![]() |
Cytuj:
Czego Ci oczywiscie nie rzycze =] |
My raczej potrzebujemy shooterów, aby wygrać tą wojnę, a nie knightów, aby się bronić, poza tym w trapie nawet 150 ek+ jest ciężko przeżyć, jeżeli gildia atakująca ma dość mocne sd combo.
|
Szczerze mówiąc nie ma sensu przekonywać reszty polaków zeby dołaczyli do wojny bo jakby mieli ochote zrobili by to dawno i tak wiekszosc forum nie czyta. A tera wystarczy patrzec jak Br zdobede siłe i beda polaków gnębić...i wtedy sie obudzą i bedą pytać czemu nie ma wojny.
A po drugie nie potrzebujemy knightów na -70 bo za duzo razy by padali bardziej licza się shoterzy 60+... Ps: Cwierc życze się pisze a nie rzycze (troszke razacy bład) |
Kullek
Racja , no taa... Czyli DRuidroon by sie przydal :S Thadi No to mnie pojechales przyznam , rzadko kiedy zdarzaja mi sie bledy ortograficzne xD dzieki za poprawke .. |
Druidroon, Piteru, Grands, Bogini Hadesu - osoby, które znacznie by pomogły :)
|
o kurwa znalazl sie jakis cwierc i filozofuje. schowaj sie czlowieku jezeli nie masz pojecia o czym w ogóle gadasz. pierdolisz takie glupoty, ze szok. pograsz jeszcze rok-dwa i zrozumiesz cokolwiek.
|
watpie ze Grands by dolaczyl do wojny on zadko gra w tibie i ma inne sprawy :)
Co do Bogini Hadesu to przeciez RP a mowiliscie ze knighci i plaowie nie potzrebni a bogini pewnie tez nie dolonczy druidroon tez :)) gadalem z nim prawda jets taka ze kazyd boi sie o chara! |
@up Zgadzam sie...
A tu 25 lvl wbity teraz rano... A wiec teraz tylko train mlvl do +30 i good. http://img517.imageshack.us/img517/5471/25lvlruq6.jpg |
LoL? udzieliłeś sie Raz na miesciac , i to wlasnie ty pierdolisz glupoty . O co tobie teraz chodzi ?? Jestes na wojnie i sie kozaczysz ?;] uwierz mi ze ja bym poszedl nawet 60 msem ... qrwa mac! Myslisz , ze jak jestes na wojnie to juz jestes panem i wiesz all ?? Ale ziom omg... <lol2>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up W tibie gram 3 lata, a tym charem niecaly tydzien :D
A co? |
Cytuj:
Mlvl rośnie przy expie :] |
CZytam sobie troche te forum i na maxa mi żal ze juz nie gram i nie moge wam pomoc..
pozdrowienia dla starych przyjaciol. 3majcie sie na wojnie! |
Niezle niezle oby tak dalej chlopaki GL :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps: Na wojnie sa sami kozacy :) |
Nie czepiaj sie Iraku XD
|
Moze zorganizujciue 1 wielka bitwe tak jakw sredniowieczu gdzie wzystko sie rozstrzynie.... wtedy latwiej sie jest zorganizowc...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |