Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

paior 12-02-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamil509 (Post 1264302)
Azeris też na to czekałem aż złapiesz parę dedów =)
Wole Princess acc buyera niż ciebie psie...On przynajmniej nie do*******a w 5 ownerów...
Dalej dupsko szwedom liżesz i nic ci kurwa z tego że polakiem jesteś.
Jesteś jedną z tych tanich dziwek której gdzie zaproponują więcej tam pójdzie.
Jesteś najgorszym zdrajcą na kyrze...Na którą stronę miche z żarciem psu rzucą tam azeris pójdzie.
Tak lubisz Gibona Syranusa to czemu kurwa przeciw nim będziesz walczył?
Ty nie masz żadnych zasad moralnych jak taka tania dziwka importem z rosji...

Azeris dobrze gra w cs ale nie wiem co to wnosi do tematu ;p

kamil509 12-02-2007 22:34

LOL :P <10znaków>

Jovere'xik 12-02-2007 22:35

Niektórzy nie odróżniają tibii od rzeczywistości tzn. od świata w którym żyje.
Przecież tibia to TYLKO gra. Kamilek może z tego powodu wjazda na hate mu zrobisz?:o Bo wyzywasz go od dziwek, zdrajców ale czy w zasadach tibii jest gdzieś napisane, że nie można zdradzać, zabijać swoich?? Straszny jesteś.

Chociaż jak Azeris da p arma to zmienisz zdanie nie??:baby:

Keonek 12-02-2007 22:38

hehe nie no ta pomylka z tym "sneak attackiem" smieszna troche ;p o.O Gandamir nawet mnie nie zmieszal z blotem czyzby dorastal? A moze wie ze mam racje i nie udaje ze nie czytal mojego posta? Co do Azerisa prawda jest taka ze dupoliz to ty jestes ale coz :baby: sa ludzie i taborety :)

Bielenda 12-02-2007 22:43

Rhu Inferno zabili, mimo ze ten twierdzil wczesniej ze jest neutralny :(

Przed chwila padl Mizaeron z No Fear.... hi hi

Kileros fire'son 12-02-2007 23:04

xD

Mizareon padl od noob charow :P

Bielenda 12-02-2007 23:12

20:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mizaeron. He was killed by Zythus.

0lik 12-02-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1263703)
Tak jasne jasne :p nikt nie wiedzial o wojnie... nasty naab wogole dala sie strapowac noob charom <beka> co do wojny.. Way it Was wygra ta wojne.. dlaczego? Zenek i jego chary, morx i ged od was odeszli i w zasadzie macie na ich miejsce tylko Luce a co do Ciebie Gandamirku... od kad pamietam zawsze miales najwiecej do powiedzenia a gowno mogles wiec prosze cie STFU
Zgnoj mnie teraz pozwalam...

Eee to tak Little~ padla niewiem dokladnie jak ale wiedziala o wojnie, a Barzi nie wiedzial taka prawda, co do morxa i gedda hmm zobaczymy jak to sie potoczy dalej ale zauwaz ze wiwów jest duzo mniej niz mo murdy a teraz my mamy przewage liczebna, co do rhu to padl bo mial pgowac a potem dojsc do wiw a co do tego czy gowno moge to tak zrobilem dzisiaj, miza padl od nobow ta podejsc nobami i zrobic combo kazdy potrafi

Exodus 12-02-2007 23:45

Zabijanie noobkami jest pewnego rodzaju osmieszeniem rywala =pp

Keonek 12-02-2007 23:53

Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?

Bielenda 13-02-2007 00:05

Zabijanie noobcharami to jest sztuka..

Nie rozumie tylko ze sa ludzie ktorzy potrafia grac i zabijac noobcharami.
A WIW nikt nie zabija poza Tetro ;>

Cariel Da'Rose 13-02-2007 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1264550)
Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?

Hm w wojnie jakies 2:1 dla Wiw (z Nf - Barzi, litlle nasty~, z WIw - Tetro)
Zresztą main powodem tej war jest zamordowanie przez Nf Moothonosta (luured warlocki wykonały reszte zadania, no i Garlerdon w trapie padl, Fragsolo patteha)
Czas pokaze xd

kamil509 13-02-2007 09:43

Jest 2:0 dla Wiw.Z tego co wiem to ded Tetra się nie liczy bo dopiero po tym wypowiedział oficjalnie wojnę...

Kileros fire'son 13-02-2007 10:26

4-0 Dla WiW

przed chwila padl Chlodd :)

kamil509 13-02-2007 10:37

Jak to 4:0?A nie 3:0?

Kileros fire'son 13-02-2007 10:41

barzi, little, chlodd, mizareon ;p

ja naliczylem 4 :o

kamil509 13-02-2007 10:45

Mizaeron się niestety nie liczy jako frag dla WiW =/

0lik 13-02-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1264550)

No wlasnie mamy przewage liczebna, a podczas tamtej wojny chociaz bylo nas mniej na open battle dawalismy rady mimo duzej ilosci MM, a teraz nas jest jakies 2x wiecej

jak na razie 0;3 dla wiw

kamil509 13-02-2007 11:16

I tak murzyńska kolbo nie wbijecie już żadengo fraga B)
Owned jesteście ;)

0lik 13-02-2007 11:53

Sie okaze, prawda ze trudno bedzie nam zabic kogos podczas sneakow, ale wszystko okaze sie podczas opena

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.