![]() |
CO zrobisz jak masz hunta bawisz się dalej 2 harem ;)
Gz Barrek 100lvl-a ;) jedziesz ostro! |
Hehehe nie dam sie jakims kolesiom co huntuja za nic...
14:46 You advanced from Level 33 to Level 34. Na miejskim tombie bijac skelety i scaraby !!! |
Tak to jest jak ktoś mi podpadnie:)
[CHAR]Jamsen[/CHAR] Dec 31 2006, 14:35:33 CET Killed at Level 57 by [CHAR]Gamroth the Behemoth[/CHAR] Dec 31 2006, 01:17:58 CET Died at Level 59 by a dragon Dec 31 2006, 00:43:39 CET Killed at Level 61 by [CHAR]Thozo[/CHAR] Dec 30 2006, 15:13:50 CET Killed at Level 63 by [CHAR]Cromak[/CHAR] Dec 19 2006, 17:55:10 CET Died at Level 65 by a wyvern |
Gz Barrek ;*
Sesef ale to byl przypadek ten dead odemnie :P |
Cytuj:
ja tam jeszcze w sprawie lorda pare słów powiem... tv to dobra rzecz ale ogladaj filmy z światów pvp bo na*******ałeś mort hur w nas pare razy to raz... kozak byłeś z tym ue ciagle pytajac się kiedy mozesz walnać a jak ci kazaliśmy to cały zdygany sie 5 minut do wejscia przygotowywałes... no i jeszcze akcja przy teleporcie :D za tp nic nie ma poszły wkret że trza z UE wyczyścić a Lord pelne gacie ;-) a tego drax~ pajaca lamiacego loot to lepiej niech na questy ze mna nie chodzi... co do aimar'a no cóż pech ale fakt faktem że troche kozak jesteś jak na taką ilość hp :D solidarnie poszła decyzja że dostajesz loot na blessy i dostałeś git ale wiecej draxus'a i jemu podobnych nie bierz do ekipy na questy... |
Cytuj:
a tak btw Again Dec 31 2006, 16:13:10 CET Killed at Level 55 by [CHAR]Deeco[/CHAR] and by [CHAR]Cromak[/CHAR] Już go nie chce mi się tyrać wbił rs, pkuje sobie powiedizał że new chara robi. |
No i widzisz co zrobiles? ... Biedny gosc od nowa musi zaczynac :D:D:D
Strasznie mi go szkoda :( :S:S |
To juz jego czwarty dead dzisiaj , co za pech :/
|
Buy all red szmaty , pajeczynki i fangi z behemotow ma ktos xdd?
|
Cytuj:
|
Happy new year =) i wesolego picia ;D
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z aurea i nie tylko, aby się wam w RL ułożyło
Przesyła wasz Cromaczek z 38 stopniową gorączką bolącą głową z Orc Forta:P |
Hoho! Happy New Year! Wszystkiego najlepszego wszystkim i żeby was głowy jutro bolały ;]
|
Cytuj:
zajebisty jestes zacznijmy od tego ze trzeba sie leczyc to nie padniesz,i nie pierdol mi ze ja ciagle chcialem ue jebac bo gadalliscie mi lord ue ue ue ue ue i nie trwalo to 5 min tylko tyle przez ile sie manaskowalem a z kad mialem wiedziec ze tam nic nie ma ?? o.O bylem tam pierwszy raz. a co do draxa to kazdy loot jebal wiec nie gadaja ze tylko on, nie musimy z toba chodzic ale poszlem bo aimar mnie prosil i futurity chcial. zal.pl =) |
lol xD Ale się miło wszystko buja xD Ganda, Wódka. Czyż mógłby być lepszy sylwek? xD
|
Cytuj:
Happy new year, nie ogarniam w chuj xD /Jojo |
Juz wieszkosc anulowanno huntow
btw. na miejskim tobmie 11:45 You advanced from Level 34 to Level 35. |
Nowy rok na aurea zapowiada sie ciekawie:)
|
Witam wszystkich :D:D
Postanowilem w nowy rok dolaczyc do tego tematu :> i forum Szczesliwego Nowego |
Cytuj:
Happy new year, today we have 1. 2007 yeeee ;p Kuffa, wstałem godzine temu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |