![]() |
jak Gawron sie dowie ze Nati pisze na forum to zaraz zanie tu spamowac HAHAHAHAHAHHA
|
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/32452
pogratulowac teamu :D koles tak ladnie o uhy poprosil i jak juz dostal odrazu padl :D /pyro |
Proszę, proszę... i niejaka [char]Rena Marin[/char] nas odwiedziła :>
|
Hihihi, a to dobrze czy źle że odwiedziłam? :p
Skor, no co ty, tego Gawron napewno nie zrobi xd a jeśli zrobi to nawet dobrze bo i tak muszę z nim pogadać ;) Btw, Gawron, msg me ;> |
Cytuj:
|
Hmm, chyba nawet wiem kto Ci mnie przedstawił, cóż...mogłabym dać parę dowodów na to, że nie wszystko co mówią jest prawdą ale po co, to i tak niczego nie zmieni, prawda? :p
|
Cytuj:
|
jak to dobrze miec internet _/
kobieta zawsze zrodlem nie porozumien jak to powiedzial napoleon :D |
nieporozumień* ;((
Nati ; o loffusiasz Gawrona? x/ on mój tylkooo :|| |
Cytuj:
kobieta wrogiem,sex nałogiem,igraszki zabawą,a całusy podstawą :D wiem że się nie trzyma kupy haha:( |
Nie płacz Ysonku, nie zabiorę Ci go :>
btw. jestem wrogiem? :( |
Cytuj:
|
z teorii mylliona wynika, iz dziewcze grajace w tibie musi byc w 99,9 % PASZTETEM
|
Wg mnie jest tylko jedna teoria opisująca kobiety/dziewczyny/dziewczynki :
uroda x inteligencja = constans :P No offence oczywiście drogie Panie :) |
@Mylion
jeszcze byś sie zdziwił i to ostro :) |
Wiecie co, odechciało mi się tutaj odzywać...
btw, dziwną masz teorię Myllion... |
Taa za Rewisem to się nawet faceci na ulicy oglądają :D
|
Guodek@
haha xD |
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali :)
btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !! pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy :) signed poirytowany wuja kiroy :) |
Muhaha. Napisalem sobie to pol zartem, jak prawie kazdy post, pokladalem glebokie nadzieje, ze zostane sflamowany czy cus, a tu sie rozwija temat forumowych erotomanow =D
Cytuj:
BTW. Natii - nie przejmuj sie mna, czasem palne glupota w te czy wewte. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |