![]() |
|
expert@
przelec kilka ostatnich stron i moze bedziesz na tyle inteligetny zeby zauwazyc ze do czasu Twojego ponownego pojawienia sie tu byly same ssy i 0 kłótni. specjalnie to robisz zeby rozkrecic atmosfere tego forum? czyzby calmera byla na tyle biednym serwerem zeby nie miec wlasnego tematu na forum? ajm sory ;< ale to nie powód zeby tu rozruszac kłótnie i wklejac swoje zdjecia, które nie są z pacery. a jesli juz jestes taki zajebisty, i masz takie swietne oceny jakimi szpanowałes jakis czas temu, to niestety nie odzwierciedlają one braku oleju w twojej pustej glowie, mianowicie jesli juz szpanujesz jezykiem wloskim to powinienes wiedziec ze "primo" oznacza "pierwszy" a wiec pisząc po trzecie primo zwyczajnie sie osmieszasz ;) to tyle kotku, pozdrawia dwójkowy uczeń iwcio ;* |
expert bohaterze nie chwaliles sie cos ze byles w mojej szkole a miales byc ;c, i nadal nie chcesz sie umówic na twojej dzielni zerowcu. nie skacz tak na tym forum
|
nadal czekam zebys powiedzial o mojej matce to co miales powiedziec, prosto w oczy :confused:
|
Omg
Cytuj:
|
Cytuj:
a w polsce jest pełno ludzi, którzy używają stwierdzenia "po drugie, trzecie primo", nawet nie wiedząc, że jest to niepoprawne nie tobie tu osądzać, czyje skriny są ciekawsze. do tego on dobrze wie, że jak wrzuci zdjęcia z calmery to zaraz się zrobią kłótnie i robi to specjalnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img192.imageshack.us/img192/3706/jotpegiem.jpg |
Cytuj:
Myśle ze sie tego za duzo naoglądales i teraz ci sie pojebalo, wzorujesz sie na tym badziewie i chcesz tym gdzies zaistniec (w tym przypadku broniąc experta ktory spamuje bo tylko tak mozna nazwac dodawaniem screenow nie na "swoje" forum) sorry ale nie tutaj : ( PS. a jak expert wg ciebie daje najciekawsze skriny to niech je dodaje, ale na forum calmery |
po co on dodaje te ss-y z poi? i kozaczysz swoim wybotowanym charem ;ff
ostatnio nawet oglądałem twoje stare ss-y i było widoczne na nich zajebiście lamusowate ng :) w końcu sama jesteś lamusem :P i wypi******j z tymi śmieciami psie |
poka stamine
|
Cytuj:
|
@elefant
skoro mówisz, że stoisz za tym kto ma racje to jesteś w błędzie - jak mi wiadomo to expert nie jest już graczem Pacery, więc niby czemu ma dodawać ssy do TEMATU PACERY? O.o |
pozdro padłem : DDDDDD
|
Kurwa czytając te wasze wypowiedzi to aż śmiać sie chce;)
Wszystko dlatego że expert dodał fotki na te forum???.. Pozdro napinacze i wyznawcy JP skurwysyny jebane dzici tibii. |
Cytuj:
tak dlatego ze dodal fotki na forum i to nie swoim fajnie ze zaczynasz swą wypowiedz ze przeslaniem 'kurwą' pozdro napinczu wyznawco JP skurwysynu jebany dzieciaku tibi |
jepac politzie tylko pług mosze naz soncic
jepac politzie tylko pług mosze naz soncic jepac politzie tylko pług mosze naz soncic jesteśmy wyznawcami jp hahahahaha |
^^
Cytuj:
|
|
Zainteresowany ktos kupnem matthewa?;>
Pisac pw jak co. |
Macie tu cebulaki screena:
http://img16.imageshack.us/img16/8985/soulstone.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |
|