![]() |
To jak z tymi spirami ;>?8o
|
Ze spirami to nie wiem ale dasz radę ubić.
|
Cytuj:
cWg. mnie da rade ubić, ja się tarantuli na początku ostro cykałem, a na 26 akurat wracałem z expa, przypadkowo wpadłem do dziury z 2 tarantulami, wylazłem szybko poszedłem po kilka hmm oraz mp wziąłem mana shielda, przygotowałem się na srogie skopanie tyłka przez pajaki, a pokonałem 2 tarantule w niecałą minutę , one sa cienkie - sądze ze dasz rade,ale lepiej wbij 19 lvl, troszke sie doskilluj i spokojnie idz;) |
Cytuj:
|
...
Yo. Mam 65 EK ze skilami 79/79.
Chodzi mi o to, czy jest opłacalne huncenie dolo BK, albo Hero. EQ RH/DSM/G LEGI/STEEL BOOTS/ MMS / HEROIC /DL |
@UP
Moim zdaniem czasami się zwróci a czasami nie to zależy czy to będzie solo style czy z shooterami itp. Chyba nie. No chyba, że bohy spadną. @EDIT Czy na 8 kin skille 45/45, pokonam 2 beholdery i 2 ghule? Wezmę kilka health potiony. |
Mam 72 ek skils 80/79, czy blockne Nightmara? Idzie zemną 80 rp. Nie idzie siocher więc muszę się sam leczyć. Jakie hity wali Nightmare? Jakie ma combo?Po ile się leczy (około)? Proszę o szybką odpowiedz.
|
Tak ale sporo stracisz. Nawet na jednego. Uhy pod F1 i wio.;)
|
@up
Uhy?? LoL |
Cytuj:
ale nie pamietam dokladnie, cos takiego mnie bil ;] leczy sie hum.. 100-200? edit: staraj sie zeby hp ponizej 500~700 nie spadlo, bo combo i lezysz! exurka, shp i jazda |
Od którego levelu i od jakich skilli paladynem mogę bezpieczne expić na Guardach ?
|
@UP
Ja bym poszedł na 20 skille 70/65. @EDIT Na, którym lvlu zblocze 2 cyce czy skille 40/40 wystarczą ile health potionów wziąć? |
Cytuj:
|
Zbloczyć ciężko będzie. Jaka będzie ekipa shooterów? A ile healtów to zależy od czasu no i ekipy. xD
|
@UP
Już mówię: -Dwóch shooterów. Jeden pall skille 40 ofensywy drugi sorc wali z 2 rózdzki i z run. Jakie mniej więcej będę zadawał hity ze skillami 60/60 z broni o ataku 45 (war hammer)? ( chodzi o expienie na nich ) |
War hammera można używać od 50 levelu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[45-(45x0,6)]=45-27=18. Już lepiej z Battle Hammererem biegać, albo Furry Club. |
siema mam 30 RP skill 80
moje pytanie to czy zabije DL (jebać waste) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |