![]() |
Cytuj:
Nie mam outa nick : Stra'Thos Wielki |
@Sir-Mihi
Główny bohater/Sorcerer Nick: Ibracnus |
Cytuj:
|
I jak by sie dalo to dorub temu palladynkowi (outfitta juz powiedizalem jakiego chce) Łuk przewieszony przez plecy.
|
Cytuj:
@edit IDE NA GRILLA ;p zgłaszać się @down nam?? |
Heh zapomnialem :P :evul:
|
Cytuj:
http://img177.imageshack.us/my.php?i...joutfitdh1.png to moj outfit @Edit: Tamten link chyba nie dziala, wybierz jeden z tych outfitow. http://img245.imageshack.us/img245/3...outfitybj4.png |
Heh...Qrde ban.Emo mnie reportnoł.
|
Qurde bana dostalem Emo mnie reportnol.sorry ze dwa razy napisalem ale za pierwszym razem niechciala dojsc wiadomosc i teraz doszla dopiero. :P
|
Cytuj:
reported 1. drugi post 2.założenie 2 konta po zabnowaniu 1 |
1. słówko...
REPORTED!! za double posting! P.S i noobowanie w miejscach publicznych ^^ |
Co do tego SSSSSSSSSSS debila daje raport tylko na 1 post bo nie chce mi się czekać
|
Cytuj:
|
@up
bo zapomniałem przeczytać regulaminu,myślałem że jest taki sam jak na tibia.org.pl |
Szukam 3 dziewczyn. Outow nie trzeba wybierzcie swoje
1. Adrianne outfit fury. (Zajete!) 2. dziewczyna outfit ice witch. 3. dziewczyna outfit wizard woman oba addony caly czarny. Czekam @To dziekuje xD A moglbys dac mi od razu outfit? bo przeszukuje znowu .spr i nie moge znalezc -.-' tak samo Ice witch! |
Ja chcę być laską w oucie Furii :p.
Nick: Adrianne (czyt. Adrijen) @Edit Tego nie ma w spritach. Trzeba samemu pokolorować. ;/ |
brakuje mi tylko 1. najemnika <już mam!>
przywódcę strażników... i |
@up
pisałem przecież że chce być najemnikiem,outfit dostarcze później chyba że ci się spieszy to napisz to coś znajde |
spoko poczekam
|
otwieram rekrutacje do mojego Fake'u : 2 Królestwa
(x) - zajente (y) - wolne potrzebuje: (y) króla (dwoch) (y) ganerala (trzech) (y) brata glównego bohatera (y) najlepszego przyjaciela głównego bohatera (y) zabójcy (y) szpiega (y) poslanca (y) najemnikow (pięciu) (y) mag (dwóch) (y) druid (y) bogowie (dwóch) 1.nick 2.outfit 3.ranga (np. druid) 4. historia czekam na wasze zgłoszenia!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |