![]() |
|
tym bardziej gratki za wytrwałość :p
|
|
Gratulacja Diablo !
|
GzzZZzz
p.s. pr0 paint skill ; d |
(...)
15:43 Xaveloth [87]: nie mam nic kasy 15:43 Xaveloth [87]: za hunta zaplacilem ;/. 15:43 Namsto [116]: komu ? 15:43 Xaveloth [87]: Ezazin 15:47 Xaveloth [87]: mam zaplacic 50k 15:47 Xaveloth [87]: w ratach po 10k Name: Ezazin Sex: male Profession: Elite Knight Level: 94 World: Furora Residence: Thais Guild membership: Vis of the Vision Academy 8o 15:53 Ranviv [185]: 15:52 Ranviv [185]: zwidek play namsto? 15:52 Zwidek [319]: no 15:53 Ranviv [185]: now u are ded ];-> |
Co na furo czy Kyrze?
|
Banished: until Jan 21 2010, 16:02:22 CET because of using unofficial software to play
idealny prezent na swieta... |
:elf: wrescie przescigne cie pallem :D
:( ;( |
No i tak się ładnie trzymaliście na Furorze .Pierwszy raz chyba ktoś od Was z wyższych leveli dostal bana:p
|
Zaczelo sie, cipy ogarnely elfbota ;]
|
A czy ktoś jeszcze dostał bana?Btw jak już jest mowa o botach to wie ktoś jak zrobić by w elfie postać przykrywała loot vialami podobnie jak to się robi w Blackd?
|
fajne mass kicki :baby:
|
Cytuj:
Prz3j38a X( |
Cytuj:
You will be next...:ban: |
Cytuj:
moveitemonground {sx} {sy} {sz} {dx} {dy} {dz} |
zrzucanie loota wyszlo z mody, tera uzywa sie depositerow lecz gdy:
biegasz po respie to mozsesz uzyc N XXX YYY ZZ N XXX YYY ZZ N XXX YYY ZZ N XXX YYY ZZ N XXX YYY ZZ A XXX YYY ZZ if [$topitem.XXX.YYY.ZZ == Iditemka_ktorychceszprzesuwac] moveitemonground XXX1 YYY1 ZZ1 XXX2 YYY2 ZZ3 N XXX YYY ZZ A XXX YYY ZZ dropitems iditemkowdodropowania A XXX YYY ZZ if [$topitem.XXX.YYY.ZZ == iditemka_ktorychceszprzesuwac] moveitemonground XXX2 YYY2 ZZ2 XXX1 YYY1 ZZ1 N XXX YYY ZZ np do przesuwania bp z suppliesami, do tego ogarnij czy przypadkiem potwor nie wali jakichs fieldow bo moze ci zasrac bp, wiec ogarnij dodatkowe sqmy do trzymania suppliesow / dodaj skrypta do dfowania fieldow, lub zrób depositer (łatiwej i szybciej) |
no tak,ale jak botuje na MT,OF,Campach z Barbami to nie użyje depositera :p A tak to sobie przykryje loot vialami i nooby nie bd mi go kradlyB)
|
Cytuj:
|
na aldorze to wszedzie depositerym nawet na dle fenrock lol
|
Wesołych Świąt Wszystkim =D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |
|