![]() |
Items only
|
Cytuj:
|
o.O
Zawisza Bydgoszcz wycofala sie z rozgrywek w drugiej lidze o.O |
Cytuj:
@topic Dajcie link do nowej price list :) |
|
Cytuj:
ZAWISZA JEST JEDEN! CZWARTOLIGOWY! NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY!! hehe^^ |
POWIEDZCIE ZE NIE OGLĄDALIŚCIE MECZU TO WAM NIE UWIERZE... Wszystkie pazury wyobgryzałem 8o Ale warto było... Pieknie grali i pieknie wygrali i w efekcie zajeciekawy mecz finałowy z Niemcami :)
|
Cytuj:
|
Podniesli exp limity xD 1.5kk
Firenze Bellator [124]: Tell your friends that exp limits are higher |
a to na ile mozna przyexpic 1,5kk exp
|
to jest o całe 500k expa więcej !!Mi to pasuje choc i tak nie gram :P
|
:( :( Dziś moje Urodziny a nikt mi życzeń nie złożył ;(
|
To ja bede 1 :P Wszystkiego Naj Ghost :P co sobie zyczysz ;]
0 dedow i 100 lvl plax :D A yama ci zlozyl ? jak nie to go uderz :P |
Cytuj:
Pierwszy był Anas Kiro wczoraj mi już złożył <ahh ten pośpiech>:P ale i tak najładniejsze życzenia były od Yamahati :*:*:* |
Mam nadzieje że mnie Kisia nie zabije za to xDD
|
Gaba no wiesz nie ladnie sie tak chwalic ze sie ma urodziny albo ze ktos byl pierwszy czy tez ze mial najdluzsze zyczenia to jest tak jak ja bym powiedzial ze jestem chory i szukam jakies girl do poduszki zeby sie mna opiekowala itp itd xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(gdzie moj ziom feniks one wyginely czy jaki h*j?:D :(((((((((( ) |
Cytuj:
Wszystkiego najlepszego , spełnienia marzeń , żeby wam dobrze z yamą było ;d I czego sobie jeszcze tylko życzysz :) http://www.bricolage-enfant.com/img/...ge-diddl-1.jpg //Bambikhttp://diddl.stophier.nl/pimboli/89566.gif |
Naj Naj Gaba :) i sorki za spóźnienie ale tez wlasnie wrociłem z roboty :P
|
Moje zyczenia tez sa spoznione bo sie uczylem:P,ale za to jakie klawe!
W dniu tak pięknym i wspaniałym Życzę Tobie sercem całym Zdrówka szczęścia pomyślności I w nauce i w miłości Bądź radosna wesolutka, piękna zgrabna i śliczniutka No i tak na dowidzenia Niech się spełnią Twe marzenia ps:Kisia nie bij plix :P btw moj kumpel Aureliuss tez dzis ma urodziny! tez mu zloze zyczenia, aco ! Żebyś zawsze miał z kim, miał gdzie i miał za co kumplu! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |