![]() |
Zorro team 4evah! _//
hahaha :D |
Kto został ukarany banem teraz ? :)
|
Pahito deleted xD
|
Ja :< ...
Nie! |
a Tobie by się najbardziej należało :P
|
Jak tam szykuje sie cos na Arcani?
Bo wieje nuda:D |
WARRRRRR BENDZIE NA DNIAH UFARZAJCIE TIPIJCZYCY!
A tak naprawde to nie wiem ;x |
prowodyry :confused:
|
istna spotkalem padere na korytarzu "prosze pani, ma pani pozdrowienia od milosza k~ pamieta go pani jeszcze?" - OJ NO JAK MOGLABYM MILOSZA ZAPOMIEC?????????? A ON CI MOWIL ZE JA GO JESZCZE W GIM UCZYLAM???? CO U NIEGO????
ale ogolnie to wygladalo ze za bardzo sie nie lubiliscie xdddddddddd |
Koszyk
18:39:04 http://www.joemonster.org/filmy/1913...ilosc_i_trolle Lolek 18:40:39 o co w tym chodzi 18:40:39 ;s Koszyk 18:40:57 nie wiem nie gralem Lolek 18:41:12 kurwa 18:41:16 w tym filmie kretynie 18:41:17 ; S Koszyk 18:41:23 aaa Z@@@@@@@@@@L / edit : Mateusz P****wski obchodzi dzisiaj urodziny! |
ZAPRASZAM DO MACDONALDA , JA STAWIAM!(ale bilet do legnicy musisz sam kupic )
|
Cytuj:
|
Witam.
Ma ktos filmy z dzis ? :) |
ja nie. Zauważyli¶cie że ostatnio co¶ Echo szaleje ? w 6 lataj± ze skullami po miastach. Czyżby nowy war ?
|
@up
Wydaje Ci się tylko :D |
Cytuj:
|
@up dzieki
A inny film jakis jest z tych innych fragow czy tylko sam xefuron? |
Devimi Tharken
Sep 26 2009, 16:48:02 CEST Slain at Level 216 by Boil, Keegani, Kiel od wersalki, Mazur Shady and Psyho Ash. Guild Left You have left the guild. Welcome to the Echo! You have joined the guild. bakstap? |
filmik ktos ma z Devimiego?
I teraz znajac zycie Hell Kazi, Mlodzieniaszek beda retired jak co zawsze bywa podczas wojny a gdy unbe bedzie wygrywac zaczna znowu grac XD |
Cytuj:
|
Korekta,Ajgor retired od tygodnia co hacka mial,zas na lr warze mial ku temu powod krotko mowiac. Btw fajnie gowno wiedziec ,nawet nie posiadac dojscia do camow a p'dolic 3po3?
|
......................................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ma ktos film z wieczornej akcji?:)
|
kurwa akurat jak wyszedlem przed piramide to kick xd
|
ma ktos filmiki ze wczoraj poza xefuronem?
Bo tak to bylo nudo wkoncu zaczelo sie cos dziac i by bylo na co popatrzec :) |
Nie, nie sram dupy o chara, nie loguje na kompie bo chyba mam keya, a mi sie nie chce formata robic, na LR bylem retired po tym jak wyjebali mnie na 400 esencji kiedy chodzily po 3k i 400k w kasie, po czym wyjebali z gildii i sie na nich w*****lem, a potem mialem mature, do ktorej chcialem sie przygotowac.
/\ Skondensowana informacja o mnie. A na edron szkoda mi bylo pasc bo bym stracil 100 dista bo wtedy mialem swiezo wbity xD |
^ sory moj blad
Filmy z dzis ktos ma?:D |
ta
.,.,.,.,.,.,.,.,.,. |
Echo teraz widac ze bez bota jestescie nikim:D
|
Cytuj:
gg no re |
lol dostaliscie w pizde i sie tlumaczycie teamem? T OTRZEBA BYLO WYJSC GLOWNYM TEAMEM, SAMI O TYM DECYDOWALISCIE. TRZEBA BYLO WYBRAC TYCH NAJLEPSZYCH
|
Teraz bez anty paraliza wam nie posszlo bo jak dostaliscie paral to juz deska byla xD
|
o,o nie spodziewalem sie takiej akcji przed patchem z war-modem szkoda ze camow nie ma bo ciekaw jestem jak to wygladalo bez wspomagaczy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |