![]() |
Feb 20 2007, 17:29:59 CET Killed at Level 132 by Ahazin
and by Saweh on Morgana Felgasor owned :} Feb 20 2007, 17:41:32 CET Killed at Level 85 by Victeron Vans van helden |
Ciekawe jakim sposobem wujek Niz wygra tę wojnę ;]
btw. powstała nowa gildia "Super duper doeda niz" - cokolwiek to znaczy brzmi nubsko |
Hmm kasą?? (jak zwykle)
@gildia dopiero teraz zobaczylem ;p ____ Feb 20 2007, 17:41:32 CET Killed at Level 117 by Victeron Ahazin~ Czy vic chce placic kolejny raz za wolnosc czy tym razem nie bedzie musial ? ;p |
Ahazin glebe tez zaliczyl:P
Czekam z niecierpliwoscia na dalszy ciag wydarzen:D |
Ale mi Solle lojalny juz doszedl do tej gildi 'Super duper doeda niz' lol...
Ahazin: Feb 20 2007, 17:41:32 CET Killed at Level 117 by Victeron |
Zobaczymy jak to się potoczy...
Edit: Ahazin padł przez przypadek. Victeron jest po stronie Nizahe. |
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1551259 tu @edit Teraz tylko czekam na post nirka jaki to on byl dzielny ze tez chcial wygonic nizaha i ze sie solle dopiero obudzil. @edit2 http://www.tibia.com/community/?subt...ildName=Beware Hurricane reaktywacja ? XD |
Najwidoczniej Solle~ i inni chcą pozegnać sie z charami albo z znaczną iloscią kasy...
A Corruption rośnie w siłe! Enjoy... :D Tengu się dolacza do wojne lol ;P po stronie solle :P |
Dzis moj kolega noob'ek opowiedział mi Straszną historie;(
19:19 Magmoman [26]: Ja uciekam z morgany ide na non-pvp tam nie bede zabijac!!A jak nizahe wygra wojne to wszyscy beda musieli placic mu kase!! Tak sie wystraszylem ze mama nie musiała budzic bo zemdlałem ze strachu!! :D @down To moze Nizahe wygra ? nie wiem na kogo liczyć ;/ w tibi poznalem wielu szwedów ale tak naprawde do 5 z nich było fajnych Xavrass sie wykupił i już lezie do niza xD |
hahahaha jaka smietanka dolacza do Corruption :]
Victeron Xavrass Rogstah Fearless Shopithia bedzie ciekawie :d |
haha juz sie nie moge doczekac jakiejs open battle xd tym razem to chyba bedzie najtrudniejsza wojna dla nizahe xd
|
tengu doszło ;d do super duper~~
|
Cytuj:
Potop szwedzki zalewa morgane :p all na czestochowe :D |
hmm :D ciekawe jak teraz czuje się niz ~:D
|
Koniec nizahe? raczej nie Tengu na morganie ma malo kasy... :) za to Nizahe , SHopi etc mają jej sporo ;D
|
wojne wygra na 90% niz ale bedzie napewno ciekawie
co do kasy to Corruption ma jej pod dostatkiem Jestem ciekawy kto tym razem bedzie finasowal tengu ? |
Mała Ankieta
Za Kim Jestescie? Nizahe czy Super dupe czy jak im tam ? :D @edit Cytuj:
Cytuj:
|
Ja za Nizahe , ponieważ nie jest juz takim PA jak kiedyś ,a swe to PA - taka trixtara na przykład
|
A ja powiem tak : NIECH WYGRA LEPSZY! ;)
|
za volltiem :> -> za nizahem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |