![]() |
a ia znalazuem bakcpakc demon legsuff,bakcpack madzik plejt armoruff,backpakc
demon helmetuff i ierzcze kjlka madzik sfowrduf,stonekater axuff i 2 thónder chammery no i sporo demon schieldufff i master majnd szielduff ale juz nje mialem kapa i wzucilem to do wody... !!!oneonejeden!!jedn1!one!11! |
@up
Sry, ale naprawde to nie było śmieszne...Żal @Topic Hmmm...bp of uh , bp mana fluidów i guardian shield w dedzie kolesia:) |
Cytuj:
Żaden H-Lvl Nie Jest Na Tyle Głupi Żeby G-legi Wywalić Na Depo I Wejść Za Kilka Chwil A Pozatym Taki np 150 LvL Łazi Dużo Szybciej Niż Ty I To Nie Możliwe Żeby Tak Się Stało Zresztą Jakby Chciał Dać Do Dp G-Legi To Nie POŁOŻYŁ By Je Na Depo Tylko WŁOŻYŁ By Je Do Depo! Co Do Tematu Ja Znalazłem 2k , Parę Manasów I Ih Wand Of Dragon~,32 Chicken Feathers ;) |
Niezbyt śmieszne ;p
|
Ja na ziemi znalazłem Magic Lang Słord:D .
A tak na serio bag kuszB) . |
Ja zawsze miałem pecha, ale musi być ten pierwszy raz i był w bagu obok Amazon Camp znalazlem 2 plate armory :D :D
|
Ja na Rooku zawsze mam szczescie i ktoś wywala prawie najlepsze itemki na rooku : Carlin sword, chain armor, legion helmet,brass hsield,leather legs , boots ..... i tak zawsze na rooku na 1 lvlu ma mtakie eq :D
Na mainie najcenniejsza zecz jaka znalazlem na ziemi to Bs... wiecie gdzie ? W martwym cielie, w krypcie pod karlin :baby: :baby: P.S kiedys zarąbałem całego backapcka D shieldów wartego 2k :D:cup: :cup: |
^^ Ja znalazłem na dragu pod Thais w dedzie Golden armor i 2 bp uh :)
|
Ja goniłem PK, ubiłem go ale nic nie poleciało... To mnie zdziwiło bo mial reda. Przeszukałem pobliskie drzewa i znalazłem bag, w bagu bp z całym jego eq. C arm, p legs, bright sword, c shield, crown helmet...
|
Ja na rooku w ded znalazlem 385 gp8o widocznie ktos do banku szedl i go wolf ded:D :cup:
|
Best Loot :)
W Dead NooBkaCh Znalazlem Okolo +-55k,2 Gsy,3 Vampki, Itd :D
A na Demcu z Kumplem Jak Byl Pierwszy Raz Bez Aola Wyciagnalem z Niego 17 BP Uhow i RH 8o A na Venore na Dragach z Dl'a Zgnilego D Lance i Fs'a 8o |
Ja znalazłem porozrzucanych dokładnie 118 viali.B)
|
Ja znalazłem C-helma , 2 Dark helmy , ok. 500 strzał , kilka halaberd , i ok. 500 gp :D
|
Keransek [GZ]
keransek i co cieszysz sie ? -.- ja znalazlam pod drzewem crown shielda w kazz ^.^
|
b-sword,b-rope,i pełono bo hmm i uh TO NIE BYLO W CIELE lerzalo se na DC parcel niewyslane a ja fast zmienilem adres i hop zanioslem i wyrzucilem :D:D ale cham bylem ALE NIKOGO NIE BYLO :>:cup:
|
Ja znalazłem longsworda:cup:
|
A, i jeszcze 5 poison arrows
|
Rook
:D :D ja na rooku znalazłem chain armori plate shield :D
|
heh :P ja jak kiedys grałem na Guardii (jeszcze był to nowopowstały serwer) ziom w depo bawil się Vampire Shield'em, wiecie rzucal po depo ja podbiegłem łupnełem na depo i tyle :P... a najlepsze w tym było to jak po zgarnieciu vampirki pisał do mnie "Hunted, hunted by GM !" :PP to tyle
|
Ja znalazłem bohy i Blue Robe w ciele pod becho na fibuli. :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |