![]() |
|
kojot stul kurwa pysk, teraz na vt same nooby kurwa są. a jak nie wierzysz to na pierwszej lepszej wojnie jak bedzie to się przekonasz.
|
Widze kto jest na vt i wiem jak jest ale to nie powod uwazac sie za kogos lepszego
btw. fakt ze polowe vt bym wyjebal |
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Brak kultury To ostrzeżenie nakłada 5 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy. Oryginalny post: http://www.forum.tibia.pl//showthread.php?p=2693090 No kurwa ja tam na tym vencie to za huja nie wiem kto jest kto. Kiedys jak chcialo sie expowisko to sie zabijalo frajera i potem mowilo andrzejowi ze to juz sie nie powtorzy a tera? kurwa wchodze na vent a tu jakis ogar kurwa do mnie czy sprzedam mu u djina a ja do niego s*******aj z mojego kanalu skurwysynie 8o. Hail stare czasy gdy kurwa nie bylo bota i na kazdym kanale noba :) |
no tak to jest ; d
|
Jedynia wojna moze tutaj pomoc i oczyscic vt z gowna ;)
wojne plax !:evul: |
dlatego jak sa lamusy to na mute voice siedze....nie wiem czemu tak malo osob to praktykuje a ciagle narzeka xd
|
To po huj maja konta na waszym vent?..
|
Bo normalni ludzie tacy jak ja maja wyjebane w ta gre i to ventrilo a andrzej ma wyjebane w ludzi bo mysli ze kiedys mu pomoga a prawda jest taka ze te cioty z pz nie wyjda jak wojna by byla. Vent obecnie to 85% noby a 15 % stara gwardia. Dasz 100 zl za miech ? TO MASZ WLOT NA VENT! PLACISZ 1kk miesiecznie ? ZAPRASZAM NA VENTA!! 8o
|
Cytuj:
chyba ze wszyscy nowi to kompletne dno to rozumiem Cie w 100% xd |
sorry ale jak sie siedzi w 30 osob na kanale i nikt nie umie trzymac pzta kolesiowi skaczacemu gora dol (nawet z fista) to inaczej nazwac nie potrafie
aczkolwiek jutro grudzien, bulpie zniknie warning, jezeli tylko dotrzyma slowa i przyjdzie na furorke to na ventrilo znow w dzien bedzie 10 osob : DD <plxplx> ps. jesli czyta to ktos z tej 30stki to prosze, tu jest skrypcik na trzymanie ataku. polecam tez ikonki auto 100 dontlist | isnotattacking attack target |
Ta no tu sie zgadzam, nie poszlo im... przynajmniej nie bedzie tloku na kanalach :)
|
zreszta przerabialem to juz 2 razy, a jak powiada stare przyslowie
do 3 razy sztuka za 4 razem gowno staje sie kanapką |
o kurwa a ten tekst z kanapka to chyba legendarny 8o
|
Zacznijmy od tego, że nie wszyscy byli tak blisko aby zaznaczyć te osoby, oraz ogólnie nie wszyscy mogli wejść na hotel, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka;p
|
Ej wiecie jak cos to ja umiem PZ przytrzymac nawet bez bota. Nadam sie?:D
|
Prawda jest taka ze zeby on stracil pz, musial ten typek stac na dole przez minute, co jest czasem dosc dlugim na zaznaczenie.
|
szkoda zgonu ,Lukaszu xd
jest jakis filmik z akcji? cam sie znaczy :P http://www.youtube.com/watch?v=96BwAPHUKfA ;D |
na tibia.de nic nie dali.
|
Cytuj:
|
znowu bedzie spam w temacie xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |
|