![]() |
Gz skilla w ustawianiu bota po raz kolejny
|
Kocham prowokacje, Szkapa i tu się wpierdoliłeś, jakbyś chciał wiedzieć blackd wyje za każdym razem kiedy coś zaczyna cię na*******ać a nie masz włączonego cavebota, najpierw pomyśl potem napisz pro elo gamerze. Podobno jesteś evul mastah w obsłudze botów.
|
Jeśli tak to ładny syf z tego blackd ;p
Syfu nie kupuję. |
Cytuj:
Chyba nie bardzo umiesz skumać tego bota, sorry. |
Mike sprzedałeś kasę z desertów że masz blackd ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla Twojej informacji bot wyje, gdy... masz włączonego cavebota, a potwora nie masz ustawionego, żeby go bić lub gdy go nie masz w sejfliście(Mam nadzieję, że przynajmniej wiesz, gdzie się ona znajduje...) |
Cytuj:
|
Czemu tak mało zdjęć w tym temacie?
|
@up
bo szkapa, jego wruki, majki i inne próbują się nawzajem za końskie jajca powiesic przez internet @Majk prowokejtor prowokacja czy fejl??? Ja tam nie wiem bo z blackd nie mialem doczynienia... |
@2up
Chcesz mieć zdjęcia to sobie wstawiaj a nie płaczesz @up Czy ja kogoś flejmuje? Tylko Majk jest takim debilem, że trudno obok tego przejść obojętnie... |
Cytuj:
|
Przeciez on juz dorosły...:baby:
|
Może być conajwyzej pełnoletni dla mnie osoba dorosła to taka która potrafi się sama utrzymać. Nie chodziło mi o to czy jest dorosły/ pełnoletni tylko o to że w realu nie może pokozaczyc to kozaczy na tibii i o to mi właśnie chodziło.
|
Cytuj:
Cytuj:
a jeżeli coś nie pasuje wstaw Twoja i przedstaw się ... |
A mi chodzilo o te piekne zdanie "wrzuce cos za dziecka" omg...
|
Cytuj:
Old Owner Bohuna. BTW z takim wyglądem to możesz sobie pokozaczyć do manekinów na wystawie w galerii centrum. |
Przypomnę Ci - za twoje zachowanie kare poniósł twój kolega który został zabity na frostach - Ciebie nie było jak ubić bo w ogóle nie expiłeś no chyba że bot niekiedy biegał - wrzuciłeś swoje zdjęcie że krytykujesz innych ?
Poranne nudy http://i300.photobucket.com/albums/n...ta94/pro-2.jpg |
Cytuj:
Edit: A i teksty o mojej matce i rodzinie naprawde były załosne;) |
Cytuj:
Edit: żałosne było Twoje bieganie +100 ekiem na rotwormach za 40 knightem (nie będę ukrywał że kilka godzin mnie męczyłeś) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |