![]() |
mam tu mala sprawe,a mianowicie ktos kiedys podawal link do stronki gdzie sie bodajze wpisywalo nazwe druzyny i ci stronka ustawiala dreamteam,otoz sezon ma sie ku zakonczeniu i chcielm przestestowac inne warianty taktyczne i prosilbym o tego linka :p
|
Moja nazwa drużyny to Maczupikczu :P jak ktoś chce spara to msg
|
Cytuj:
|
João Galvão [2 ostrzeżenia]
TSI = 2 720, lat 21, dni 13, zadowalający stan formy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca przeciętny Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: przeciętny Podania: nędzny Skrzydłowy: nędzny Defensywa: fantastyczny Skuteczność: słaby St.fragmenty: przeciętny |
Cytuj:
Pętla Team - Bobek football Team 0 - 10 moj przeciwnik wyraznie odpuscil ten mecz,z jego zachowania wnioskuje ze chlopak chce spasc do VII ligi... niemniej jednak dwucyfrowy wynik cieszy |
Carlo Blugaro (199949527)
lat 25, dni 94, słaby stan formy, zdrowy Jest kontrowersyjny, porywczy i uczciwy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca kiepski. Specjalność: nieprzewidywalny Następne urodziny: 15.06.2008 Narodowość: Schweiz Wskaźnik TSI: 1 150 Pensja: 2 272 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: Morsy Dębica Kartki: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: przeciętny Bramkarz: nędzny Rozgrywanie: solidny Podania: zadowalający Skrzydłowy: kiepski Defensywa: słaby Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny Ktos go chce? 18 minut do konca licytacji |
wygrywam 2:0 z leaderem xD jak wygram awansuje do 6 :P AWANS ! xD
|
u mnie sie wszystko świetnie układa :D wygrywam 4-0 z typkiem z którym walczyłem o 4 lokatę(która już mam zapewnioną) a koleś który jest 3 ma 1pkt więcej niż ja i remisuje, że ja mam lepszy bilans bramkowy najpewniej będę 3 :D(więcej pieniędzy)
|
4-1 na koniec sezonu i 4 miejsce w pierwszym sezonie w VI lidze uff ;] Hail Bobek Football Team =)
Gotówka: 5 339 663 zł (6 611 088) zł hmm na co by to wydac |
0 - 1 Józef Wlaź (10)
0 - 2 Marek Hankus (13) 0 - 3 Mariusz Groth (19) 0 - 4 Herman Cyrson (25) 0 - 5 Elemér Dervarics (28) 0 - 6 Alan Drozd (50) 0 - 7 Marek Hankus (51) 0 - 8 Józef Wlaź (53) 0 - 9 Marcin Albinowski (55) 0 - 10 Elemér Dervarics (75) :))) |
wygrana 5-0, 3 miejsce w 1 sezonie w 8 lidze
Fani: w siódmym niebie Klub kibica: 886 fanów Sponsorzy: zachwyceni Gotówka: -113 994 zł +bonus za 3 miejsce wiec powinienem wyjsc na plus |
Gotówka: 4 325 024 zł (2 732 769) zł
Sponsorzy: w siódmym niebie (pol miliona na stadion xD) Klub kibica : 1727 fanów Nastroje fanów : w siódmym niebie Oczekiwania sezonowe : walczymy o tytuł! xD |
ja 2 miejsce :)
|
odswieze troche
moj maly trenerski sukcesik: wprowadzilem druzyne do Pucharu Polski :D |
up* gz
Ja za to mam moj klubowy sorrow.pl 10.06.2008 Ostatnio kupiony zawodnik miał wyjątkowo zły początek w nowym klubie. Morale drużyny spadło, ponieważ nowy zawodnik nie może zintegrować się z resztą drużyny. 10.06.2008 Nowy zawodnik dołączył do drużyny. Koszt zakupu wyniósł 5 876 000 zł, wypłacono też pensję za pierwszy tydzień w wysokości 6 466 zł. w skrocie,wydalem na grajka prawie 6kk i obnizyl mi morale -,-' tak sie przedstawia owy nabytek Heinrich Guldborg (170868055) lat 20, dni 64, solidny stan formy, zdrowy Jest kontrowersyjny, z charakterem i uczciwy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca przeciętny. Następne urodziny: 29.07.2008 Narodowość: Danmark Wskaźnik TSI: 6 210 Pensja: 6 466 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: Bobek football team Kartki: 2 Kontuzje: zdrowy Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: słaby Podania: nędzny Skrzydłowy: błyskotliwy Defensywa: słaby Skuteczność: kiepski St.fragmenty: zadowalający Goli w karierze: 8 Hattricków w karierze: 1 Ligowych goli w tym sezonie: 0 Pucharowych goli w tym sezonie: 1 przez ostatnie 2 sezony ceny pilkarzy strasznie urosly,2 sezony temu bym go kupil za polowe tej ceny.... |
Znakomitego defensora za 600k nie kupisz :/ Solidny juz nawe za 300 chodzi, a pamietam jak moich kupilem po 100-150 :/
|
ja pamietam jak solidnego obronce ze szkolki wyciagnalem to za 90k poszedl 3 sezony temu,a bramkarzy solidnych po 100k sie sellalo,jak wyliczylem to blok obroony jaki bym chcial miec i bym kupil za to 6kk 2 sezony temu teraz bym musial wydac cos kolo 18kk~ szkoda ze bawilem sie z akademia i przestalem placic na szkolke...tera od nowa trzeba 80k/week to moze za 2 miechy znowu bedzie mozna sie bawic w promowanie juniorow aby na nich zarobic
|
jak tam u was?
ja w pucharze i w lidze przegralem , zaczelo sie smakowicie |
0-5 w dupe w pucharze i 0-2 w dupe w lidze, fani zawiedzeni :/ a liga tak sie wzmocniła, że szanse to na 5 miejsc tylko :/ w dobrym wypadku 4
|
Dawno mnie nie było w temacie... Ofc swoją ligę wygrałem, nie przegrywając żadnego meczu. Nawet nie wiedziałem, że zaczęła się liga. http://img238.imageshack.us/img238/8...zerbatycq9.gif
Drużyna jest niepokonana w 16 ostatnich meczach i zwycięska w 13 spotkaniach z rzędu. Sushii - Gruboskurni 4 - 2 http://img238.imageshack.us/img238/8...zerbatycq9.gif |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |