![]() |
Cytuj:
Willy twierdzi że padł za poprzedni war, i mimo że Ivory krzyczał na Vent ze zevs ma go zostawić to ten i tak ubił co do fagu, zauważyłem że ostatnio zaczynają robić masslogi, ale zdecydowanie lepsza ekipą niż zgraja noobow hunted od alliance, biorą sprawdzonych ludzi. |
Cytuj:
;/ Ja nigdy nie zapłace. |
Tak już niestety jest. Vesz mówił, że pilnuje żeby nie było PA, ale RoMu i "fifki" nie da się tak łatwo wytresować ^^
|
Wojownik mi dal kawalek rozmowy z Rikserem min to:14:54
Rikser[123]: I wanted to betray u like u did on hte former war [Rikser = Adde = Isaris] |
Cytuj:
|
Och sorry, sorry. Na Zevsie teraz Gonzo gra. Ale obaj z fifką to raptusy troszkę, więc im nie miejcie tego za złe. Wszak przebaczać trzeba ^^
|
Cytuj:
Ale deda szkoda... |
Powiedziałem że próbuje, cudotwórca nie jestem, prędzej czy później padnie mój znajomy jakiś a wtedy podejme inne środki, czas pokaże.
|
Nicco of Aurea
Apr 01 2007, 14:43:28 CEST Killed at Level 104 by Zevs Mighty Thunder Ktoś wie "co się stało się"? |
Cytuj:
A moze boisz sie romu?:baby: |
...
Vesz
Cytat ze znanego polskiego film Pierdolisz synu ze glowa boli... ROM znowu na aurea i teraz wam lepiej? |
Cytuj:
|
ja sobie zaczalem tu grac i co 2 cave to cavebotter albo powerabuser >.< ale dam rade ;D
|
Cytuj:
Nie rozumiem allinatów, i chyba nigdy ich nie zrozumiem... Chcieli zarobić, nie udało im się.. A narazie przenosze się z kumplami na inny świat na sorca. Piąty, nice film z stone tombów, dziś się na nim wzorowałem :D |
Cytuj:
|
razem z miśkiem niedawno tutaj zaczelismy, juz nas strasza ludzie, ktorzy wyemigrowali z aurei i kupili chary na obsidii ze sobie nie pogramy dlugo. misiek ma hunta na obsidii, ale ja nie, wiec jak my nie pogramy tutaj to oni na obsidii ;) serwer wyglada na...jest lepiej niz na isarze ;) mamy tylko nadzieje ze znajdzie sie miejsce dla neutralnych dwoch najlepszych magow :D
|
Cytuj:
|
no juz nie neutralny, pierwszego dnia na mainie juz mi sie daje fag we znaki :^)
|
Cytuj:
|
Vesz, podaj mi powód dla którego chcecie mnie zabić ? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wywalili mnie z rotow, tzn probowali najpierw noob char, pozniej vladislavus napisal. ubilismy z miśkiem, pozniej jakis 24 ed probowal mnie pknac na larvach, ofc nie umial >.>
|
@Up
mówiłem Ci że aurea to ciężki świat :) |
Cytuj:
[CHAR]Aimar de'Vrie[/CHAR] [CHAR]Gamroth the Behemoth[/CHAR] Tak mi sie przynajmniej wydaje. No jeszcze Strong Noer , Lord Dolkaj. |
Cytuj:
|
sopel, wszystko fajnie, ale (przynajmniej mi) chodzilo o high levele :p znaczy z top ~~15 serva :p
|
Gamroth 95-6
Dorkiz 112 ... |
Cytuj:
Gamroth nie jest neutralny, sprzedal pizde szwedom osraniec jebany. |
@Up ta,jebany leszcz... Trzyma ze szwedami afff... n/c
|
Cytuj:
ZBESZTAM SZMATE Jak on qrwa mógl dojśc do Aliantów Expic qrwa chce To sie nazywa "Lojalnośc" Comment Gamrotha... "I SIGN MY LOYALTY TO THE PIRATES" Juz widze ta "Lojalnośc do piratów" Jak FAG by zaczął wygrywac to by sie wypłacil i napisal ze bedzie "Lojalny Fagowi" -.- ' Cytuj:
|
No i Aurea stała sie serverem na którym panują Alianci ,a reszta 50+ lvli liże im dupe żeby móc przyexpić sobie i nie mieć wpierdel za nic... Dlatego nie gram juz w Tibie a jak gram to na Nerana
btw. Piaty~ ;(;(;( @UP A Comment Gamrotha~ mnie rozjebał. |
W sumie on nigdy nie mowil ze jest za fagiem ani za romem ...
wiec nie mow nic o loyality |
Jak was rozjebuje comment Gamrotha, to g**** wiecie o piratach.
|
Cytuj:
Vesz albo masz wysokie mniemanie o sobie albo dzieje sie coś złego Cytuj:
|
Cytuj:
Co Ty o mnie wiesz? Lojalnosc wobec kogo ? Bylem kiedys w Fagu? Nie. Wiec nie pierdol mi tu glupot A co do tego drugiego , skad mozesz wiedziec co bym zrobil jakby FaG wygrywal ? Gwarantuje ci nie wyplacil bym sie FaGowi za to co zrobili... A moim nastepnym opisem bedzie " I SIGN MY LOYALTY TO VESZ" przeszkadza ci to ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
tak z ciekawości mnie na ile wyceniasz ? xP |
jak doszedl do swe to jest szmata , kurwa , zdracja , pizda ?
jego wybór co robi i gdzie dochodzi .. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |