![]() |
Cytuj:
|
requ chcialem byc grzeczny i nie bic .... rli,tak przyznaje cierpie na''slepote zlosliwa'' ale jak tak dalej pojdzie to ty bedziesz cierpial na polamanie kolan:/
|
Cytuj:
OGARNIJ SIE KURWA I NIE PIERDOL. |
Cytuj:
Ja tez sobie tylko pisze, bo mieliscie robic wojne i tak walczyc ale cos nie tak wam idzie. |
Cytuj:
No jezeli uwazasz ze wasza sila jest niewystarczajaca zeby podejmowac jakakolwiek walke procz sneakow ktore w 90% koncza sie waszym teleportem do swiatyni to chuj 'ide sie ogarniac', chcialem tylko przypomniec wasze dzikie ryki kiedy to zapierdoliliscie mnie mengirta i tak pare innych osob, wasza dzika radosc z nadchodzacej wojny szybko sie skonczyla, ale to juz bylo mowione. elo |
Cytuj:
|
to nie glopoty a fakty :((((
|
Cytuj:
Btw; jak jesteś po tygodniu gry w tibie to wstań ze stołka ( żeby ci dupsko sie nie zrosło ), a potem zabierz się do pisania czegokolwiek. |
Widze ze ktos tu sie strasznie w*****a ze w pz musi siedziec buehhehe:]
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
A ty nic z tych rzeczy ;[ Btw, Nodois? |
Cytuj:
Jak ty byś mu złamał kolano to oni by ciebie całego połamali. więc nie szarżuj bo jak ty wtedy będziesz w tibie na*******ał kozaku ;D Ty nasz wirtualny KOKSIE, od ustawek na RL'u ;D phii ;)) |
Ahum kto oni??? chudy arthas xanoxin ? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
|
Cytuj:
Młody dalej jestem, urodę nie mnie oceniać ( NARCYZIE ;D ) a co do inteligencji to nie narzekam ;7 *nie nodois* Btw, Kolejny pan po 40stce? ;D (sądząc po fakcje że musisz być stary i brzydki, no ale za to inteligentny) |
Cytuj:
No to by było na tyle. Pozdro<<< |
Cytuj:
|
Teraz ty posluchaj nieznasz mnie na rl takze niewiesz czy jestem''kafarem''czy nim nie jestem z tym ''wysuszylo cie'' powtarzasz sie (nudy jestes) :/
Wogole kuzwa brak mi slow na ciebie :]:baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby: p.s namniejsze psy gryza najbolesniej o.0 o.0 o.0:baby: |
dzieki nim gralem? hmm byc moze tak ale gralem tez bo sporo kupowalem za rl giepekow i tez dlatego nikt mnie nieruszal^^
|
@Alvaro89
to ty w koncu mieszkasz w chorzowie czy szwajcarii?=D |
W szwajcari ale chorzow odwiedzam 10 razy w roku ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |