![]() |
Hiho!
Wygląda mi to na zrookowanie chara z zakupionym na mainie domkiem (innej opcji nie ma). Ciekawe jak długo Twój rookstayer będzie ownerem tego domku. Co do reszty odpowiedzi... Próbowałeś zaliczyć ostatniego deda z AoLem? Pozdrawiam |
odpowiedz jest prosta wszystko znajduje sie na tibia.com lecz nikt nie wpadl na to aby to sprawdzic.. troche logiki wszystko macie dotyczace tej zagadki podane jak na dloni. jak uda mi sie doonczyc poison daggera i tego nieznanego questa dam znac
|
Idz i nie wracaj!!!! I powodzenia w poszukiwaniu posion daggera. Moge Cie dotknac?
|
AHhahaha ale mi filozofia kupic domek a potem zostac zrookowanym...
|
@2up i @up
to czemu nikt wczesniej na to nie wpadl? nikt nie byl na to taki madry? @edit wedlug tabliczek to jest quest na poison daggera ale stoje juz od tygodnia w miejscu.. z rozwiazaniem a po za tym nie jestem shadow rex.. widac kazdy przejaw 'wiem wiecej od ciebie' jest odbierany negatywnie.. czemu w podpisie nie dacie swojego wieku? |
@up
Bo każdy dąży żeby mieć domek NA rooku, nie poza nim. |
kto Cię upoważnił do mówienia za wszystkich?
|
Teraz to juz calkiem nie wiem co powiedziec. Przeciez to bylo walkowane setki/tysiace razy z tym domkiem Sunrise'a.
Powiem tyle: gowno wiesz a juz napewno nie wiecej ode mnie (nie to ze wiem duzo xd). Twojego wieku tez nie widze chociaz napewno bym sie nie zdziwil. Do Shadow Rex'a tez Ci duzo brakuje. Magiczne tabliczki pomoga Ci w odkryciu posion dagger'a!!!! Niech moc bedzie z Tobom!!!! P.S. 15 ;) |
@SInGApOOre
Proszę: Cytuj:
Puki co nikt nie ma podstaw sądzić, że wiesz cokolwiek więcej - więc będziesz odbierany tylko jak shadow rex. Cytuj:
|
temat istnieje od 2006 roku a SS od poczatku tibii ;) wiec karzdy moze napisac swoje zdanie bo to zreszta forum a wogule moze ma ktos scenera ze jedna z pierwszych tibii z wygladem spike sworda ??
http://wiki.hunted.pl/wiki/O_Spike_Sword zobaczcie sobie to to moze byc ciekawe a szczegulnie na 1 scenie BoW i SS !!! |
Cytuj:
~Chcesz dowodów...będziesz miał!!! |
Cytuj:
|
@Singapoore
Ja już chyba nie raz słyszałem o tym domku więc nie mów, że nikt na to wcześniej nie wpadł bo wpadł... A wieku w podpisie nie muszę dać, ale dla Twojej wiedzy mam 15 lat... |
Cytuj:
|
Nie Klikac Na Zdjecie Up To Jest Keyloger !!!
|
Hiho!
Cytuj:
Natomiast druga sprawa: Nie mów na hlvl, który nie chce się bawić w spajka i inne pierdoły, że jest botterem i się nie zna. Nie wypada nawet ;) Co do botterów - sami widzicie jak kończą ostatnio. Moc z wami! Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
~Postaram się zamieścić konkretne zdjęcie przedstawiające ten komunikat! ~Ale filmu niestety nie zamieszcze ,ponieważ gdy próbuje nagrywać wszystko się strasznie tnie jak i oczywiście puźniej odtwarzany film! |
Cytuj:
Nie masz mojego poparcia :) |
Owned xdddd a juz w malym stopniu zaczynalem wierzyc. ;)
Zdjecie nie przejdzie, mozesz dac filmik. ;) |
Cytuj:
Tyle co wszyscy wiemy to ma nick(hmmm)...i kiedy dołączył... |
Cytuj:
|
@up
fake? :D |
Najs szybkiej reakcji modka :)
[edit] @down Nie żebym coś do nich miał ale nieraz takie "screeny :D" trzymały sie dość długo! |
ehheheh :D no prze-szybka :D
|
Nie chcem się wtrącać w coś ,w czym nie mam dowodów...
Widze ,że się ośmieszyłem ,wybujawszy w przyszłość faktami ,których nie miałem ,a sądziłem ,że mam. Przepraszam ,że spowodowalem lekkie zamieszanie i spamowanie przez jakiś czas ,ale było to spowodowane jedynie moją nadmierną obecnością i objawem wszelakiego znudzenia. Jeszcze raz przepraszam i myslę ,że się nie powtórzy to ,abym był uznawany za kretyna w oczach nie tylko zwykłych userów ,ale także Moderatorów i za pewne zdziwionych osób z gildii. Lamp999 |
zobaczyl ktos link ze zdjeciami ktury dalem to nie keyloger <cenzura> X(X(
tam sa zdjecia z ludzmi kturzy maja ssa i BoW kobaczcie je plz jescze raz powtarzam to ie keyloger tam jest chistorja o tym co my szykamy czymi Spike Sworda !!!!B) link - http://wiki.hunted.pl/wiki/O_Spike_Sword Skoro sadzicie ze to fake to czemy na www.tibia.com na scenshot jest zdjecie babki z dragon scale setem i nie ma wogule tego chara na spisie charuw ;p |
@up
Dlatego, bo tam są zdjęcia zachęcające do gry, pokazujące różne fajne miejsca i ciekawe eq.. Pomyśl... |
Siemka ...
Wpadłem tu powiedzieć wam coś ciekawego ... Pewnie i tak wszyscy p*****ą się do czego innego a nie do sedna sprawy ale to już taki urok forum ... Pewna osoba z takiej jednej strony, pewnie wszyscy zorientowani boterzy wiedzą jaka... :D Sprzedaje spoile do Questów w Tibi ... A oto cennik: Cytuj:
I co wy na to? Wszyscy dalej klaszczemy że SoF nie istnieje ? ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak jakiś naiwniak to kupi to niech się podzieli infem co dostał w odpowiedzi. |
Mi się wydaje że gość nie naciąga ...
No ale ... Nic więcej nie wiem ... Może rąbie ludzi na $$$ ... :D Jak ktoś wie coś więcej na ten temat to niech pisze ... |
Cytuj:
Mogę wam dać za darmo rozwiązanie zagadki(spoiler) w łamigłówce(to coś jak masło w maśle?): "Only the humble one may touch the Sword Of Fury." |
Też to wdziałem przechodząc ostatnio po supermarkecie było "super mega promocja Spojler do SoF jedyne 9.99!". Albo trzeba być na tyle głupim żeby coś takiego wymyślić, albo na tyle nawinym żeby w to uwierzyć...
Ręce opadają co ludzie wymyślą... Pozdrawiam =] |
Wydawać na grę około 100zł to jeszcze zrozumiem, ale 1000zł to chyba lekka przesada. Poza tym jeśli źródło odpowiedzi nie zostało zbadane to nie mamy pewności co do ich wiarygodności i czy nie są zwykłymi naciągaczami. Ja tam bym nie radził nikomu kupować niczego od nich, dopóki nikt tego nie zbada.
|
Ja to chyba kupie!!!!111 xd
Nawet jesli to prawda, chociaz nie wierze w to w 100%, to jezeli takowy quest istnieje i tak za pare miesiecy/lat kazdy bedzie o nim wiedzial. Wystarczy poczekac ;) |
Chyba będziemy czekać do usranej śmierci. xd
|
Ceny są kosmiczne ale nie zaciekawiło mnie za ile gość sprzedaje ...
Chodzi o to że strona jest wiarygodna ... Wiem że za kija nie uwierzycie bo nie macie podstaw ale tak mi się wydaje ... Sam nie mam 100% pewności ... Ale teoretycznie jeśli to prawda to znaczy że Quest istnieje ? Dziwnie to wygląda ... :blazen: |
Cytuj:
Kto by był na tyle szalony aby wydać 1000 zł, tak naprawdę za nie wiadomo co? Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To tak, jakbym napisał "Wiem, ale nie wiem". xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |