Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Pacera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89072)

Ivoos 03-02-2010 18:50

expert@
przelec kilka ostatnich stron i moze bedziesz na tyle inteligetny zeby zauwazyc ze do czasu Twojego ponownego pojawienia sie tu byly same ssy i 0 kłótni. specjalnie to robisz zeby rozkrecic atmosfere tego forum? czyzby calmera byla na tyle biednym serwerem zeby nie miec wlasnego tematu na forum? ajm sory ;< ale to nie powód zeby tu rozruszac kłótnie i wklejac swoje zdjecia, które nie są z pacery. a jesli juz jestes taki zajebisty, i masz takie swietne oceny jakimi szpanowałes jakis czas temu, to niestety nie odzwierciedlają one braku oleju w twojej pustej glowie, mianowicie jesli juz szpanujesz jezykiem wloskim to powinienes wiedziec ze "primo" oznacza "pierwszy" a wiec pisząc po trzecie primo zwyczajnie sie osmieszasz ;) to tyle kotku, pozdrawia dwójkowy uczeń iwcio ;*

Stroina 03-02-2010 23:07

expert bohaterze nie chwaliles sie cos ze byles w mojej szkole a miales byc ;c, i nadal nie chcesz sie umówic na twojej dzielni zerowcu. nie skacz tak na tym forum

Jakotsu 03-02-2010 23:09

nadal czekam zebys powiedzial o mojej matce to co miales powiedziec, prosto w oczy :confused:

spartan4ever 04-02-2010 00:24

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivoos (Post 2728447)
expert@
przelec kilka ostatnich stron i moze bedziesz na tyle inteligetny zeby zauwazyc ze do czasu Twojego ponownego pojawienia sie tu byly same ssy i 0 kłótni. specjalnie to robisz zeby rozkrecic atmosfere tego forum? czyzby calmera byla na tyle biednym serwerem zeby nie miec wlasnego tematu na forum? ajm sory ;< ale to nie powód zeby tu rozruszac kłótnie i wklejac swoje zdjecia, które nie są z pacery. a jesli juz jestes taki zajebisty, i masz takie swietne oceny jakimi szpanowałes jakis czas temu, to niestety nie odzwierciedlają one braku oleju w twojej pustej glowie, mianowicie jesli juz szpanujesz jezykiem wloskim to powinienes wiedziec ze "primo" oznacza "pierwszy" a wiec pisząc po trzecie primo zwyczajnie sie osmieszasz ;) to tyle kotku, pozdrawia dwójkowy uczeń iwcio ;*

Z kolei jak ty byś miał trochę oleju w głowie wiedziałbyś, że pisząc "po trzecie primo" expert użył cytatu z takiego serialu nie wiem czy znasz "świat wg kiepskich"... Więc w tym momencie to ty się ośmieszyłeś :< Ogólnie to właśnie expert daje najciekawsze ss'y więc jak chcecie mu dojebać - dajcie coś ciekawszego xD to pa

domin3x 04-02-2010 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spartan4ever (Post 2728566)
Z kolei jak ty byś miał trochę oleju w głowie wiedziałbyś, że pisząc "po trzecie primo" expert użył cytatu z takiego serialu nie wiem czy znasz "świat wg kiepskich"... Więc w tym momencie to ty się ośmieszyłeś :< Ogólnie to właśnie expert daje najciekawsze ss'y więc jak chcecie mu dojebać - dajcie coś ciekawszego xD to pa

w londynie nie lecą kiepscy, więc wcale się nie ośmieszył
a w polsce jest pełno ludzi, którzy używają stwierdzenia "po drugie, trzecie primo", nawet nie wiedząc, że jest to niepoprawne
nie tobie tu osądzać, czyje skriny są ciekawsze. do tego on dobrze wie, że jak wrzuci zdjęcia z calmery to zaraz się zrobią kłótnie i robi to specjalnie

Ivoos 04-02-2010 00:54

Cytuj:

Z kolei jak ty byś miał trochę oleju w głowie wiedziałbyś, że pisząc "po trzecie primo" expert użył cytatu z takiego serialu nie wiem czy znasz "świat wg kiepskich"... Więc w tym momencie to ty się ośmieszyłeś :<

zaryzykuje stwierdzenie ze expert ze swoimi 20h staminy nie ma czasu zeby obejzec cokolwiek w TV, ze juz o wyjsciu z kumplami nie wspomne :) trafiony?

Elders 04-02-2010 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2728573)
w londynie nie lecą kiepscy, więc wcale się nie ośmieszył
a w polsce jest pełno ludzi, którzy używają stwierdzenia "po drugie, trzecie primo", nawet nie wiedząc, że jest to niepoprawne
nie tobie tu osądzać, czyje skriny są ciekawsze. do tego on dobrze wie, że jak wrzuci zdjęcia z calmery to zaraz się zrobią kłótnie i robi to specjalnie

I będę robić to dalej ;> a to że jeden z drugim sobie nie życzą to mam to głęboko w dupie ; (

http://img192.imageshack.us/img192/3706/jotpegiem.jpg

Arkbla60 04-02-2010 08:03

Cytuj:

te, guowo jakbys nie wiedzial to w serialu "świat wedlug kiepskich" specjalnie "używają" niepoprawnej polszczyzny dla potrzeb serialu i zwiekszenia w jakis sposob oglądalnosci przez takich jełopów jak ty między innymi ktorym imponuje takie cos..
Myśle ze sie tego za duzo naoglądales i teraz ci sie pojebalo, wzorujesz sie na tym badziewie i chcesz tym gdzies zaistniec (w tym przypadku broniąc experta ktory spamuje bo tylko tak mozna nazwac dodawaniem screenow nie na "swoje" forum) sorry ale nie tutaj : (

PS. a jak expert wg ciebie daje najciekawsze skriny to niech je dodaje, ale na forum calmery

Maxxio 04-02-2010 08:25

po co on dodaje te ss-y z poi? i kozaczysz swoim wybotowanym charem ;ff
ostatnio nawet oglądałem twoje stare ss-y i było widoczne na nich zajebiście lamusowate ng :) w końcu sama jesteś lamusem :P i wypi******j z tymi śmieciami psie

domin3x 04-02-2010 10:33

poka stamine

Elders 04-02-2010 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aranos (Post 2728642)
wszystko ok super, brawo, ale CIEC nie ma racji
wejdz sobie w dzial zdjecia i zobacz ile roznych tematow tam znajdziesz, po co jest ich tyle? po to zeby kazdy wklejal zdjecia adekwatnie do swojego servera, gildi, itp. itd.
dlatego no-lifer nie ma racji

Jak grałem na Pacerze też były jakieś problemiki ; (

Maxxio 04-02-2010 15:02

@elefant

skoro mówisz, że stoisz za tym kto ma racje to jesteś w błędzie - jak mi wiadomo to expert nie jest już graczem Pacery, więc niby czemu ma dodawać ssy do TEMATU PACERY? O.o

domin3x 04-02-2010 16:16

pozdro padłem : DDDDDD

Rastafariii 04-02-2010 20:30

Kurwa czytając te wasze wypowiedzi to aż śmiać sie chce;)
Wszystko dlatego że expert dodał fotki na te forum???..
Pozdro napinacze i wyznawcy JP skurwysyny jebane dzici tibii.

Arkbla60 04-02-2010 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafariii (Post 2728823)
Kurwa czytając te wasze wypowiedzi to aż śmiać sie chce;)
Wszystko dlatego że expert dodał fotki na te forum???..
Pozdro napinacze i wyznawcy JP skurwysyny jebane dzici tibii.

tak dlatego ze dodal fotki na forum i to nie swoim
fajnie ze zaczynasz swą wypowiedz ze przeslaniem 'kurwą'

pozdro napinczu wyznawco JP skurwysynu jebany dzieciaku tibi

Maxxio 04-02-2010 22:20

jepac politzie tylko pług mosze naz soncic

jesteśmy wyznawcami jp hahahahaha

spartan4ever 04-02-2010 22:26

^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkbla60 (Post 2728595)
te, guowo jakbys nie wiedzial to w serialu "świat wedlug kiepskich" specjalnie "używają" niepoprawnej polszczyzny dla potrzeb serialu i zwiekszenia w jakis sposob oglądalnosci przez takich jełopów jak ty między innymi ktorym imponuje takie cos..
Myśle ze sie tego za duzo naoglądales i teraz ci sie pojebalo, wzorujesz sie na tym badziewie i chcesz tym gdzies zaistniec (w tym przypadku broniąc experta ktory spamuje bo tylko tak mozna nazwac dodawaniem screenow nie na "swoje" forum) sorry ale nie tutaj : (

PS. a jak expert wg ciebie daje najciekawsze skriny to niech je dodaje, ale na forum calmery

H@H@ nawet tego nie skomentuje xD Człowieczq weź się za siebie :* Nawet boski Drom'ek by tego lepiej nie napisał :<

Ahmmal 05-02-2010 11:56

Some pics...

http://img10.imageshack.us/img10/6674/95636354.png

http://img40.imageshack.us/img40/8259/88754017.png

torcidaksg 05-02-2010 18:01

Zainteresowany ktos kupnem matthewa?;>
Pisac pw jak co.

Artezz 05-02-2010 20:16

Macie tu cebulaki screena:
http://img16.imageshack.us/img16/8985/soulstone.png

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16.