![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Nirek Wez mnie nie zalamuj. Jak widze twoja pisownie ( wiem ze nie nalezy krytykowac jak samemu sie nie jest doskonalym) ale mnie to powala -.-. Wez czlowieku kup sobie slownik. Btw. Nie mow mi o wyciaganiu z pz'ta bo wiesz ze bylo nas malo online :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Za co: 1) w sensie po co przyszedlem? czy Za co: 2) w sensie ze "kara" :) |
widzę ze ty nadal chcesz się kompromitować na forum człowieku 10 + osób to mało ?? w tym boss nizahe XDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Nirek Ja sie nie kompromituje, a to ze popiera cie kilka osob z twojej random-pk guild to masz powody do zadowolenia. Nie widze powiazania z nizahe wiec nie rozumiem stwierdzenia ''Boss Niz" |
powiedz na kim taki random robimy a skoro nie masz powiązań z nizahe to ciekawi mnie w jakiej jestes guildi hmm "last try" ??????
|
@Up
Jest różnica pomiędzy "nie widzieć powiązania" a "nie mieć powiązania". |
Cytuj:
|
bezkitu 0 mózgu macie żeby wystawiać russela inferno który nigdy nigdzie nie wychodzi nie robi pzta to nagle zabija nooobhara na koncie kini inferno
|
To jak panowie, dzisiaj "kulujemy" (czy jakoś tak? :P)?
|
Cytuj:
|
heheh jak sie nudzicie to patrzcie na to http://img220.imageshack.us/img220/5729/635ev0.jpg
|
1 sprawa ten palandir czy jakos tak
skoro poruszamy fragi sprzed miesiaca to chcialbym wiedziec czemu kiedys dawno dawno temu saweh i jessie bodajże zabili kafara w ab? RANDOM!? omg! ROXANDO CREW I ICH SUPPORTERZY TO RANDOM PK GUILD!!! STRZEŻCIE SIE LUDZIE Z MORGANY! 2 sprawa to ze wyszlismy noob charami a nie mainami? odpowiedź jest prosta. po co mamy pakować się w waszego boat trapa? nie jesteśmy na tyle głupi żeby wchodzić w oczywistego trapa.. ludzie musicie pisać coś w tym stylu? "Wy byliscie wydygani i przyszliscie wszyscy noobcharami, bylo wyjsc mainami fajterzy" było zrobić normalnego trapa a nie.. jak każdy u was jest na tyle ogarniety i to wy robicie trapy to chyba nikt nie uwierzy ze na waszych charach latacie wy na openkach.. a juz na pewno ja w to nie uwierze... nie możecie po prostu zacząć walczyć? wychodzić po nas jak zrobimy snake? ludzie cokolwiek! byle nie to forum! podnieca was to? napiszecie coś w stylu "haha npnp random pk! they killed u becouse they dont have cash! byliście wydygani i wyszliście noobami!" ludzie zanim coś takiego napiszecie to naprawde jebnijcie najpierw ze 3 razy głową w ściane może to wam troche pomoże pomyśleć o tym co wy w ogóle piszecie. aaa i jeszcze jedno jak juz zaczalem. skoro nie mamy kasy to blessy i 'backpacki pvp' (pozdro imperek;)) mamy w prezencie od cip softu? -.^ |
@up nie backpacki tylko plecaki pvp
|
Ehm, nie mieliśmy boat trapa.
Btw, przykro mi się aż dzisiaj zrobiło jak zobaczyłem, że Wasz kolega z Seleny grający vickiem już nie ma swojego 150msa ;< |
mogłeś swoje uczucia przelać na forum seleny a nie morgany
|
Wolę jednak tutaj :) Na razie Xomeus miał bana za sharing, teraz Golle skasowany :>
|
Juz WIdze Hacka Jak przed hakiem gadalem z toba 10 minut wczesniej potem ide do domku a tu ani demon armor demon helmet mpa g-legs assasin prawie calego tam 40 gss brakowalo do fulla i mms + itemki warte 200k
Za tą znajomośc zapłaciłem jakies 3.5kk thx :(:( Teraz to przynajmniej masz za co walczyc :( |
shejq 22:10:39
dzisiaj mamy bekowy dzien shejq 22:10:45 nie ma opcji z openem shejq 22:10:51 szkoda psuc humor Myslalem shejq, ze mozna sie z toba dogadac co do tych spraw, uwazalem Cie za w miare powaznego czlowieka ( i nie mowcie mi ze nie powinienem ufac wrogowi poniewaz wczesnije jakos sie dogadywalismy) a teraz jestes kims pokroju zikksa czokapika i inny yntelygentow. Btw wiara w siebie to chyba podstawa nie xd |
up
A sory co jest niejasnego w odpowiedzi Macieja napisal ze nie bedzie openki po swojemu gdyby napisal to po hiszpansku bys stwierdzil ze jest idiota bo nie mozna z nim sie dogadac? Mekkron i dobrze Ci tak palancie przeciez Ty jestes taki glupi ze powinienes zrobic 8lvl i pod dp carlin stac dobijajac rookujacych sie ludzi z wanda/roda i oczywiscie walczyc o cialo. Sponorem generalnym guildi NPNP jest..... Mekkron gratuluje. Dla mnie powinienes dostac jeszcze jakas nagrode np palant roku 2007 czy cos w tym stylu. |
Kurwa Z tenshim znalem sie juz od hohoho o ufalem mu jak ty niemasz kumpli twoja sprawa...
Wieec Mnie Nie Denerwoj-.- |
Cytuj:
|
Poprostu zrobilem bład za którego zapłacilem ale wiem juz kto jaki jest bo huj z itemkami licza sie ludzie :(
|
Aha no to przepraszam Eter~~
Mekkron Ogolem kazdy tu ma Cie w dupie nie jestem w guildi NPNP ale mysle ze Tobie sie to nalezalo poprostu jestes glupi a w tibi jest zbyt duzo takich lamerow mysle ze powinienes wziasc sie za hinczyka na kurnik.pl przykladowo lub kalambury to nie jest zbyt trudne a mozesz sie rozwinac. |
Na Morganie Gram Praktycznie od Poczatku ty sie jedynie mozesz pochwalic ze umiesz "brzydko" mówic na Forum Lamero I nie PIerdol O czyms Co wogule Niemasz zielonego Pojecia...
|
Ja tez gram prawie od poczatku, Metrozza nigdy nie lubilem Ciebie rowniez, a nie wiem czy wiesz ,ale duzymi literami pisze sie tylko na poczatku zdania no chyba ,ze imiona itp a tak btw wogóle nie wogule elo
I wogólol co ma wspolnego to ,ze grasz tu od poczatku do tego, iz Cie okradli i jestes kretynem? |
Cytuj:
@Getur Twoja głupota przekroczyła wszelkie granice, żeby na 1 akcji pomagać RC a potem zapraszać NPNP do domku, w którym masz te 3.5kk. ;) |
llooooooool jak ty jestes metrozz to powiem ci tylko : DOBRZE CI TAK !!!!!!
nigdy nie lubiłem metrozza dupoliza ;p |
@Getur~
JEZELI Tenshi~ celowo podpierdolil te itemki to zrobil bardzo dobry uczynek dla Morgany. Moze choc na chwile odpoczniesz od huncenia low leveli i zajrzysz w jakies ksiazki :o:o:o:baby:. |
@Rockk-Star
Gówno mnie obchodzi twoje zdanie, ponieważ sam już nie wiesz co pisać, potwierdzi to większość zgromadzonych na forum. Po 1. Mam rację, że gówno wiesz o wojnie i się nie wypeiraj. Po 2. Jeżeli się mylę, udowodnji ujawniając nick. Wiesz mamy już sporo takich "pro" jak Ty, którzy tak naprawde gówno więdzą, a mają najwięcej do powiedzenia. @Getur Zawsze jakoś kombinowałeś, więc teraz pewnie se to jakoś odrobisz choćby na tych 50lvlach, którym nie dajesz spokoju... |
@Getur
Takie pytanie z mojej strony... Doszły mnie słuchy, że ty to Loczek? Prawda? xD PS: Wy jeszcze nie wiecie, że w Tibii nie ufa się bezgranicznie ? :> Jest pewna forma zaufania, ale... każdy doświadczony wie ocb ;) |
Cytuj:
|
O widze ze nowe bajki o mnie.
A Mateusz(Metrozza) pozrdowie go od was. Kevon wiesz za co miales hunted potem plakales do mnie zebym uspokoil Alen ze cie bije itp spamowales a teraz wielki kozak co do was all mam wyjebane.:baby: |
Cytuj:
Czlowieku do twoich wiadomosci - w czasie huncenia mnie od lvla 40 do 60 nie dotknales mnie ani razu :baby: ( nie liczac przed dp thais, gdzie przylatywales za kazdym razem aby mnie zabic (?) twoim kupionym, niesamowitym palladynem ). Rozumiem, ze chcesz wygladac fajnie czy groznie ale tym razem nie wyszlo. Chyba nie musze Ci przypominac jak to za kazdym moim wlogowaniem do gry podlaczales sie ze z tekstem " Masz rooka, z dp nie wychodz "? Wlasciwie to nie wiem za co " mialem hunted " XDDD :baby::baby::baby::D:D:p:p |
w wojnie coraz częstsze ofiary hackingu niestety kolejna z naszej strony ;/ Bolek Hudy 9 lvl :(
[*] |
Aff Kevon przeciez zaplaciles mi bodajże 30k za to czy mozesz sobie po expic i wbiles wkońcu ten 60 lvl.
Co ty jeszcze chcesz zebym ci sie podpoisal na klacie:baby:?? chyba duzo cwiczysz xd? Jestes Smieszny kevon :D Litosc to zbrodnia. |
Cytuj:
Mowisz udowodnij nick :) Udowodnie Ci, popatrzysz na death-list to sie dowiesz :) :*** Gz akcji |
Drodzy koledzy 22.00 to nie znaczy ze chodzilo mi o dzien dzisiejszy(wczorajszy), a to ze mielismy dobry humor i beke np. z Forlonda lub tez naszego pk noobami to po co sobie psuc humor i patrzec na was(czyli RC).
Bolka szkoda :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |