![]() |
Cytuj:
|
Dupne buildy, dupne picki, gdzie są Madredy?
|
Cytuj:
|
Jak zwykle robek podaje debilne argumenty.
|
Cytuj:
Wiec zostań przy tym co ja... Olej jego posty i ciesz się grą... Mów co ci wyszło a co nie... Chwal się wynikami... Pytaj itp... Chyba po to ten temat założyłem. |
Cytuj:
|
Przed patchem nerfiącym Sunfire'y, build dla Eve +5 boots, Trinity i 4x Sunfire przeciw AD team to było coś pięknego.
|
A sunfire działał jak była w niewidce? Można sobie było biegać z 4 sunfajerami i wszyscy padali od tego i nie mogli ci nic zrobić jak nie mieli oracle? Trolololo.
|
No ba, w tym tkwiła jej siła. Między innymi przez to znerfili sunfire. Szkoda w sumie :p
|
Kogo obchodzi sunfire Eve, tutaj chodziło o Garena. I Malpha.
|
Albo o shaco z 4x sunfire i odpalajacego klona...
Robil ktos Alistair`a na AD ? Niby sie bawilem, ale moj team strasznie lamil i nic z tego nie wyszlo. (wygralismy, ale to nie bylo to na co liczylem... niby klepal po 200 turreta... musze to dopracowac xD) Pytam bo moze byc z niego niezly crusher turretow (jego bonus do dmg vs turrety z passivu). |
Cytuj:
|
Shadow void assassin ;)
Playstyle mega fun. A Riot wprowadza nową metę gry, self healujące się postacie. |
Nie ma to jak noobki na rankedach, w dalszym ciagu po swietnym early (9/2) pantheonowi zaczely sie lagi, no i oprocz 0/5 byl strasznie bezuzyteczny. Cass wyspala pare razy pod ich turretem lub pchajac sie na 3... A early bylo takie dobre, zmiazdzylem Ashe Anivia, zlapalem pare stackow, ale co z tego... Jedynym dobrym graczem u nas byl Shen, nawet junglujacy Trundle do 7 lvla raz pojawil sie u mnie na midzie, oczywiscie z fail gankiem.
Btw. Nasus z warmogiem i trinity forcem jest op ^^ |
Fail to jest MF która próbuje zrobić inita pod turrentem przeciwka, pod którym stoi cały ich team z blitzem na czele. A potem jeszcze ma pretensje że reszta za nią nie poszła.
|
Czy ja dobrze rozumiem, że jego ulti robi nagle fow'a wszystkim przeciwnikom w zasięgu i teleportuje postać do najbliższego enymy championa? I ciekawe jaki będzie czas, zasięg i czy można będzie chodzić przy E skillu, bo albo będzie totalnie zdupiony albo genialny. Bo jakoś nie wyobrażam sobie assassina walącego coś w stylu Ulti Nunu tylko ze stałym dmg per sec. Chyba, że znowu coś pokręciłem ;)
|
Cytuj:
Kiedys bylo zabawnie. Cytuj:
|
Nie moge sobie wyobrazic aby nocturne wnosil cos wartosciowego do druzyny.
A z tymi soulfire capami to byly jaja ile razy sie eve gralo :D |
Już przestańcie się podniecać, za parę dni będzie spotlight to się wszystko wyjaśni, jak ten champ działa : p
|
http://img607.imageshack.us/img607/7316/beztytuujfx.png
Mozna miec milion farmy, mozna grac z noob kennenem na midzie (mial 0/2 przeciwko mf), ale co z tego , skoro gra sie z noob ezem i anti-carry, ktorzy feeduja i nic nie robia ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |