![]() |
Większość filmów jest już wgrana na nowy hosting. Zainteresowanych odsyłam na hunted.pl.
|
Spoko Spoko gz wszystkiego :P
|
Elo,
po pierwsze chciałbym podziękować za te filmy ponieważ są mi bardzo pomocne, mam niestety mały problem mianowicie linki do filmów pod tibie 7.6 nie działają, bardzo proszę o nowe linki ^^ na hunted.pl pod tą wersje klienta filmów nie znalazłem, jeżeli takowe są poproszę o linka szukałem ich już dosyć długo więc jeśli są a je przegapiłem to z góry przepraszam. Pozdrawiam. |
Zgadza się, filmów "7.6" jeszcze nie ma wgranych.
Jak tylko te filmy będą ponownie dostępne, to znajdziesz je na hunted.pl. |
Bonebast island
a ja bym chcial zobaczycz Bonebast island xD na goromie xD
bo mi sie gdzies zgubil FILM :( Pozdro, _/ Kileros~ |
Cytuj:
|
nie moge sciagnac filmiku z drefii ;/..
'not found' bedzie jakis rehost czy cos ?? |
Przeczytaj pierwszy post na tej stronie
|
prosil bym o film pokazujacy roty na liberty bay
|
@up
A umiesz czytać? czy nie bardzo? Cytuj:
|
Not Found
The requested URL /liberty_bay_rotworms***** was not found on this server. |
Powtórze pytanie innego użytkownika: Umiesz czytać? Nie bardzo...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dokładnie.. co się dzieje na tym forum.. post został zraportowany. |
Cytuj:
|
o.O Kto jest kim?? Teraz to ja już nic nie kapuje... Cichy to Cichy czy Bimpoo to Cichy?...Co się na tym forum wyprawia...X(
|
Poczytaj sobie więcej postów tego usera, to zrozumiesz.
|
Jak nic nie kapujecie? Oo Cichy=Cichy, a ze jakies dziecko zrobilo konto i podszywa sie pod Cichego wykorzystujac avatar itp to nie znaczy ze to odrazu jest Cichy. Malo tutaj podszywajacych sie ludzi pod kogos?
Pomyslcie troche to nie boli ... ;) |
Cytuj:
|
hej :)
daaawno tu nie zagladalem ale to szczegol :) mam takie pytanko.. widze ze jest tu filmik pod tibie 7.5 z wiezienia w kazo. No wiec czy po tylu update'ah jest tam ciagle tak samo? Chodzi o wielkosc lokacji i potworow sie tam znajdujacych? z gory dzieki za odpowiedz pozdro! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |