![]() |
Cytuj:
wrescie cos sie dzieje XD tylko szkoda ze jak juz bylem ja i lutore zaczeli uciekac xD potem doszedl zazek to juz was nie bylo xD zalosne |
Cytuj:
@Dzumior ROX ROX ROX ROX !!!! |
Cytuj:
A tak na serio to Cati~ musze przyznac, ze masz sympatycznie podejscie do tej calej wojny.Podoba mi sie taka wizja i luzne usposobienie:D @dziumor Dosłownie brzmisz jak terminator I will back Az dreszcze mi po plecach przeszly...:P |
...
Szkoda tylko ze nikt sie Dzumiora nie boi, chociaz osobiscie go lubie ^^
|
heheh mnie bac sie ? nah ale jak ktos mi podejdzie pod skore nie ma wybacz zreszta ja szkonczylem narazie z gra na galanie moze kiedys wroce z ekipa z Antici tam kolesie maja Pro pvp i podejscie do wojny
|
Cytuj:
Ty to w tej wojnie jestes najbardziej potrzebny. Smiech mnie ogarnia gdy widze twoje posty. |
Dzumior nie wiem czy ty to ten owner ktorego mialem nieprzyjemnosc poznac, jesli nie to N(e)V(er)M(ind)
ale jesli tak to gdziekolwiek jestes nie ruszaj sie stamtad dla dobra galany Twoja glupota jest wprost proporcjonalna do checi rzadzenia wszystkim i wszystkimi no nie wiuem, jakas podrasowana wersja zemusa |
Cytuj:
|
hehe dzumior noobie,ty jestes ten new owner z tego co widze,zawsze lubiłeś sie wozic swoim 76 lvlem ktorego kupiles na allegro,zabawne.
|
Dead.
Poszedłem na hydry z kolegami i po 10 minutach wpadł Toxo yeangus i Skopo de'tag i zaczeli mnie lać Toxo walnął w pewnym momecie ue gdy mialem zjechane troche zycia i padłem. Okazało się że powodem mojej smierci jest to, że napisałem coś na forum o Wielkim Dajmosie <:baby: co się mu nie spodobało.
Tu film (po 10 minutach wpada tox i skop) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15193 Log rozmowy z Toxo Channel saved at Sat Dec 09 00:15:08 2006 23:58 Xmazy [51]: CAn u tell me the reason plz 23:58 Toxo Yeangus [96]: i got bored 23:58 Toxo Yeangus [96]: u kept healing 23:58 Toxo Yeangus [96]: :@ 23:58 Xmazy [51]: Ye 23:59 Toxo Yeangus [96]: i was just helpin skopo tbh 23:59 Xmazy [51]: I have Cam 23:59 Xmazy [51]: ;] 23:59 Toxo Yeangus [96]: didnt want 15 min so wasnt killin u 23:59 Xmazy [51]: I don`t know the reason that was fucking random 23:59 Toxo Yeangus [96]: ask skopo 23:59 Xmazy [51]: =] 23:59 Toxo Yeangus [96]: You were apparently insultin him on tibia.pl forum 23:59 Xmazy [51]: Me? 23:59 Xmazy [51]: Oo 23:59 Xmazy [51]: No, never 00:00 Xmazy [51]: not me 00:07 Xmazy [51]: Than Cya 00:08 Toxo Yeangus [96]: ok , galana say bye! A to log rozmowy z Skopo Channel saved at Sat Dec 09 00:15:56 2006 00:01 Xmazy [51]: Za co? 00:01 Xmazy [51]: tak sobie? 00:01 Skopo de'tag [105]: nie 00:01 Xmazy [51]: dla rozrywki mnie zabiliscie 00:01 Skopo de'tag [105]: :d 00:01 Skopo de'tag [105]: kozak na forum byles 00:01 Xmazy [51]: no bo nie wiem za co 00:01 Xmazy [51]: Kozak? 00:01 Skopo de'tag [105]: to ci przetlumaczylem 00:01 Xmazy [51]: Oo 00:01 Xmazy [51]: ja nc nie pisalem 00:02 Xmazy [51]: na forum 00:02 Xmazy [51]: nic* 00:02 Skopo de'tag [105]: pisales 00:02 Xmazy [51]: kiedy co gdzie jak? 00:02 Xmazy [51]: o kim|? 00:02 Skopo de'tag [105]: na tibia pl 00:02 Xmazy [51]: Lol 00:02 Xmazy [51]: fajnie wiedziec 00:02 Xmazy [51]: a co pisalem? 00:04 Xmazy [51]: no to powiesz co pisalem? 00:04 Xmazy [51]: bo nie wiem 00:04 Skopo de'tag [105]: na temat dajmosa 00:05 Xmazy [51]: Przeciez nie napisalem nic takiego 00:05 Xmazy [51]: dobra chuj z tym 00:05 Xmazy [51]: pierdole to 00:05 Xmazy [51]: nie gram tu bo sie nie da 00:06 Skopo de'tag [105]: lol 00:07 Skopo de'tag [105]: wyzywales go od noobow 00:07 Skopo de'tag [105]: ze niema mocy 00:08 Xmazy [51]: jakiej mocy? a nie jest noobem? pisałem prawde :baby: :baby: |
Michał nie przejmuj się... Niedługo będzie nowy server ;]. A dajmos pokazał jaką ma "władzę" - sam nic nie robi, tylko liże dupę h-lvlom ;/. BTW Toxo nice pvp ^^
|
Już nie mają zabijac:/...
Mnie wczoraj Toxo prał z jakimś 65 lvlem jak mialem pz locka, ale moje mastah pvp uciekło mu i nup mnie nie zabił... na hydrach nie ma jak zwiac zabardzo takim dupkom =p Xmazy RIP : ( |
@Żaq
Ja się tym nie przejmuję :D (vvecla mnie To) |
Heh mnie tez wczoraj zaczeli namiatac :P tylko ze na dworcach jak sobie spokojnie lootowalem bast skirty z Dink Armie :P ja tu sobie leje te smieszne dworci a tu wpada Cuddlesnooze i jacys tam i mnie leja ucieklem kolo staku i tam mnie trapli ale potem cos im nie wyszlo i zdolalem uciec na ship :cup: :P
Potem napisalem do Nuskeia ze czemu mnie lali skoro jestem free on powiedzial ze oddadza mi to co stracilem i ze jak nstp razem mnie zaatakuja wyleca z guildi (Yhy -.^) Poprostu brak slow na to, chyba mnie lali w tym samym czasie co ciebie ubili :P bo jak polecialem do ank to Toxo ze skullem latal ^.- B) |
Cytuj:
toxo doalczyl znow do lithium i co gdzie tu nasz "fair duel" gadalem z nim i sie pytam co z naszym solo a on na to "come and try me" no i gadka szmatka na tematy w stylu ze jak napadne membersa lithium tom nie dobija a bylo ich z 10+ on line etc, a on na to ze nie potrzebuje nikogo zebym nei zabic, a gildia jest po to zeby go wspierac, no to ja na to po co maja go wspierac jak nikogo nie potrzebuje zeby mni zabiic, i to bylo tyle tematu. ktos ma cos do dodania na temat mastaha toxo? ^.- edit: looknalem ten filmik, koels nikt ci nie mowil ze port hope tez istnieje? na luzie bys tam zwial... w ogole 80 uhow na knighcie? porazka, i te texty "nice ue" szanowalbys sie troche -.- |
Przeciez wiem ze Nus nie ma sily tak duzej zeby ich wywalic :P tylko mowie ze to jest zalosne co tu sie dzieje mowia ze jestem free se expie a tu bah :P mnie leja ale cos im nie wyszlo za bardzo jak juz mowilem ....
Co do Toxa Nie wiem co to za sztuka wejsc walnac "Ue" jak toxo a potem wiara pisze <Nice PvP> No moze dobry jest ale nie zeby az tak ja go i tak szanuje ... :P (moja mysl) Co sie dzieje na tym servie -.- Aff ..... :( |
Cytuj:
|
No moze i tak :D :P ale nie chodzi mi teraz o ciebie tylko o innych ^.^ np jak go spotykaja "Gz" "The Best PvP" i tym podobne :] bo dobil konde jak konda mial reda czy bo stal 2-3min na dole wszedl up i konda mial reda :P i dobil .... ja go tam lubie ale co oni robia z tym serverem :/ B)
|
Cytuj:
My też sobie jeszcze wszystkiego nie wyjaśniliśmy :) |
...
@ koles na X
mam nadzieje, ze nie plakales... Jesus maria, ale zli sa ci z HWL. Nie graj na swiecie PVP jak ci to nie pasuje. @all Lider zawsze musi udawac osobe, dbajaca o gildie itp. Nie ma szans zeby on kogos wywalil, a jak to zrobi, to go przyjmie znowu. @all kozaki Wow, uciekliscie komus z HWl to jestescie wielcy od razu? Jakby cala gildia przyszla to byscie zgona mieli wiec naprawde nie LANSUCJIE sie -.-. I tak dla waszej wiedzy Toxo ma dobre pvp -.- 80 uhow na hunt? To sa 4 bp? ja na 30 lvlu wiecej nosilem -.-... |
@up
Nie mądruj się, nie przejąłem się tym deadem nie wiesz to nie mów. Toxo ma słabe pvp. |
Cytuj:
|
Toxo napewno sie nie popisal ale do skopa zastrzezen miec nie mozna :p
|
Co do tego Poznanskiego Rycerka calego Wiem Srry zapomnialem ze ty podczas wojny nabiles 20 fragow conajmniej i w ogole masz 150lvl+ ... :D
Gadales do Bolci Chyba ze dupe lize a kto lize ten lize :) ty sie nie poplacz -.- Jak widze taka wiare ..... no coment |
Aha co do tego wywalenia z guildi to gdybys uwazal bardziej podczas czytania bys dostrzegl (Yhy -.^) Aff brak slow czlowieku na ciebie......
Jaki ty jestes perfekcyjny a po filmikach jak cie lali cos tak nie widac :P moze sie tak prujesz bo tobie cos nie wychodzilo co nie :>? :cup: :cup: |
...
Chyba mnie kolego z kims pomysliles ^^
Twoja inteligencja mnie przeraza Sam sie nie poplacz hahahahahaha. Mistrz cietej riposty, bez kitu. Jakbys wiedzial kim jestem to nie gram od maja wiec shut ur piggy mouth ^^ Toxo ma lepsze pvp od was wszystkich razem tu wzietych, tak na marginesie, Mowie o Ege cos tam i o tym na X Achhh juz cie kojarze haha nie zapomnialem Waliles Gran deah na hydrach on uciekl na most przybieglem ja z demiphantem i od razu bylo I PAY I PAY i 5k do kieszeni ^^. Jesli to ty, nie kojarze takich frajerow ^^ zazywczaj. JAkby was cale relictus gonilo to byscie nie uciekli, Toxo to zrobil, na wanosie.' HWL walilo mnie z 4 razy W tym raz padlem, ale nie gadam o tym na okraglo. I jakbys walczyl w tej wojnie to bym se nabil te 20 fragow na tobie noobie -.- Trza byc bardzo madrym zeby lac grana i biec na most GRATZ!! Jakby nie bylo demiego to bys juz lezal :] Musialem ci dopisac TO sie nie dzialo ostatnio :P |
Cytuj:
|
...
nawet nie o to mi chodzi...
Kiedys jak gral na wanosie cale relictus go gonilo, a on im uciekl ^^ rivenn tez takie cos czesto robil ;]. Na pewno uciekanie zalicza sie do pvp, a to robi dobrze ^^ tzw wbijanie pz i run ;]. Kondzie tego brak;]. Moze pozniej toxo mistrzem nie jest ;], z ue tez nie zawsze trafia ^^ |
Cytuj:
konda panikuje i to jego problem, dopoki tego nie zmieni to nic nie osiagnie... zauwaz ze alex zbudowal swoja "legende" na atakach, na pa i na pk, na niczym wiecej, to samo rivenn, zawsze mial gildie rzadzaca za plecami i byl agresorem... atakujacy zawsze ma latwiej, bo o ile jest dobtry przejmuej inicjatywe a ofiara pozostaje ofiara... zoabcz na te wszsytkie filmiki, ci ludzie tak sie boja ze nawet sie nie bronia... wszsytko zalezy od tego kto przejmie inicjatywe... a ze atakowani to czesto ludzie ktorzy jak tylko dostana jakies obrazenia totalnie panikuja i nawet nie mysla o logicznej fomie ucieczki, a co tu dopiero mowic o obronie...to efekt jest jaki jest ;/ myslisz ze rivenn alex cyz ktokolwiek inny mieli by takie "wyniki" gdyby nie to ze zawsze mieli wsparcie u ludzi rzadzacych serwem? to ich pewnosc siebie i arogancja daje im przewage nad innymi... nie umiejetnosci... bo ta gra tak naprawde jest dosc ograniczona jesli chodzi od pvp, jesli znasz zasady, wlasciwosci itemow i mape(a to mozna poznac w pare miesiecy grania) to juz wiesz wszsytko o pvp, reszta zalezy tylko od twojego logicznego myslenia i tego czy potrafisz ta wiedze wykorzystac, no bo jesli panikujesz to jest 100% pewne ze nie zrobisz z niej uzytku. no ale jakby nei bylo prawda jest taka ze 80% playuerow nie zna podstaw, np tego czy obrazenie od f bomba zuzywaja ladunki od ssa itp itd... nie mozna wykorzystac wiedzy ktorej sie nie ma :p PS: na filmiku widac jak alex "puffowal" pare razy, tzn ze po rzuceniu ue spammowal hotkey an sd(na drugie ue brak many) oznacza to nic ponad to ze nie jest w stanie "na oko" odczekac opoznienia miedzy atakami magicznymi... i to ma byc taki pro player? to zachowanie takie samo jak ten zabity gosc ktor dostaje obrazneia na filmie npo pierwszym ataku i widac na ekranie "you use one of xx runes" czy jak to tam pisze, i widac ze x 5x wyswietla mu sie ta sama ilosc run... jaki moral? spammpowal hotkey na uh, wtedy wyswietla napisy, ale nie uzyje runy poki nei minie okreslony czas, stad tensam nr.... alex robil to samo z sd, spammpowal hotkey, dziwne jak na takiego "pro" playera PS2: teraz mamy wszscy wbudowany bot, i kazdy ma wyrownane szanse pod tym wzgledem, zapewniam was ze alex rivenn jak i cala reszta przed w/w updatem uzywali aimbotow co zwiekszalo ich szanse dajac im ogromna przewage nad zwyklymi playerami czesto nie potrafiacymi trafic w siebie uhem w biegu...stad ta ich "legenda". |
Kazdy wie o co chodzi z Toxo :] Aha doskonale wiem kim jestes i jesli chcesz nabic fraga na mnie prosze bardzo :D:D (No Coment) B)
Aha Nie mowie kto tu Padl na afku przed domkiem z rsem :P |
Cytuj:
ps. magowie maja to do siebie ze sa szybsi od innych profesji maja wkoncu strong h~ a jak do tego dodasz bohy i ringi to czemu sie dziwisz se spokojnie uciekaja |
Cytuj:
"nie mow ze nie potrafia uciekac" - pomyśl może zanim zaczniesz coś pisać. Rzeczywiście trudno uciekać, nawet nie przemyślawszy drogi ucieczki, byle dalej od wroga, kiedy współczynnik szybkości jest 2-3x większy:baby: . Poza tym sam to powiedziałeś i twój post jest bez sensu. Chyba, że ty potrafisz strapować 140 i 176 msa na gran hurze, w bohach i na t ringu na otwartym terenie? A z resztą.. Co z tego, że potrafią uciekać na takim lvlu, skoro nie potrafią dobrze wykorzystać swoich możliwości? Przykład? Cue Cumber na PoH-u. Mass log Kondy, Lovize, Rattzora, Xalady i chyba jeszcze jakiegoś mastera. Spam ue, Cue stracił niecałego ssa i spokojnie uciekł do temple. Żal i tyle. |
xD wzielismy sie za h leveli
Name: Morak Miron Sex: male Profession: Knight Level: 73 Dec 10 2006, 16:17:15 CET Killed at Level 75 by a demon skeleton of Niszczyciel umyslow |
Cytuj:
|
Racja "Bru" jest to conajmniej dziwne ze 4x 120+(Ms) nie potrafia nabic fraga na Pallu ktory ma 1300hp~~~ Jak widac nie sa zgrani do konca (Tak mi sie wydaje) lub nie maja szczescia aha wtedy co Grug Padla bo nie miala utamo a Konda walnal "Ue" to Cue mial duzo szczescia poniewaz gdy wpisal Exura Vita doslownie po kilku setnych sec Konda "ue" gdyby na odwrot bylo to by Cue padl .... ale i tak Konda nie pomyslal o Grug (Chociaz to chyba jej obowiazkiem jest wpisac Utamo jesli chce robic spam ue) B) :]
|
Revil's & Ryba-Knight :
Wlasnie napialem do niego czy mnie jeszcze pamieta odp ze tak I powiedizal mi zebym wpadl na most dwarfow bo chce ubic 2 sorkow Jak zawsze odp. ze nie szukam klopotow nie ubijam pk Bo tak ise zaczynaja klopoty. Z jednej strony mi go zal ze sie zucil na was padl Ale mowielm zeby nie szedl . P.S : Nagrywaliscie filmik ? Bo to musiala byc dobra walka 2x 35+ na 75knight |
Co mam pokazac Exori za 150-200?? czy explo za 70~~ bo tera cie nie rozumiem a co do tego klalna prosze odpusc sobie ??? -.- a co do tych moich niby bzdetow co klamie ?? nie jest tak ??
|
Cytuj:
|
Nie mozna tu nic napisac bo odrazu slyszysz jakies glupie teksty .....
Poprsotu brak słow... Colo~~ rzadzisz ^^ Moze gdybys odgrywal jakas tam role na tej wojnie to bym z toba nie dyskutowal ...... ale chyba jednak nie odgrywasz wiec Srry |
Cytuj:
hmm wlasnie to jest najgorsze ze nie ;< nie spodziewalismy sie ale moge Ci pojazac ssa przy jego zwlokach. koles sie zalamie bo sporo z niego spadlo a my teraz mamy na manasy :D i btw my nie jestesmy pka. ;| po czym to wnioskujesz po tych rsach? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |