![]() |
Ja zabilem swoim 56 rp (hacked :( ) Behemonta z explo up/down style :D
|
Ja swoim pallkiem na 14 lvl'u ubiłem 2 mino guardy, kilka cyców, na 17 lvl'u hunter i ds (z sorcem, on lmm B) ), a oprócz tego 3 soldiery na raz na 15. Może trochę cienko, ale żeby było ¶mieszniej to grałem w kafejce :lucznik: , bo w domu nie mam na razie neta :(. Pozdro :)
|
ja na 8 ubilem slima, na 14 ze skillami 67/40 pallek ubilem draga, na 15 ubilem witcha (male osiongniencie) na 7 orc warrior (swiat pvp i zabili mnie na 8 i zostalem zdegradowany na 7)
|
Cytuj:
|
Ja Dwarfa Guarda dla sportu na 9 lvlu sorcem na dystans z ruzczki troche to trwalo i 1 manas poszedł. ale loot był battle shield.
|
Ja ubiłem Palkiem na 15lvl Demon Skeletona (używałem mace i tarczy bo mnie przyblokował) ze skillami 22\36
|
Dsa to ja popsułem z 8 lvlem sorcem... Na 15 lvlu to 2 na raz biłem drutem
P.S. Był gdzie¶ filmik jak 9 lvl Palek zabił sam smoka |
demon
demon solo na 78 lvlu skile 90 <bylo tak se ale duze straty slaby loot duzo explo >
|
Best solo?
Mój najlepszy potworek solo to dragon (Bloker DS:p)
Najlepszy solo Human? 47 EK Rs afk! moim 28 sorc nie bylo to latwe (zresztom mial magic shield:]) |
Cytuj:
|
na 12 lvlu sorkiem Cycka rozwalilem xD
|
Ja jak narazie to najleprze co ubiłem solo to GS. Bez UH, ze strata 5 manasow i 6 run explo :)
|
Cytuj:
|
solo
30 ms expilem na dragach wiec dragon best team gs :baby: mam zepsuta klawie nie moge polskich znaków urzywac
|
Best solo: Drag. Best block: Hydra.
|
Best solo? Drag 26 sorcem pod Ancient Temple :)
|
best solo: ferumbas
best team:sheep |
ed, wtedy 30lv, 30mlv
dragon solo z visa bez dsow ek, byl 41lv, skill 73 dragon lord na test servie z gsa |
a ja 8 dragonow po kolei na 33lv :D (a guardy i soldy to nawet nie licze)
|
Mój best na 14lvl'u to DS, ale miałem darmowy powrót do miasta, który zawdzięczył to Gigantyczny Paj±k.:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |