![]() |
Cytuj:
O RLY? o.o Jeden Łukasz od expienia, 2 Łukasz od picia Komandosow _/ |
@up;
Ya, rly o.o! Btw. Mortech unbanned :\ |
Oww pqp zapomnialem o edycji postow :<
Delete it plx ? |
i o co tu chodzi <myśli> B) gdzie są te wydarzenia ?? ;) heeh Pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Szwedom sie zawsze upiecze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mial haxa, za którego mozemy "dziekowac" fraternity. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak, to moja wina :|
edit: 16:21 Warning! The murder of Slash'Zu was not justified. |
Cytuj:
Popatrz matole na saphira team czy w ogole ktos tam pojdzie lol Po drugie wkurzal mnei saphir ostatnio i dlatego zrobilem ten post Po trzecie to saphir robi kazdy quest jaki jest i jeszce mi sie wpiernicza do DHQ jak ja praktycznie moge tylko solowac jego. Nie zrobie CI OFa czy tam Behe questa albo questa na tego wanda na demonie a on sie wszedzie wpierdziela. Po czwarte to moja sprawa co i za ile chce sobie robic bo moge sobie robic co mi sie podoba na tym zalosnym serwerze |
Cytuj:
@ iomerrrr HAHAHAH JUZ WIESZ ZE NIE ZDALES EGZAMINU TO Z FRUSTRACJI SIE WZIALES ZA PEKEJZ RIGHT IOMERQQQ?? :******** |
@Koti
Ales sie uniosles :P Aczkolwiek zgodze sie z Toba, ze mozecie robic questy za tyle za ile chcecie, nawet robiac sobie waste. To Wasz sprawa. Aczkolwiek teoretycznie powinno Wam obu (jako Selenowym hlvlom) zalezec na tym aby ceny rosly, a przynajmniej nie spadaly ;) @Marczio asslicking rox ^_^ |
Loooool ale z ciebie debil mój szaranczq
Name: Slash'Zu Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 74 World: Selena Residence: Darashia Guild membership: Follower of the Cruoris no random pking mensz |
Kurcze to żeście nas zaskoczyli tym podstępnym atakiem noob charami:D
|
Cytuj:
Allseq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |