![]() |
Ded
Ja musze sie pochwalic ze ani razu nie dedlem;]
W razie watpliwosci: [CHAR]Kniryc[/CHAR] |
a mnie polecialo scale armor i moj brod sword straszne nie odrobie tego koncze z tibia!
|
Ide sobie na cyklopy i czuje, że zaczyna mi się chcieć srać. Myśle sobie, 'przecież jak postoje na afku 2 min to nic sie nie stanie'. Schowałem się na pięterku koło góry, i poszedłem srać. Przychedzie i ... 'You are ded'
A poleciało: Q rod, Dragon Shield, BP UH, Manasów i HMM. Podłamałem się na dwa dni :P |
Ja To Naprawde Mialem Pecha.
Jak Sylem Na Desert Questa Wzpadl Mi Fire Sowrd , Noble Armor I Scarfx( A Jescze Jak Trenilem Na Slimach Drugi Raz Mi Fire Sword Wypadl.:( |
1 dead
ja jak narazie dedłem 1 raz ale straciłem jakies cinkie zeczy a było to na rooku
ale przed tym wiedziałem jedno bo jak mój kumpel dedł poraz pierwszy to wypadł mu chain armor a ja potym nie byłem głupi i wzielem swoje chain armor tam gdzie na jczesciej sie kładzie pochodnie imi zostało P.S. to wszystko było na rooku a zdedziły nas minosy :) |
yo
mi wypadl dragon shield:p, plate legs i knight axe :D
wlasciwie nic czym mozna sie by przejac ale bez k axe trudno bylo zarobic bo double axe chodzilem xD ale teraz mam 2 k axe w depo :p |
mi wypadł mój ukochany bp a w nim 800 gp( po 30 minutach expienia), tarcze (Battle Shield i Dwarven Shield), Bronze Amulet, b armor i tyle i to przez jednego goscia ktory mnie bloknol przy 2 mino guard i 3 orc warrior a mam dopiero 14 lvl knightem ;( :(
|
..........
|
Royal Helmet , Golden Armor , Golden Legs , Boh , Demon Shield , Wand of Inferno , 5 bp sd , 3 bp manafluidów.
|
@up
Takie eq i bez AoLa? Ciekawe... @topic 2 bp hmm, blue robe |
BoH, które chodziły wtedy po 70k ;(
|
Mi wypadło 60k d lanca ,f axe , vamp shield ,Dsm :((
|
;( ;( ;( Demon Shiled ;( ;( ;(
|
Mi dzisiaj na katedrze polecial Crus helmet :(
Nacieszylem sie nim hmmm moze z tydzien |
Ja musze wam powiedzieć iż wczoraj poniosłem ogromne straty.
Byłem koło Thais i właśnie zaczął się najazd.Miałem 14 level więc padłem otoczony przez 7 Primitives i jednego Hackera(rofl:p) Wypadł mi backpack i LEATHER BOOTS 8o W backpacku było pare rybek,robaki,wędka oraz jagody :D Miałem na sobie dragon shielda więc nie posiadałem się z radości mogąc go jeszcze raz zobaczyć w moich rękach :cup: Tak więc straty były naprawde "OGROMNE" :D :faceoff: |
na moim dawnym charu bylem wqr... jak mi poszly steel bootsy , MMS!!! X(
jak juz pisalem bylem tak wqrw... ze nie gralem przez miesiac ,skasowalem chara i zaczolem od poczatku....;( teraz tego zaluje-apeluje nigdy nie kasujcie charow ani nie rookujcie ich!! |
Mi wypadła Medusa Shield.
|
:p
Ja na 16 lvlu expilem Sorcem na Ghoulach i zlapalem zarypistego LAAGA i mi Noble Armor wypadl :// Wkurzylem sie jak nie wiem, jeszcze sie koles mi chwalil 35 lvl Sorcerer, ze ma go :P X( Ale za pare dni juz Knight Wpadl, pozniej z kolesia wypadly 2 BP HMM, Crus Helmet, Ihy itd.. Mialem Farta :P
|
A ja jeszcze nigdy nie zginąłem :P . Ale kumpel mówi, że wszystko przede mną. On zaczął ginąć tak koło 18 lvl :D (ja mam teraz 17).
|
Ja pare dni temu padłem to straciłem:
-bp UH -bp MF -bp HMM -plate legs - 2 small ( jakieś tam ) -1k ~ Na szczęście Kumpel mi odzyskał :p Mam niestety takiego porytego neta :( Co jakiś czas mi wyłączają na 5min.~ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |