![]() |
Widzisz Zizka, wbijasz tu raz na ruski rok i za parę kulturalnych słów masz pojechane na 2 strony. :D
Pocieszę Cię, nie mieszkam już w Bydgoszczy, miszkam poza nią. Ciesz się lub nie ale co jak co na WZGW mam bliżej niż z fordonu :D:D:D no i w piątek mam egzamin na prawko, czy zdam czy obleję idę z kumplami zalewać więc może się przyłączysz? :P pijemy w fordonie. pozdrawiam |
Cytuj:
Nie wiesz anonimowy pierdolniku jak bym ci za to przypierdolil na rl w leb za to ze wjezdzasz mi na starych chodz mnie nie znasz ani troche , a co do moich dedow to chuj cie to obchodzi ;)). Powiem ci tyle ze nawet jak padam ( nie do konca z mojej winy) to i tak jestem lepszy od ciebie bo ja moge sobie to odrobic kiedy mi tylko sie zachce a ty *****szczu z pierwszej lapanki musisz wstawac o 3 w nocy zeby wbic kilka nedznych % w pixelach , jedyne co mozesz mnie cmoknac w pompe jebany lamusie Siema elo ide spac ;] |
Cytuj:
pozdrow stara ;) |
Cytuj:
|
@robert wiesz, ze cie lubilem... a ty wystapiles przeciwko mnie, s*****les mnie niezmiernie, ale jebac to pyskaty byles zawsze ale nie myslalem, zew sprzedasz...
@gremb.. po co piszesz pierdoly o ludziach ktorzy graja 24h na dobe przeciez twoj kolega troche wczesniej napisal, ze wlasnie to chcialby robic... wiec defakto cisniesz na niego, ale niewazne... @reszta pedalow bez nikow: mozecie mnie bluzgac i tak jestescie gownem i nic nie znaczycie... tylko troche odmiennosci bo to juz jest troche nudne aaa powodzenia z nowymi kredkami i zeszytem |
Cytuj:
|
@up
on akurat juz zakonczył edukacje B) |
Cytuj:
Rosi wiesz co mi się w Tobie najbardziej podoba? Nigdy się nie poddajesz, nawet jak nie masz argumentów to i tak starasz się kogoś pocisnąć. Akurat do Jacka nie powinieneś mieć wyrzutów, po prostu przeszedł na drugą, "czarną ( :D ) stronę mocy", tak jak ja, varkess, Templar Ranger, Arass i kilka innych osób które mogły być z Wami. Już prędzej my powinniśmy wrzucać na takiego Kure, który nie może się nigdy ogarnąć po jakiej stronie jest, wystawia swoich kumpli i tym podobne, lub spya ulipa, Keriuxa... |
Cytuj:
Jestem przyzywczajony, ze rozmowa o tym co boli wywoluje jeszcze wiecej negatywnych uczuc, to calkiem normalne. Nie jestem jednak psychoterapeutom i jak juz powiedzialem modle sie aby te dzieci nie ruszy sie od monitora, tudziez z kibla w czasie server save'a. Propozycja jest kuszaca, nie wiem tylko czy nie bedzie mnei w gdansku bo jutro i pojutrze pisze poprawke :PP i mam identyczne plany xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka :P Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
|
juz nikola sharowala z rudym charakterem i tez byl wporzadku
zdradzil i przyexpil jej 20 lvli w dol... kolejna marta sharowala z zydem i jej remanent w domku zrobil, jedynie iza zakochana w zydzie zmienila strone ale odeszla jak czlowiek, jej to bym nawet chetnie w warrocka dopierdolil jak sie cos komus nie podobalo we flow mogl odejsc a nie wystepowac przeciwko wszystkim... |
Cytuj:
|
Cytuj:
zdradz mnie to Ci pocisne, narazie niech bedzie tak jak mowisz:) |
Cytuj:
@ Jaz Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem. @ Grebol Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?:baby: @ Serowel Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści. ;) |
Panie jawiemwszystkoibijewszystko, Varkess to był char Kasjusza, który nim grał do 84~, na tym lvlu zamienił się z Jackiem za Zirkova i dopłacił jakieś 150 zł.
Czy ja się stresuje czytając Twoje posty? Ciekawe, dobrze jest dowiadywać się rzeczy o sobie jako ostatni :D |
To, że odszedl z Flow to wylącznie tylko jego sprawa więc chuj cie to powinno obchodzic
|
nie ma co sie przejmowac wiszem i andrzejem... to siostry
to za to, ze dla mnie nie znalazles "@" |
Cytuj:
@Wiszu: nie wiem czy wystawil skoro poszedl ze mna do gildii :). Szkoda ,ze nie czytales tego posta co zrobil na guildboardzie. Ahh sry wtedy byles w jakies malo znaczacej sie gildii. |
Cytuj:
Pozostaje ci dziękować losowi, że idziesz już do szkoły i będziesz mógł się tego pouczyć! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest walka, ta wymiana uprzejmosci, zero szacunku !!!1111oneoneone
Lepsze to niz Averios ? |
Rosi , nic nie znaczący ek na morganie , wielki napinacz na forum szkoda ze w wojnie nie udowodniłeś co potrafisz.... Juz nie wspominając o sytuacji na ostatnim POI gdzie cie prawie swoi zabili -.--- Tylko Akon nie pozwolił :(
|
Cytuj:
Jak Akon mógłby pozwolić zabić swojego przydupasa ;s |
Krótki i na temat , uważam że Jacek i Robert są bardzo lubianymi osobami na morganie , a to że nagle zmienili stronę to nie znaczy że sie zmienili na gorsze.
Pomyślcie że poprostu może im sytuacja która panowała na serwerze nie pasowała?a może poszli ze swoimi kolegami? Uważam że Robert i Jacek mają o wiele lepsze pvp i wogóle wiedzę na temat tibiii niż 90 % Flow, druga sprawa , są normalni , zawsze pomocni ,i zachowują sie jak ludzie i nie wjeżdzaja na matki innym. /Konrad |
Cytuj:
Powiedz mi jebana kurwo szatana co ty sie tak mna interesujesz? Czlowieku wiem ze została ci tylko napinka na forum ale Ogarnij sie bo i tak pewnie robisz na rl za Kurwe Meska ;) pozdro syfie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wy w kółko o tym samym, Robert czy tam Jacek zrobili co chcieli, wiadomo.. trochę to zabolało, że odeszli koledzy, ale została całe reszta. Z resztą to tylko gra, ale chyba dla niektórych aż... więc nie zawsze pixel jest odzwierciedleniem osoby grającej.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakbym nie zrozumiał to bym nie poprawiał ^^
|
syf cie stworzyl i zostawil na pastwe losu pojebie. No lajfie jebany nie no 217h to nie duzo a co do rosiego to zaaal.pl ahahahah
|
Cytuj:
|
gdybyscie byli wporzdku dla ludzi z ktorymi graliscie i siedzieliscie na vt w huj czasu, to byscie odeszli i grali sobie po swojemu a nie probowali "kumpli" wyjebac z servera.
duzo ludzi wjebalo w ta gre rl kase, wystepujac przeciwko pokazaliscie, ze macie to w dupie i moze to ludzie maja wam za zle. @robert; moje pasy miales bo ci zaufalem (nie musialem jakos zbytnio bo nie zalezy mi na tej grze) i potrzebowales odbotowac kase da kogos tam, nie wiem ilu kolegow daloby ci pasy ale ode mnie dostales a za chwile chciales wyjebac mnie z servera |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ogarniam tego, ale cóż - Twoja piaskownica i Twoje foremki. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |