![]() |
Cytuj:
A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej :P Ps.Ajron kazdy powod jest dobry.. ciesze sie ze tak ze szczegolami opisales sytuacje i thx za wyjasnienie...ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu... |
Cytuj:
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.- Ale juz mnie draznisz i to pozadnie! Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.- Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego! Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^ P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu.. I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam.. (zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-) Nie pozdrawiam... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ehh.. a pamietam jak sie wypieraliscie ze to nie za forum.. zreszta nvm.. a jak chcecie mozecie mnie znowu ubic, jesli wam sie lepiej zrobi.. .teraz mam wbic na chara ???lol!! "Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żeby¶ mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciu¶" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.:confused: " Ajron tez nie woiem czy jestes ograniczony.. ale co rozumiesz pod tymi slowami?? czemu "moj" bo co? bo jest moim kolega?? |
@Ajron_88
Wybaczam! Rozgrzeszenie: Napiszesz mi 100x "zacz±ł" i "w ogóle" ×D Doggie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałe¶ o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdĽ mi z oczu! : <
Doggie |
Cytuj:
buy sds :D widzisz agusia to nie takie proste, np dzisiaj expijac moim druidem an rotach dostalem hunta od goscia ktory sie tez zaslanial aet~, oczywiscie nie wie on ze to ja, a hunt za to ze nie zgodzilem sie wyjsc z jakisni jak bylem pierwszy, no i widzisz zaraz sie zaloguje tylko zrobie kolacje, wrzuce goscia na vipa, i przy pierwszej okazji dostanie zgona, i nie za to ze jest kolega aet~, tylko za to ze chcial mnie PA, grozil mi, wyzywal i mnie "huntuje" a to ze nie jestem tylko niskko levelowym druidem jak on sadzil, to juz jego problem - moze to go nauczy szanowania innych. problem z toba jest taki, ze ty usilnie robisz wszystko zeby nie dostrzec calego tla historii... bierzesz jej wasi wycinek - w przypadku sinida jest to zgon kogos kto zna kogos a aet~ - i na tej podstawie oceniasz cala sytuacje. a kiedy sinid tutaj ladnie wszsytko wyjasnil, i 100% wykazal ze osadzilas sytuacje zle, to nawet sie nei przyznasz do bledu, nie przeprosisz, a jeszcze bedziesz robila "ciche sugestie" ze jego historia jest naciagana. po prostu brakuje ci obiektywizmu, to w sumie malo powiedziane, jestes w 100% subiektywna z klapkami na oczach na reszte swiata. pomysl nad tym moze kiedys to dostrzezesz. |
Cytuj:
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron... no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.- @Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej! co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^ potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.- Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!! |
Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego
|
Jestem ciekaw kiedy Aylithia i Catrishia zrozumiej±, że oni w końcu też zostan± "wydaleni" z Aet~ : S
Doggie |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja zadam inne pytanie. Co Ty robisz na tym forum? |
To samo co każdy : P ma swoje zdanie na jaki¶ temat, a mnie to ryba : P tak samo ja znęcam się nad biednymi dySlektykami : < EVUL!
Doggie |
pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece. SS http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Doggie studiujesz polonistyke czy poprostu jeste¶ kretynem i lubisz poprawiać błędy innych?? IdĽ poderwij laske jak±¶ bo z nudów już Ci się we łbie zaczyna pier***ić8o
|
Cytuj:
P.S. cos mi sie wydaje ze spamm bedzie niedlugo usuwany... |
@Celmir
IdĽ poczytaj regulamin to będziesz wiedział co mam na my¶li ×D Zreszt± nie tylko ja to widze, a tak poza tym spróbuj dostrzec kiedy mówie serio, a kiedy żartem ; ) RISPEKT Celmir : < Doggie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |