![]() |
|
Przynajmniej "Characters" i "Highscores" bedzie smigalo ;)
|
niebylbym taki pewien
|
Powiem tak FASCYNUJE MNIE TO IZ:
Wielki Mag pochodzący z Furory Zdobył 300 Poziom dopiero gdy przeniósł się na świat PANDORIA. Niewyobrażalne ale PRAWDZIWE. |
Znikl moj post i Zoodixa, lecz nie pisze, ze zostal usuniety. Jakies bledy na forum czy ktos tak kasuje bez powodu?xd
|
Moj tez zniknal :confused: to wszystko sprawka rozzalonego jolena przez cala ta sytuacje
|
pewnie tak
|
Co te posty tak znikają?
0 reason'u! |
pojawiam sie i znikam taka rola magika
|
Czipsu zdrajca zmiana servera na Thorie 8o
Name: Czipsu Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 215 World: Thoria Former World: Furora Residence: Thais House: Wood Avenue 8 (Edron) is paid until Dec 13 2009 Guild membership: Cursed Soul of the Eod i do tego w gildi z byłym żydem z furory 8o Character Information Name: Quil Naruto Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 149 World: Thoria Former World: Furora Residence: Venore Guild membership: Acolyte of the Eod |
Albo gej i zdrajca, albo bardziej przebiegly plan xd
|
albo zawsze wolal quila ;d
|
Cytuj:
2.Nie dziwie sie dla Czipsu że zmienił server, jak lubi walczyć to czemu ma sie tu kisić? |
zebralo sie na pierogi...;D to do lepienia ;p
--- Xamianowa dodał 2 minut i 5 sekund później --- Cytuj:
dokładnie tak było, tylko szkoda, że posypały się hunty dla osób, ktore nie były żydami nigdy |
Cytuj:
|
Namsto moze mialbys szanse na powrot gdyby nie to, ze zaczales looty krasc i to na wielka skale. Tak sie wlasciwie poznalismy xD Generalnie to nie mam nic przeciwko Tobie, ale zaszkodziles zbyt duzej liczbie graczy...
|
no i zabiles mi palladyna w ab, razem z inszonami
|
|
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio moj qpel dla beki zapytal sie zwidka czy moge zaplacic: 'ta kurwa nie ma prawa placic' XDDDDDDDDDDDDDD To nie sa zadne wytlumaczenia i proby wykitrania sie z tej chujowej sytuacji. Po prostu jakos tak.. zaczynam na to wszystko inaczej patrzec. Nie mam do nikogo zalu, takie juz uroki tibii, na poczatku furora byla zajebista, potem jakos tak sie znoobila i musicie mi to przyznac = ) Nawet jakbym mial jakas szanse na gre tu to i tak wole przeniesc postac i grac razem z qplami.. @btw. oprocz kolka i kogos tam jeszcze, przenosi sie jeszcze ktos, gdzies pofajtowac ?; d |
ja przenosze pala na galane, tylko mi rs zniknie
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |
|