Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Cyrillus 08-02-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254343)
Szykuje się wielki przewrót :> Sytuacja diametralnie się zmieni. Poczekajmy, zobaczymy :> Na razie mam jeszcze za mało informacji żeby pisać coś więcej.

powiadasz ze bedzie wielki przewrot?? tylko w ktora strone? w dobra czy zła? urwij nam rąbka tajemnicy ktorej wszyscy sie spodziewaja...

NarroweQ 08-02-2007 16:03

To się okaże, ale raczej na korzyść Dusków. Ale z Vision nigdy nic nie wiadomo ^^

ComeOnBejbe 08-02-2007 16:07

Oferta matrymonialna :p

Jezeli ktoś z państwa byłby zainteresowany niżej podaną listą itemków to może je zdobyć w prosty sposób. Wystarczy jak ubije dla mnie kogoś z dwójki : Van Rebelion ( 85 lvl ) lub Trybat knight ( chyba 37 lvl ). :D

- 1.3k, bp hmm + kilka śmieci ( garlic necklace, small ruby, small sapphire, 2 iron ore, 6 dragon hams, 2 scarfs, 2 dwarven shield, valentine`s cake, small white pillow, dark helmet, 33 bolts, dwarven ring, 9 santa`s bags )

- plate armor, plate legs, guardian shield, crown helmet,

- wand of dragonbreath, wand of cosmic energy,

- boots of haste

Msg me in game. Miłego polowania :cup:

Cyrillus 08-02-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254447)
To się okaże, ale raczej na korzyść Dusków. Ale z Vision nigdy nic nie wiadomo ^^

wiecej dusk = wiecej fragow dla vision czyli wieksza rozpierducha w przypadku takich "stran" wygrania wojny jakie sa na obecny czas... a dla neutralnych graczy chyba moze byc tylko gorzej... ;/

NarroweQ 08-02-2007 16:20

Nie mówię że będzie więcej Dusków. Nastąpi przewrót wśród tych co już są. Wróci ktoś, kto się na prowadzeniu wojny zna. Nie wiem jak będzie z Aristocracy, to się okaże. Ale to, że np doszliby do wojny po stronie Dusk, bo i takie plotki chodzą, nie znaczy, że nastąpi jakiekolwiek rozwiązanie. Dalej będą sneaki, ale teraz Duskiness może to lepiej rozegra. Zobaczymy, teraz nie ma co mówić o tym co będzie.

nabuziomek 08-02-2007 16:27

@up
Ciekawe ktoB)
Strzelam: <ironia>Fett Fornaid:D</ironia>

Bert 08-02-2007 16:33

a moze to bedzie Rocky Pogromca Tibi (ten co potrafic przejsc rookgard w 5 minut) XD

Aphydion 08-02-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254492)
Nie mówię że będzie więcej Dusków. Nastąpi przewrót wśród tych co już są. Wróci ktoś, kto się na prowadzeniu wojny zna. Nie wiem jak będzie z Aristocracy, to się okaże. Ale to, że np doszliby do wojny po stronie Dusk, bo i takie plotki chodzą, nie znaczy, że nastąpi jakiekolwiek rozwiązanie. Dalej będą sneaki, ale teraz Duskiness może to lepiej rozegra. Zobaczymy, teraz nie ma co mówić o tym co będzie.

Ziomek usłyszałeś coś od kolegi kolegi i teraz jakieś gówniane swoje teorie na forum rozprzestrzeniasz.. człowieku dowiedz się dokładnie o co biega o i dopiero potem swoje teorie na forum rozgłaszaj, a jak nie masz dokładnego pojęcia o stanie rzeczy na servie to się nie udzielaj ..

P0zdrawiam.

NarroweQ 08-02-2007 16:42

Aphydion - jak napisałem wcześniej twoje zdanie na tym forum mnie nie obchodzi bo jesteś niezrównoważony emocjonalnie więc - IGNORED :]

nabuziomek 08-02-2007 16:45

Po stronie dusk~ zacznie walczyc CZAK NORIS !
Imargam strzez sie !:o

Masywny_Titania 08-02-2007 16:48

Narrow: Mialem pisac to samo co Aphy. Jak nie wiesz dokladnie to sie nie odzywaj, bo tym swoim postem wniosles dokladnie to samo do tematu co wczesniej:NIC

MagField 08-02-2007 16:48

usunąć ten post

Pall_Mall 08-02-2007 16:50

Takie gadanie ze do dusk ktos dołaczy co niby odwroci kolej rzeczy juz niby Taifun mial pomoc jak wszedl do tej wojny to na forum tibi com same przydupasy pisaly HAIL TAIFUN i co dalo wam cos to pisanie np taki Dalus~?

Mroowa 08-02-2007 16:51

-_-

kazdy z dusk i tych ktorzy z nimi trzymaja wiedza jaki jest taifun ze wykozystuje innych to nikt mu sie nie sprzeciwi ? Razem wyje b a li by go z serva i furora by sie zmieniła na lepsze. I po klopocie.

Khazul 08-02-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nabuziomek (Post 1254511)
@up
Ciekawe ktoB)
Strzelam: <ironia>Fett Fornaid:D</ironia>

Miałem podobny sen dzisiejszej nocy ;D

NarroweQ 08-02-2007 17:01

No i przewrót się zaczął. Dark Signs dołączyło do wojny przeciw Na Wspolnej.

15:52 Dreamhaxor [67]: WE ARE IN WAR ATM.
15:52 Dreamhaxor [67]: STOP EXPING

Ale to nie koniec. Ciąg dalszy nastąpi.

Pall_Mall 08-02-2007 17:07

@up to przewrot ze hohohohoho
To oni mieli jakis wojne ?

Aphydion 08-02-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254554)
Aphydion - jak napisałem wcześniej twoje zdanie na tym forum mnie nie obchodzi bo jesteś niezrównoważony emocjonalnie więc - IGNORED :]

Z tego co przeczytałem z twojego ostaniego posta (którego napisałeś kilka stron wcześniej) to wyczytałem też ze nie będziesz odpisywać na moje posty i Imargama wiec nie pajacuj już tu i nie rób offtopów i nie pokazuj jaki ty mądry to jesteś bo coś Ci nie wychodzi .. i skończ już płakać ze bohy straciłeś :( jakieś propagandy na forum urządzasz :/.

@A co do twojego ostaniego postu bo go nie zauważyłem to rzeczywiście mocna gildia dołączyła do Dusk~ :/, zdaje mi się że na liście Vision będą figurować całą gildią jako "FREE FRAG's" :)

@ "Na Wspólnej"

Sivin 101 EK
Feb 08 2007, 15:48:53 CET Killed at Level 101 by Atanus and by Harcesh

P0zdrawiam ;)

Silna-Monisia 08-02-2007 17:13

Zrobcie forum dla furory... :P i oddzielne tematy ziwazane z wojnami dusk i vision i odzielne do plotkowania na kogos itp.... bo to bez sensu :Phihi

Pozdrawiam ;) ^*^ KiSs

Masywny_Titania 08-02-2007 17:16

YYYYY ten temat nazywa sie wydarzenia z furory, wiec rozmawianie o wojnie, duss i vision to chyba sa wydarzenia z furory, nie? :baby:

Pall_Mall 08-02-2007 17:16

@2up
Masz downa? a o czym to jest forum jak nie o furora

Jak Ci sie nie podoba wyjdz i co jestem trendy bo pisze pedalskim kolorkiem??

MagField 08-02-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1254645)
Zrobcie forum dla furory... :P i oddzielne tematy ziwazane z wojnami dusk i vision i odzielne do plotkowania na kogos itp.... bo to bez sensu :Phihi

Pozdrawiam ;) ^*^ KiSs

Powiedz ile masz lat? 11,12? Widze że niezłe filmy łapiesz żeby robić odzielne tematy na temat dussków i vision.I bez sensu są twoje drune posty ;)

Silna-Monisia 08-02-2007 17:26

ehh chyba nie zrozumieliscie o co mi chodzi... ;) ehh moze lepiej jak poczekam na kogos starszego do was mzoe on zrozumie kotki o co chodzi ;)
nie chodiz o to by robic oddzielne tematy co do dusk czy vision tlyko o to aby nie skasowali forum przez wasze spame tego tu bedzie sie pisalo o istotnych sprawach a na forum wlasnym bedziecie sobie spamowac kto jest fajniejszy i kto wiecej przeklenst zna od rodzicow czy tez jak urazic 2 osobe ;)
Bo wy tu nei gadacie o zyciu furory a jak juz to zadko czesciej sie wyzywacie....
Jak myslicie czemu tak malo h lv to odwiedza? bo zal im wypowiadac sie tu wsrod "niektorych" z was nie mowie o wsyztskich bo jednak niektore osoby maja kulture ;) Pozdrawiam ;)

Aphydion 08-02-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1254672)
ehh chyba nie zrozumieliscie o co mi chodzi... ;) ehh moze lepiej jak poczekam na kogos starszego do was mzoe on zrozumie kotki o co chodzi ;)
nie chodiz o to by robic oddzielne tematy co do dusk czy vision tlyko o to aby nie skasowali forum przez wasze spame tego tu bedzie sie pisalo o istotnych sprawach a na forum wlasnym bedziecie sobie spamowac kto jest fajniejszy i kto wiecej przeklenst zna od rodzicow czy tez jak urazic 2 osobe ;)
Bo wy tu nei gadacie o zyciu furory a jak juz to zadko czesciej sie wyzywacie....
Jak myslicie czemu tak malo h lv to odwiedza? bo zal im wypowiadac sie tu wsrod "niektorych" z was nie mowie o wsyztskich bo jednak niektore osoby maja kulture ;) Pozdrawiam ;)

Odezwała się dziewica i nie wiadomo skąd się urwała.. szczerze mówiąc j3bie mnie to czy jesteś dziewczyna, chłopakiem czy tranzwestytą .. jak sama napisałaś ze h lvl i ludzie z kultura się nie udzielają na tym forum bo szkoda im czasu to wytłumacz mi co ty tu jeszcze robisz ? i skończ pisanie tym swoim kolorkiem bo nie zbyt estetycznie to wygląda jeśli o to Ci chodzi i naprawdę proszę skończ się udzielać między tymi jak ty to określiłaś "niektórymi".

P0zdrawiam.

Pall_Mall 08-02-2007 17:41

@up
Nie rozumie Cie Dark~ dołacza do wojny przeciw na wspolnej czy Vison?

Aphydion 08-02-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254711)
Dark Signs to nie jest słaba gildia, są zgrani i mogą mieć duży wpływ na to, co się będzie działo.

A co do Aphydiona - Kogoś tak pustego w życiu nie wiedziałem. I zamknij już jape z tymi kapciami bo ci go do niej wsadzę żebyś się w końcu zatkał buraku ze wsi. Propagandy urządzam? To jak nazwiesz to co Wy robicie?
Propaganda matołku to też jest część wojny i to dość istotna. Zajrzyj do podręcznika z historii i przypomnij sobie co to była "Polska Walcząca", taka kotwica na murach. I tak nie zrozumiesz. Dzieciaczku. O, mama przyszła, wyłączaj szybko Tibie! :o

HAHAHAHAH
Po pierwsze jacy "wy" ?
Po drugie nie jestem ze wsi ;)
Po trzecie to wiem co to jest propaganda ;)
Po czwarte PRIMO miałeś nie ODPISYWAć NA MOJE POSTY :(
Po Piąte to ty możesz być pusty, a nie ja ;)
I po Szóste nie rób beznadziejnych offtopów ;), bo zgrana na Furorze jest jedna gildia VISION :)

P0zdrawiam.

sallceson 08-02-2007 17:47

Profesor Miodek na podstawie tego tematu moglby stworzyc podrecznik "interesujace i oryginalne sposoby wyzywania sie" . Przyznam ze podziwiam wasza iwencje tworcza w wyzywaniu sie, ach te epitety, metafory...

NarroweQ 08-02-2007 17:48

Na razie podejmowane są decyzje. W tym momencie Dark Signsi są w wojnie przeciwko Na Wspolnej, co do Vision nie wiadomo jeszcze, ale na tą chwilę nie.

Kumulus 08-02-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1254672)

ja jakoś zauważyłem całkiem sporo h-lvl w tym temacie -.-
Zrób jeszcze temat o swoich noobowskich deadach w grze...

$irithcam 08-02-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254739)
Na razie podejmowane są decyzje. W tym momencie Dark Signsi są w wojnie przeciwko Na Wspolnej, co do Vision nie wiadomo jeszcze, ale na tą chwilę nie.

Raczej do wojny przeciwko Vision niedojda bo to by sensu niemialo... ^_^

Kumulus 08-02-2007 18:07

Chce ktoś kupić crown legs i royal helmet, które wypadły z Monisi i Botham I c w ankrahmun?
Jak coś to zgłaszać się na gg (zrobiłbym temat w dziale handel czy jakoś tak, ale tam raczej by nikt nie zauważył)

Khazul 08-02-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1254739)

Tak, tylko że nie zdecydowal o tym lider DS Arius, tylko kilku "pro elo evul" gejmerów którzy niepowinni tego robić.

@Kumulus

Rh za 25k c legsy za 15k wezme :>

Harc3sh 08-02-2007 19:03

Siemka !
Jak widzicie pewnie niedlugo wybuchnie druga wojna na Furorze !
Jak myslicie kto wygra , Na wspolnej czy Dark Signs?
Pozdro !

Bodzio88 08-02-2007 19:06

vote

ja mysle ze dark sings... jedi powel zniszczy wszystkich

Veltaxio 08-02-2007 19:17

Nudzi mi sie wiec wpadlem pogadac cieszycie sie ??

Btw Sivin chyba juz siadl ... ze 101 na 98 ("no bless ? no sianko ?") ;D

Bert 08-02-2007 19:17

co jak co ale ze jedi powel zniszczy wszystkich :p przedzej bym powiedzial ze Khazi 8o

edit:z postu Harcesha na forum tibia.com mam niezla beke XD tak poza tym co wy gadacie o tym kto wygra jak nie bylo oficjalnego wypowiedzenia jakiejkolwiek wojny?...

NarroweQ 08-02-2007 19:18

Odpowiedź jest jedna:

Dark Signs

rox

Veltaxio 08-02-2007 19:20

@up

Narroweq ty z grunwaldzkiej ?

NarroweQ 08-02-2007 19:29

Nie, ale niedaleko mam. A czemu pytasz? :>

18:24 Narrow [46]: Poison
18:25 Narrow [46]: i heard that DS are in war
18:25 Narrow [46]: mine guild isn't official in war
18:25 Narrow [46]: but i can help
18:25 Narrow [46]: if needed
18:25 Poison panter [54]: You heard wrong
18:25 Poison panter [54]: We aren't in war
18:25 Narrow [46]: there was a meeting
18:25 Narrow [46]: in edron dp
18:25 Poison panter [54]: Yes
18:25 Narrow [46]: and dreamhaxor told that
18:25 Poison panter [54]: But our real leader
18:25 Poison panter [54]: wasnt ther
18:26 Narrow [46]: ye i know
18:26 Poison panter [54]: dreamhaxor jsut spoke to
18:26 Poison panter [54]: arius
18:26 Poison panter [54]: and they decided
18:26 Poison panter [54]: we won't participat
18:26 Poison panter [54]: but thanks for the offered help

Czyli jednak nie ma wojny... Chłopaki z DS trochę namieszali dzisiaj.

Veltaxio 08-02-2007 19:32

lognij na tibie bo juz mnie to zaczyna bawic d;

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.