Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Zrywna_Szkapa 23-01-2009 17:52

Gz skilla w ustawianiu bota po raz kolejny

MikeRoyal 23-01-2009 18:27

Kocham prowokacje, Szkapa i tu się wpierdoliłeś, jakbyś chciał wiedzieć blackd wyje za każdym razem kiedy coś zaczyna cię na*******ać a nie masz włączonego cavebota, najpierw pomyśl potem napisz pro elo gamerze. Podobno jesteś evul mastah w obsłudze botów.

Zrywna_Szkapa 23-01-2009 18:33

Jeśli tak to ładny syf z tego blackd ;p
Syfu nie kupuję.

Affectus 23-01-2009 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2433618)
Kocham prowokacje, Szkapa i tu się wpierdoliłeś, jakbyś chciał wiedzieć blackd wyje za każdym razem kiedy coś zaczyna cię na*******ać a nie masz włączonego cavebota, najpierw pomyśl potem napisz pro elo gamerze. Podobno jesteś evul mastah w obsłudze botów.

Co Ty pierdolisz ^^?
Chyba nie bardzo umiesz skumać tego bota, sorry.

Elder_Peta 23-01-2009 18:40

Mike sprzedałeś kasę z desertów że masz blackd ?

Emcess 23-01-2009 18:40

Cytuj:

hahahahahahahhaha. lepszego zartu nie slyszalem : ) czyli jak ktos moze expic na czyms (manualnie)? ja bym nie wytrzymal ; \ a przeciez uzytkownikow blackd troche jest.

Xevez 23-01-2009 18:58

Cytuj:

HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHHA
Dla Twojej informacji bot wyje, gdy... masz włączonego cavebota, a potwora nie masz ustawionego, żeby go bić lub gdy go nie masz w sejfliście(Mam nadzieję, że przynajmniej wiesz, gdzie się ona znajduje...)

Nyloseni008 23-01-2009 18:59

Cytuj:

To nie tibia-auto .o.

Viitro 23-01-2009 19:28

Czemu tak mało zdjęć w tym temacie?

Valariazz 23-01-2009 19:34

@up

bo szkapa, jego wruki, majki i inne próbują się nawzajem za końskie jajca powiesic przez internet

@Majk prowokejtor

prowokacja czy fejl??? Ja tam nie wiem bo z blackd nie mialem doczynienia...

Zrywna_Szkapa 23-01-2009 19:36

@2up
Chcesz mieć zdjęcia to sobie wstawiaj a nie płaczesz

@up
Czy ja kogoś flejmuje? Tylko Majk jest takim debilem, że trudno obok tego przejść obojętnie...

Elisabett 23-01-2009 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2433029)
Dla Kaziora _/ potem wrzucę coś "za dziecka" xD

http://i300.photobucket.com/albums/n...ea976022eb.jpg

I ten oto koleś wozi się jak pojebany... kompleksy please?

hefifij 23-01-2009 20:19

Przeciez on juz dorosły...:baby:

Elisabett 23-01-2009 20:23

Może być conajwyzej pełnoletni dla mnie osoba dorosła to taka która potrafi się sama utrzymać. Nie chodziło mi o to czy jest dorosły/ pełnoletni tylko o to że w realu nie może pokozaczyc to kozaczy na tibii i o to mi właśnie chodziło.

Elder_Peta 23-01-2009 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2433795)
I ten oto koleś wozi się jak pojebany... kompleksy please?

znamy się ? nie sądzę więc nie wypowiadaj się na mój temat a wozić bd się dalej i nie mam żadnych kompleksów szczylu :)

Cytuj:

Może być conajwyzej pełnoletni dla mnie osoba dorosła to taka która potrafi się sama utrzymać. Nie chodziło mi o to czy jest dorosły/ pełnoletni tylko o to że w realu nie może pokozaczyc to kozaczy na tibii i o to mi właśnie chodziło.
kozacze w tibii jak i w rl - bynajmniej pokazałem swoją fotę i niczego się nie wstydzę no może tego dopisku xD
a jeżeli coś nie pasuje wstaw Twoja i przedstaw się ...

hefifij 23-01-2009 20:26

A mi chodzilo o te piekne zdanie "wrzuce cos za dziecka" omg...

Elisabett 23-01-2009 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2433847)
znamy się ? nie sądzę więc nie wypowiadaj się na mój temat a wozić bd się dalej i nie mam żadnych kompleksów szczylu :)

Owszem znamy się straszyłeś mnie swego czasu jak chciałem Ci trapować bot chara na darashi i Twoi koledzy też mieli mnie trapować, po rozmowie z Thorianem on zrezygnował z takich nikczemnych działań

Old Owner Bohuna. BTW z takim wyglądem to możesz sobie pokozaczyć do manekinów na wystawie w galerii centrum.

Elder_Peta 23-01-2009 20:33

Przypomnę Ci - za twoje zachowanie kare poniósł twój kolega który został zabity na frostach - Ciebie nie było jak ubić bo w ogóle nie expiłeś no chyba że bot niekiedy biegał - wrzuciłeś swoje zdjęcie że krytykujesz innych ?

Poranne nudy
http://i300.photobucket.com/albums/n...ta94/pro-2.jpg

Elisabett 23-01-2009 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2433863)
Przypomnę Ci - za twoje zachowanie kare poniósł twój kolega który został zabity na frostach - Ciebie nie było jak ubić bo w ogóle nie expiłeś no chyba że bot niekiedy biegał - wrzuciłeś swoje zdjęcie że krytykujesz innych ?

To sobie przypomnij za co potem zapłaciłeś za jego śmierć, niw wrzuciłem fotki bo to nie jest miejsce na to, nie mam zamiaru Cie krytykować tylko stwierdziłem fakt że z taką posturą powinieneś stać ostatni w kolejce do kozaczenia.

Edit: A i teksty o mojej matce i rodzinie naprawde były załosne;)

Elder_Peta 23-01-2009 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2433867)
To sobie przypomnij za co potem zapłaciłeś za jego śmierć, niw wrzuciłem fotki bo to nie jest miejsce na to, nie mam zamiaru Cie krytykować tylko stwierdziłem fakt że z taką posturą powinieneś stać ostatni w kolejce do kozaczenia.

Człowieku gdzie Ty tam widzisz moją posturę ? jak jestem ściśnięty ? bd. ciepło to zrobię Ci fotkę jak stoję albo coś a narazie to mi możesz ,!,

Edit: żałosne było Twoje bieganie +100 ekiem na rotwormach za 40 knightem (nie będę ukrywał że kilka godzin mnie męczyłeś)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20.