![]() |
przed teleportem w tombach do jakiego lvl expic :)?
|
Cytuj:
|
Sorc - 16 LVL, 14 MLVL ( prawie 17 lvl ) p - set, dwarven shield, dark helmet, WoD, WoV, scarf, 6k w dp ( na eq, runy, ale wolałbym nie wydawać ), gdzie mam expić ? Nie mówcie, że dwarfy i roty, bo żygam nimi ... Jakieś ciekawe miejscówki :)
|
dzieki :D:D:D na stone tomb mowisz ?? na -1 i -2 ??
|
@up na -2 mozesz expic 30lvl palem lub sorciem/drutem jesli masz dobry mlvl/skille a knightem to dopiero tak od 40lvla ze skilami minimum 70/70
Teraz moje pytanie postac taka jak w profilu (widać, że elite czyli z pacc) gdzie mogę nia bardzo szybko expic (jakies 25+%/1h) i żeby się w miarę zwracało jak wyjdzie jakies 500gp- 1k na minus to nic sie wielkiego nie stanie;) Podpowiem ze w stone i oasis tombie wbijam niecale 20%/1h, a chcę więcej:p CZekam na odpowiedź! |
Cytuj:
|
@up na cyclo jak jest pusto da sie i z 30k/h wyciagnac ale waste....
moze elfy? |
Cytuj:
KAtedra tarantule również, elvenbane zerki i minogurardy też (jakby co to guard jest słabszy od zerka -.-) folda cała. |
siemka , mam pytanie , mam 26 druida z paccem eq ;
b robe p legs crown helm crown shield volc rod i butki(Zwykle) i mam pacc ! gdzie moge expic zeby mi sie zwracało, co ze sobą wziac , jakie runki ile mfow itp... z gory thx |
Cytuj:
Mozesz zrobic bp uh na wszelki wypadek :) ja osobiscie chodze na soldki i guardy i luruje guardy na 19 lvl :P :) A mfow wez z baga jakby ci many zaczelo brakowac :P Mysle ze ci pomoglem |
@up
maaarny exp a kasa w sumie tez nie najlepsza ja proponuje scaraby poziom 2 w ank z summonami, najlepiej dwa ds'y (tylko ktory to lvl byl...29 bodajze..) zanim dobijesz lvl na summonowanie ds'ow to calkiem dobrze na DC mozesz sobie poradzic, tylko wez sporo gfb no i mf, uh ofkors |
Możesz expić na tombach.http://tibia.erig.net/Tomb.Wez dużo mf i ewentualnie gfb na większe respy.
|
Dla knighta
na 8lvl ze skilami wiekszymi niz 25/24 i bronia lepsza od katany mozna isc na dwarfy
na 12 lvl skile 30/30 mozna isc na dwarf soldiery bo 2 exurki mozna spoko walnąc:miecz: P.S mój kolega [CHAR]Shirou knight[/CHAR] na 8 lvl i skilach 20?19 hodził na dwarf soldiery i jakos przerzył za sprawa pewnego :mag: który go uhał |
@up Do kogo to?
Po co to komu -.- noob? |
niewiem gdzie expic moim druidem 27 lvl 41 mlvl ??
Eq:brobe,klegs,hatofthemad,bootsy,vamp shield,volcanic or quagmire rod?? Thx za rady!! |
31 knight 5mlvl 71/70 eq: crusader helmet knight armor knight legs medusa shield bohy skull staf jak mi bedzie szło z guardami??
|
Szło? Tzn? Jeśli chodzi o exp to nawet na 80/80 niebedzie za dobrze, lepiej idź na Shadowthrone jeśli wolne.
|
Cytuj:
|
47 Knight skile 84/84
Mam pytanie gdzie expić na faccu Knightem 47 lvl i skile 84/84, gram na serwerze Secura, więc duże przeludnienie tam jest..
Expie najczęściej na Mintwailn, ale to mnie niesatysfakcjonuje ponieważ wiem że mółbym wiecej expa wyciągnąć z innego miejsca, a poza tym tam to tylko dobrze się expi z rana i późno wieczorem inaczej dużo ludu tam jest... Dwarfy guardy-Długo się je leje i one także niesą słabe, exp gorszy niż na Mintwailn, a poza tym dużo uh schodzi.... Orc Fortress-Dobry exp, może i nawet lepszy niż na mintwailn ale dużo uhów schodzi i chyba raczej nieopłacalne bo loota tu niezrobie bo postmana niemam, bez stealth ringa ciężko się bije zerki... Elf Forteca-Dużo ludu, słaby loot, strata uh, mały exp...przynajmniej według mojego zdania Ma ktoś jakieś pomysły, gdzie bym mógł expić??? |
Cytuj:
|
Mam knighta 16 lvl 3 mlvl 55/55 na swordy
Eq: FS,Dragonka,Noble Arm,Dark Helmet,P-Legsy i Scarf Czy dam rade urzadzic sobie hunta na Bh (solo)? Ile hp będzie schodziło i i czy brać runy(ih,hmm,gfb?) |
Odp.
Cytuj:
|
Troszke ponawiam pytanie, na jakim expowisku knight wyrobi ponad 30k expa na godzine? Jakie skille beda potrzebne? Narazie znam elf fortec, ale nie mam bohow, a tam bez tego ciezko...
Aha... only facc. |
30k/h ??
Dragon lire pod venore ale raczej tam na +100lvl z uh/manasami/hmm Skile ok. 85/85 |
Jestes pewien? Ja aktualnie z arcy marnymi skillami bo 60/60 na 30 lvl'u wyrabiam 15k/h. Powinienem być z tego zadowolony? Bo ja czuje lekki niedosyt :D Skoro tak to nadal nie widze sensu skillowania...
|
Mam pytanko...! Na jakim lvl i jakie skille zeby zabic belho...? Z góry ThX ;)
|
Cytuj:
|
14lvl paladyn 5mlvl eq. noble arm plate legi dark helm łuk+strały skill 46 dista. Nie wiem gdzie expic cycle kolo thais zawsze zajete. Aha jestem na serwie non-pvp. Pls odpowiezcie szybko
|
odpowiadam i pomocy! :)
Najlepiej idz kolo carlin na minotaury,warrioru,guardy,mino archery,czasem zerki jak sie trafia ;)!!!
Mam pytanie gdzie expic ze skilami 44/40? |
No to ja sie spytam ;).Knight 31 lvl skille 72/71 eq: warior helm,knight arm,plate legsy,butki,tower shield i fs.Gdzie moge expic?. Do dyspozycji mam 2 bp uh.Duzo ciekawych rzeczy o EF slyszalem ze tam calkiem calkiem.Wiec prosze piszcie propozycje expowisk ;).Za pomoc bardzo dziekuje
Ps.Interesuje mnie bardziej exp i zeby kasy rowniez troche duzo lecialo ;D |
heh chcialem napisac tylko ze rozbawily mnie wypowiedzi mam najta skill 5../5.. na 20 lvl gdzie mam expic? Co robić expic z takimi skillami, opowiedz jest prosta skillowac nie expic ;p.
Ps. Pamiętajcie hunter na defencie i pelnom mana ;] |
skile 80/80, expie na zolwiach
|
Cytuj:
kilka ladnych chwil zastanawialem sie nad tym wypowiedzeniem bo nie moglem rozczytac xD chodzi ci o to, ze huntera najlepiej uwalic na def'ie i z max mana? o tym, ze wszystko najlepiej tluc z max mana to chyba kazdy wie a o tym, ze potworki typu hunter i inne atakujace z dystansu najlepiej na def'ie bic to za 'montre' nie jest..zanim dogonisz huntera, zuzyjesz juz uha (bądz uhy, zalezy z jakim lvl na niego leziesz) a zanim uwalisz na defie...zuzyjesz nastepnego i nastepnego... huntera powinno sie gonic na defie a jak juz sie leje na full atk i sysko.. |
Paladyn. Skille 34/27 9lvl 2 mlvl. Plate legi, brass arm legion helmet brass shield. Gdzie skillowac? Na trollach sie nie da bo padaja zajebiscie szybko. Prosze podac jakies miejsce, najlepiej blisko carlin.
|
Jak poradze sobie na elf fort~ 39 knightem ze skilami 78/77 i 6 mlvl? I czy używać broni 2 ręcznej czy 1 ręcznej.Z góry thx
|
Level 33, skille 60/58, eq: Crus helmet, crown arm, p legsy, medusa shield, bs
|
Witam, chciałbym dowiedzieć się gdzie mam expić, aby szybko zdobywać lvle i kaski też troche było.
Oto statystyki mojej postaci: Lvl: 28 Mlvl:13 Prof: Paladyn (niedlugo RP) Skille: 75/53 Eq: P-set + BoH Pozdrawiam i z góry dziękuję ;) |
Cytuj:
|
Potworki
Witam!! mam 29lev, skille:
62/61 I niewiem gdzie moge expic eq to mam slabe: knight armor dragon shield plate legs <lol> fire sword crusader helmet Dajcie szybko odpowiedz na co mam isc expic bo niewiem..:) |
33ed 38mlv all wand+boh
co myslicie o mint? nie mowcie o tombie bo wyciagam tam max 14k/h a to mnie nie satysfakcjonuje guardy dla druida chyba zle no bo tempest 1sqm zasieg :/ Halp me Plx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |