![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Nie koniecznie, można też "naprawić System" jest to o wiele wygodniejsza opcja. |
Nie, wygodniejsza jest "zrób formata".
|
Cytuj:
Ale jeśli zależy ci, aby zachować wszystkie dane, odzyskaj system, ooczywiścienie mam pewności co do tego że Windows jest uszkodzony, powodów może być wiele. |
Witam mam pytanie. Wczoraj kolega zainstalował mi grę. Postanowiłem ją przeskanować za pomocą avasta i spybota. Avast nic nie wykrył, a spybot skanował w strasznie wolnym tempie i nie mam czasu, aby tyle czekać. Wszedłem na virustotal.com i przeskanowałem i wykryło mi jakieś cztery wrogie oprogramowania. Oto one:
-Trojan.Agent.ATV -Heuristic.BehavesLike.Win32.Dropper.L -Medium Risk Malware -PAK_Generic.001 Chcę grę z tego oczyścić, aby nie było żadnego zagrożenia dla komputera. Więc proszę o poradę w tej sprawie. Ta gra niestety jest z torrentów, ale podobno to jest normalne przy tego typu grach, że tak wykrywa. Czy to prawda? |
Cytuj:
@Ryba Na prawdę nie ma innej opcji niż format?:< |
Jest ;)
Czy te niebieskie literki wyglądają mniej więcej tak: http://jmobley123.files.wordpress.co...-of-death1.jpg? |
Omg, fajnie że chcesz pomóc ale czytaj ze zrozumieniem ;) Miałem na myśli czarne tło i białe napisy, jak w każdym komputerze kiedy się ładuje system.
|
Sorry, dziś spałem 4h:D zrób to, może pomoże, jak nie to będziemy kminić:
Wejdź do konsoli odzyskiwania (jak ją uruchomić jest tutaj: konsola odzyskiwania XP). Aby uruchomić komputer z płyty wejdź do Biosu i w Advanced Bios Features zmień First Boot Device na CD/DVD. Wpisz MAP ARC zapamiętaj pod, którą literą jest napęd CD (oznaczymy go jako X); Wpisz: expand X:\i386\kernel32.dl_ C:\WINDOWS\System32\ a jak nie działa expand X:\i386\kernel32.dl_ C:\WINDOWS\System32\kernel32.dll x-cdrom, c- dysk systemowy Zauważ, że po expand i przed C:\windows\... jest spacja expand<spacja>X:\i386\kernel32.dl_<spacja>C:\WINDOWS\System32\ Wpisz exit i zrestartuj komputer. Dodatkowo wpisz: expand X:\i386\winlogon.ex_ C:\Windows\sytem32\ del C:\windows\system32\userinit***** del C:\windows\system32\dllcache\userinit***** expand X:\i386\userinit.ex_ C:\Windows\system32\ expand X:\i386\explorer.ex_ C:\windows\ |
http://img177.imageshack.us/img177/8620/napisym.th.png
wiecie moze jak usunac te zielone napisy...??? |
mam problem u kolegi nie działa dźwięk, pisze Eq intail fail a jak dam ok to pisze jeszcze EAcces Violation , dzieje się tak przy włączaniu realteka,
|
Masz stery zainstalowane?
|
Mam pytanie, jeśli usunąłem coś z "historii" w mojej browserówce, to czy można jeszcze to odzyskać?
|
Cytuj:
|
link?
Jeśli coś takiego istnieje, oczywiście |
Cytuj:
@down Niestety nie, jest limit IQ > 20 ; / |
Cytuj:
A linka masz na dobreprogramy.pl o ile pamietam. |
Cytuj:
|
TIbia Debug
zapytam inaczej włączam tibie dzisiaj bez bota bez niczego po wejsciu na frosty dostalem debuga i mnie wywalilo z tibi mam viste i nie wiem czy ten problem jest do rozwiazania czy przeinstalowac system na xp.X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |