![]() |
Cytuj:
|
LOL :P <10znaków>
|
Niektórzy nie odróżniają tibii od rzeczywistości tzn. od świata w którym żyje.
Przecież tibia to TYLKO gra. Kamilek może z tego powodu wjazda na hate mu zrobisz?:o Bo wyzywasz go od dziwek, zdrajców ale czy w zasadach tibii jest gdzieś napisane, że nie można zdradzać, zabijać swoich?? Straszny jesteś. Chociaż jak Azeris da p arma to zmienisz zdanie nie??:baby: |
hehe nie no ta pomylka z tym "sneak attackiem" smieszna troche ;p o.O Gandamir nawet mnie nie zmieszal z blotem czyzby dorastal? A moze wie ze mam racje i nie udaje ze nie czytal mojego posta? Co do Azerisa prawda jest taka ze dupoliz to ty jestes ale coz :baby: sa ludzie i taborety :)
|
Rhu Inferno zabili, mimo ze ten twierdzil wczesniej ze jest neutralny :(
Przed chwila padl Mizaeron z No Fear.... hi hi |
xD
Mizareon padl od noob charow :P
|
20:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mizaeron. He was killed by Zythus. |
Cytuj:
|
Zabijanie noobkami jest pewnego rodzaju osmieszeniem rywala =pp
|
Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?
|
Zabijanie noobcharami to jest sztuka..
Nie rozumie tylko ze sa ludzie ktorzy potrafia grac i zabijac noobcharami. A WIW nikt nie zabija poza Tetro ;> |
Cytuj:
Zresztą main powodem tej war jest zamordowanie przez Nf Moothonosta (luured warlocki wykonały reszte zadania, no i Garlerdon w trapie padl, Fragsolo patteha) Czas pokaze xd |
Jest 2:0 dla Wiw.Z tego co wiem to ded Tetra się nie liczy bo dopiero po tym wypowiedział oficjalnie wojnę...
|
4-0 Dla WiW
przed chwila padl Chlodd :) |
Jak to 4:0?A nie 3:0?
|
barzi, little, chlodd, mizareon ;p
ja naliczylem 4 :o |
Mizaeron się niestety nie liczy jako frag dla WiW =/
|
Cytuj:
jak na razie 0;3 dla wiw |
I tak murzyńska kolbo nie wbijecie już żadengo fraga B)
Owned jesteście ;) |
Sie okaze, prawda ze trudno bedzie nam zabic kogos podczas sneakow, ale wszystko okaze sie podczas opena
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |