![]() |
|
Youen ponoć kupił dziś Winged helmet, kto potwierdzi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie istnieje przypadkiem tylko jeden egzemplarz (który został dany za ''zasługi'') ? No ale może ten próbuje kupić/kupił. :confused: Było by ..... nieźle, z takimi iteamami na furo B) |
Kolek jak kara na kyrze :O
|
hehehehehehe
|
Witam wszystkich !
Może głupie pytanie zadam, ale czegoś potrzebuję ... A mianowicie, chciałbym zakupić PRO u jakiegoś gracza. Mianowicie chodziło by mi o to ... Jak expie, w opisie czarów mieć napis np " exura "" protected by ... Gdy ktoś chciał by mnie atakować, pisał bym BROTHER [nick] Żadnych gp nie chce od PRO, żadnych czyszczeń questów nie chce ... Chce mieć po prostu spokój na Furora, i sobie expić bez obaw śmierci ... ( chociaż śmierci nikt nie uniknie, ale rzadziej na pewno ) Nie jestem jakimś 13 latkiem, który nie umie grać, zaczyna robi gówno ... Jestem kulturalny, inteligentny, z nikim nie zaczynam gram w spokoju. |
moge sie zgodzic za 10k.
za 20k mozesz mnie miec nawet na utevo lux. a za 100k mozesz sobie mnie wpisac na kazdy hotkey. a i zeby nie bylo przypalu pisz lepiej, ze jestes moim wujkiem, bo brata zadnego nie mam :/ |
Wyslij 50k na Imargam/Edron. To jest jednoczęściowa zapłata za usługi Ekipy Misia. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co? Ja tego nie mówiłem na żarty ... A Ty sobie nie wiem dlaczego żartujesz ... Skoro nie chcesz mi pomóc, nie pisz nic ; ) Cytuj:
Cytuj:
|
hehe, tez chodzilem do mechanika jeden rok :p
ale aktualnie nie chodze nigdzie xD |
Huraaaa huraaa
Jestesmy w domu, jestesmy w domu :miecz::lucznik: :mag:
Huraaaa Furora ocalona :flaga_pl: Name: Skulterpa ba ulpa :swe: :kon: Sex: male Profession: Royal Paladin :lucznik::lucznik: Level: 262 :Ork: World: Kyra Former World: Obsidia Residence: Venore Radujmy sie! :2handed: :] :balwanek: :] :2handed: |
Widocznie uznali ze to tam wlasnie wojna jest warta grzechu :P nie ma sie co dziwic, sama smietanka tam poszla. Ktos z furory oprocz Kolka zdobedzie sie jeszcze na odwage ? :D
|
tyaaaa czas ladowac sie na kyre a zydki popilnuja domu :baby:
|
Jestem ciekaw co teraz będzie... Na kyre część dajcie i troszke ludu do pilnowania... Może jak część powalczy z żydami to sie nauczy pvp lepiej(nie wjazdów teraz na mnie)
|
Kto co dostał z Feru i kto kupił Solar Axe?
|
Masz Golden Pokebola?
|
Wybiera się ktoś na kyre slać dupe dempahowi ;>??
|
dobra juz mam, nice/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |
|