Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Screny od Bezelowca (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54478)

Pozycja4 15-01-2008 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Templar (Post 1843377)
z tym pisaniem tego =) weed (= to zal troche
ale gratz ze przestales grac :)

Dlaczego? (:

Maly89 15-01-2008 18:50

:0

Dobrze cię rozumiem w tibi dużo już osiągnołeś i przychodzi taki czas ze trzeba kiedyś to żucić ile człowiek może w to grać :)

Sam mam 98 lvl i na 100lvl postanawiam skończyć grac a wiara mi pisze żebym tego nie robił.Według mnie jak wbije 100 lvl to bedę spełniony w tą gre,wkoncu mam 18 lat i trzeba sie zająć rzeczami ważniejszymi niż tibia.

Pozdrawiam

kamyk15 16-01-2008 18:41

Ja siedze na beholderach expie przychodzi jakis br i zaczyna minie pchac takie te brazylijczyki to buraki za ja pier......

toni69 16-01-2008 20:01

Eh. Trochę szkoda, ale jestem pewny, że na dobre Ci to wyjdzie ;) Pozdro i powodzenia w RL :)

Mitthenither 21-01-2008 01:10

No cóż...Wszystko się kiedyś kończy :) Może z tego tytułu częściej bede na to moje gg zaglądał coby pogadac ;s Gi el w realu, sukcesów w tym twoim "Urban freeflow" (o ile ciągle cwiczysz) chociaż nadal twierdze, że to po prostu Free Run xD

sir kubax 21-01-2008 03:30

e no po screenie to wygladasz z normie:)
nie jak jakis mega Tibiarz:D

Rzycioryz 09-02-2008 16:12

Sprzedał konto :);)

Będziesz jechał na zjazd :D?

pozdro

Vetiax 09-02-2008 16:19

Gdzie jest kapucynolandia?

Pozycja4 09-02-2008 19:03

hauhauhauhauhauh zajebiste pytanie :D
mhmm jak bedieszx najebany spojrz mi sie w oczy, tam gdzies znajdziesz kapucynkolandie(urojona forma utopii, ktora nazwalem na swoj sposob) :p
http://img253.imageshack.us/img253/4353/klasacx8.jpg
pozdro

Vetiax 12-02-2008 19:58

chóóóya tam widzę :<

Gawus 15-02-2008 08:54

ale Ty jestes kurwa wykrecony...

Vinteror 15-02-2008 11:06

@up

Zgadzam sie :D

Pawcio Druid 15-02-2008 17:36

Gość ma kole z biedronki podrabianą :/

TheaTron 15-02-2008 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 1900496)
ale Ty jestes kurwa wykrecony...

…………………………………….__,,,,,,,---,,,,,,_…………………………………………………………
…………………………_,,,--~’’—— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;—’’-,,_………………………………………………….
…………………….,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;—’~,_……………………………………………
…………………,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,………………………………………
……………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _,,_ ; ; ;—’-,…………………………………..
…………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’_ —’-,\ ; ; ; ; ‘,…………………………………
…………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-~’’’’’~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-‘;;;’, : :||; ; ; ; ; ‘,……………………………….
……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘/ :,-~’’~, : ‘,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,-‘ : // ; ; ; ; ; ;’,……………………………..
……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,| : ‘-,;;;;,-‘ : /’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; —’’’— ; ; ; ; ; ; ; ‘-,……………………………
…….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,,___,,-~’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………………………….
…….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,;;’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-………………………….
……,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |…………………………
……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-‘,;;;;|’’-~ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,…………………………
......| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;---,,,,,,,_,,,,-~’’, ‘-,;;;| ,,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……………………….
……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;—’’~-,,,_ , , , , , , ‘,;,’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;\……………………….
……| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,~-,, , ,,’’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………………………
……’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,—’’;;;;| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,………………………
…….| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,_,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,………………………
…….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,……………………..
……..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; \…………………….
………\ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,……………………
……….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|……………………
………..| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………………….
………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ,,--~~--,, ; ; ; ; ;,--------,, ; ,--~, ; ; ,,-~, ; ;,--,,;,,-~~-,, ; ; ; ; ; ;’,………………..
…………| ; ; ; ; ; ; ,-‘’ . ,,--,, . ‘-, ; ; ; ;| . ,-,, . ‘, | . . | ; ;’-, . .\,,/ . ./’-,,--, . ‘, ; ; ; ; ; ; ‘-,………………
…………| ; ; ; ; ; ; | . .,’ ; ; ;’, . .| ; ; ; | . .’-‘ . ,-‘ | . . | ; ; ; ‘-, . . .,-‘ ; ;,-‘ . ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ‘-,…………….
…………’, ; ; ; ; ; ;’, . ‘-,__,-‘ . ,’ ; ; ; | . .|\ . .\ . | . . |___ ; ;› . . / ; ; ;’----‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,………….
………….| ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ . ._,,-‘ ; ; ; ; |__| .\__\ ;|_____/ ; ;/__/ ; ; ; ; (—) ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,…………
…….......’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;— ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,………
…………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,,_……

Pozycja4 05-03-2008 11:57

jak teraz ogladam ta gierke, to faktycznie sie ciesze ze skonczylem w to grac, jakies kacapoly biegajace po mapce heheh, zdarzylem przejsc i crysisa, fear normalnego i perseus mandate, ogolnie ma sie czas na dziewczyny, szuwar picie...
Kumple mnie namawiaja na cabala, ale do konca nie wiem :))
mysle ze bede na koncercie gurala w GW, wiec jak cos pisac na priv i mozna sie zgadac na jointa =)
pozdro

Myszun 07-03-2008 23:19

Cabal cabal kolega mi polecal : / Fajne podobnooooooooo

Surone 08-03-2008 00:43

Cabal hmhmhm grafa fajna jak grałem to brak boosów i wogole nudzi sie szybko:)

Pozycja4 05-07-2008 14:38

Aktualnie gram w soldata
Pozer <-nick
#tba.clan <-server
:)

Misiuuu 05-07-2008 19:34

http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=104
zapraszamy ;>

Okosmoka 05-07-2008 20:56

bezel sprzedales hara?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46.