![]() |
|
Dec 07 2009, 13:06:33 CET Died at Level 196 by a dragon lord.
Ale pewnie nie byl na nikogo zly jak padl ;dd ---------------- Best exp today Infamia Nitroraptor 7,305,465 ---------------- |
Name: Betii spagetti
Sex: female Profession: Elite Knight Level: 197 World: Thoria Former World: Furora Residence: Venore Last login: Dec 07 2009, 17:48:14 CET Account Status: Premium Account Character Deaths Nov 28 2009, 14:54:05 CET Crushed at Level 195 by Advis Saint, Elan Roth, Kamissa, Lechix, Masalaska, Mofi, Pawel Szalonek, Sefua, Sub Van Kret and Werus. Account Information Real name: Charlie P Location: Chelm Banished: until Jan 06 2010, 18:12:01 CET because of using unofficial software to play Created: Aug 10 2005, 19:32:15 CEST :confused: |
|
|
wszyscy botuja przed upem to pewnie dlatego ;p a ty sie tam jolen nie podniecaj
|
@up
foko-pies? |
@up
nie widac? |
Puff-Nie mogę się napatrzeć na tą Diżejke.... Jak ona się zwie? :) Pozdro!
|
Ta dj'ka to Irena Jarocka.
|
|
Zjawiskowa!! Jery !! AA
|
|
Punki/Gothiki/Metale na pohybel. W nowym roku mam nadzieje, ze lepsza frekwencje bede mial zbutowanych punkow/gothikow/metali aczkolwiek obecnego roku nie moge zaliczyc do zlych. Ludzie trzeba byc posranym zeby sluchac tego bezsesownego darcia mordy lol ;/
Tosz to juz Radio Maryja i Tv Trwam maja ciekawsze przekazy rotfl |
Nie słucham takiej typu muzyki,ale na Metallice z chęcią bym poszedł.B)
@youen Bd grać też w Łodzi?Bo coś słyszałem ,że mają zagrać w Atlas Arena?;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
........NA POHYBEL! |
To Ty pewnie technomułem jestes :D
|
Cytuj:
|
popieram Syfa ;'x
Nie przeczę ,że czasem słucham rocka ,lecz coś pokroju metaliki uważam za syf i "darcie mordy" ;) A ,że słucham Qlimaxa nie oznacza ,że jestem techno mułem ;< ładne oro z bossem ,lecz tibia schodzi na psy ;< te nowe itemy są wzorowane na jakiejś grze dla przychlastów pokroju WoW'a ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |
|