![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
stary na*******asz na mnie bo widziales moje zdjecie zrobione z szajskiej komórki i myslisz ze fajny jestes, pff widzialem twoich zdjec pare i nie tylko moje zdanie to jest ze twoja morda nie nadaje sie do wychodzenia z domu:| a teraz wy*******aj poplakac sobie w poduszke bo to sie zaczyna nudne robic |
11:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mor'Grimm. He was killed by Mewtu. Xenezis May 04 2007, 11:32:43 CEST Killed at Level 122 by Mewtu i przy okazji ja May 04 2007, 11:43:23 CEST Killed at Level 45 by Chealino |
Aff szkoda teraz musimy czekać na odpowiedz uf ;p
Zapomniałeś o sorios jeszcze ;/ @down Statystyki są nie ważne |
Wy już przegraliście, żeby sobie to uświadomić musicie zobaczyć statystyke..
|
Racja, wojna przegrana :P
|
Nom tego fraga nie widzialem ;p ja tez sie wyglebilem chcialem chea na desercie mwalami zbloczyc i pisze do Beza~czy go bloczyc czy nie ale widze go to nic nie obchodzi i zanim zdazylem sie ulotnic to jzu sd'ki zbieralem ;p peszek
@@ Mor~a to byla openka czy poprostu sie na was zaczaili :> |
@do tych co pisali dzis mature
Jakie wrażenia po maturach ? Moim zdaniem tekst ze zrozumieniem na podstawowej był dość ciężki. Wybrałem do opisania oczywiscie temat nr.1 (prześladowanie studentów w Dziadach cz.III) Myślałem że bedzie znacznie gorzej :P Widze, że wojna się toczy wiec gl wszystkim walczącym... |
Wpadli po mnie na poh i z tego później reszta wynikła
|
no i tak ma byc duzo fragow Arc ale tez UF nie zostaje dłużne to jest wojna przynajmniej nie jest jednostronna:P
@jak tam maturzysci? XD |
Ja wybrałem opis matek ;] No nie ukrywam, że było ciężko jak się lektur nie czytało ale jakoś wybrnąłem. 350 słów prozą powinno na 30% styknąć xD
|
@Filmiki
na forum tibia.de jest filmik nakręcony przez Fardela, na tibicams chealino wrzucił jakis film o naziwe iridia battle czy costam, a zamiast walki jest jak nie moga ghost gabixa zexivowac i troche gadania na gc o glupotach... |
sorki za posta
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam to samo wrażenie co ty, tekst Ciężki jak cho**ra... Też pisalem z Dziadów i nadźgalem 3 stronki, powinno wystarczyć, pytanie tylko na ile %... |
Są już odpowiedzi : http://matura.gazeta.pl/matura/0,80448.html
|
Cytuj:
May 02 2007, 11:11:51 CEST Killed at Level 63 by Chealino and by Caris Lirath Apr 28 2007, 17:45:12 CEST Killed at Level 63 by Zielper'archer and by Asilles to nie ty mopwiles o Chealino per Murat jakby to twoj ziom byl? Widzisz nobie tak sie kumpluje ze swe. Idz expic bo mam na ciebie chrapke ;) |
Cytuj:
|
Również jestem tego zdania, że matura nie była tego roku prosta. Próbna matura była banałem w porównaniu do tej. Ciekawe, co nam poniedziałkowy angielski przyniesie. Mam nadzieje, że nie sprawią nam żadnej niespodzianki;)) Bądźmy dobrej myśli...
|
Cytuj:
A powiedz coś o nim, może zrobie jakiegoś nub charka ^^ I tak Iridia <3 |
Cytuj:
bo wkoncu to temat o Iridii jest, nie?;) |
@up
Oczywiście :> @off 333 strona! Semi-evul xD |
@ matura
Matura jak matura, 3 godziny wyjęte z życiorysu... Czekamy na wyniki :D Mam nadzieję, że do przodu :) Pół roku czytania tego forum robi swoje... Przy tym maturalne rozumienie tekstu czytanego to banał xD Btw. kiedyś ktoś tu polecał Kelerisa i przyznaję racje :) |
Cytuj:
@UF Mieliscie przewage liczebna i wogole, a mimo to popadaliscie o.O (Nie, nie jestem zlosliwy) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Asterrix & Abrila Stok hacked -.-
U Asterrixa haker zrobil r-keya aff-.- Dam taką nubską buźkę: X( X( X( X( X( X( |
Ten tekst do czytania ze zrozumieniem tez mi nie przypasowal. A wypracowanie pisalem o matkach. Przedwiosnie czytalem 5 dni temu to polecialem az milo, a Granice zmyslilem ;p (notabene prawie idealnie)
Edit: Po sprawdzeniu odp. do testu wychodzi mi 15-18 pkt. Najs jak na mat-fiz ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
odezwij sie na gg |
Diagnoza : Wy jestescie wszyscy popierdoleni do n-tej potegi:P A co do Dili'ego to chlopak ma traumatyczne wspomnienia i wyniosl lekcje z Isary, gdzie niejaki Ciechan podobnie postepowal, wiec czemu i on w akcie zemsty na was moje drogie piczki ma zrobic inaczej:) Cya nOObki:P
|
acidland, czy to nie czasem fragment z hoobastank?
|
Cytuj:
-Abrila ten co robil Druzyne Actimela, i ten co byl z Poeny. Moj mieszczanin? (rofl) zamienil sie z Kobi'Fighterem charami, bo konczyl i chcial troche pkac ;s -Abrila pierwszy ciągle hakował Kobiego i ten sie wku...l i zbil ponoc do 50 lvl. -A dalej chyba pierwszy... w sumie szkoda chara, ale tez tak robilem ze Stilerrem/Atashim :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Eh old GTW vs poena war to bylo cos xD |
ehhh to byly czasy xD pod depo w kazo na Qunego trapa zmontowalismy 6 sd w dupe dostal 3x reda max mial xD zaczal uciekac i wpadl na ciebie i lotha :)), albo jak w na dywan spierdolili 63ms,51rp,72ek, xD
w koncu nas bylo 7. :)))))))) combo sd od wszystkich i kazdy by sie ugial szkoda ze horma juz nie ma xD deleted ;< |
Nara! Ide się powiesic! -.-
|
Cytuj:
< 10 znakow > |
Cytuj:
BAN 8o 8o 8o 8o 8o own3d |
xd
http://s167.photobucket.com/albums/u...urrent=moa.jpg
http://photobucket.com/images/Firenze%20Bellator/ http://s167.photobucket.com/albums/u...=DousElwor.jpg N/C http://images21.fotosik.pl/252/363a7c7199b677fb.jpg /\ Miś Uszatek HAHAHAHAHHAHA XD Danthorr Rox ;d ------------------------------------------------------------------------------------------------- @Down Wykiełkowałes już ? ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |