![]() |
@Up
Niby czemu? :P To zmienia się w Interface czy trzeba jakiegoś moda ściągnąć? |
|
...
Czy ty na łep spadłeś wow dużo różni sie od Guild Wars.
1.Wow ma różne rasy a guild wars ma tylko ludzi. 2.W wowie można pływać guild wars nie można. 3.Czeba płacić za wowa ;( a za guild wars nie chyba że grasz na prywatnym servie w wowie. 4.W wowie można jezdźić na np: Raptor,wilk,demoniczny koń,bestia kodo,struś dużo można wybieniac a w guild wars nie. A ty przestani porownywac guild z wowem dla tych co nie wiedzą to wow w skrucie znaczy world of warcraft B) ŻYCZE MIŁEJ GRY B) |
Co? gdzie? jak? kiedy?
|
|
Lol? Ten Roxeris pewnie nie umie korzystać z for i odpisał na pierwszy post Dreathana:
Cytuj:
Naucz się czytać ze zrozumieniem. |
@up
Tysiąc postów temu WoW był bardziej piekielny :evul: Dreathan, kiedy Illidan ?? :) |
Wk*rwia mnie juz naxxramas, przelazl na nowa wersje juz z 2tygodnie temu i dalej nic praktycznie nie jest zrobione. Skille crashuja gre ciaglke sa dc poprostu nic sie nie da zrobic a gm jeszcze event uzadza(z ktorego i tak nic nie wyszlo bo wszsycy ciagle dc mieli). Ide na toxic wow na h rate kto idze ze mna ? porobimy jakies insty na 70 etc =P
|
Lepiej idź na WoWScape ;p patch 2.4 ;)
co 10 osoba to Polak (źle i dobrze) btw: ostatnio przyspieszyliśmy z Postowaniem i może kiedyś wyprzedzimy MP :D |
bardziej zle niz dobze =P
|
Cytuj:
Tylko, że znowu mam doła i neichce mi sie grać, przez cholerną siłownie xD! Pozdro @Kajulec Ja miałem tak samo, ilu kumpli tyle realmów, a żaden niechce zrezygnować, żebyśmy na jednym grali. I w ten sposób też poszłem sam na Anachronosika :d Powiem ci, że nie jest źle. Sam do wszystkiego dochodzilem i jestem zadowolony, mimo chwilowej niechęci do gry ;P Pozdro :* |
O co kaman, ze mi posty do modka najpierw śle do zatwierdzenia? :o wtf?!
|
@Kołbaś
No, mnie też Naxx $#@!, więc ewentualnie, mogę iść z tobą na ten toxic wow :P |
Cytuj:
A tak na poważnie to wygląda na bug zaistniały po upgrade forum, bo parę osób tak ma, bosal stara się coś z tym zrobić. |
Cytuj:
|
@up
Żal mi cię, nie dość że GRASZ(Jezumaria o.O) w Tibię, to jeszcze za to PŁACISZ... Wg. mnie to Cipsoft powinien płacić TOBIE chodźby za to, że masz to gówno na komputerze. |
up
racja ;D . Tibia ..i.. |
Moze lubi Tibie? :P My jednak wolimy WoW'a hehe
Pozdrówki (Moderator: czego postow niemoge pisac i mi je wysyla do sprawdzenia? wtf?) |
Cytuj:
Misiek, jak masz problem, to na PW. |
Niedługo wrzuce foty z Terona (padł k|_|t@$), a teraz Bloodboil... ba patinet.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |