Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Aristo~ 07-05-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord
Liam ma zauwielbiam jeść bananyiste pvp ale jedna akcje zuwielbiam jeść bananyał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga :P

hah widzialem ten film, ziom zlamil na maxa; p

Risofek 08-05-2006 00:30

Dzis ogladalem film z tym całym "Mr.PvP" i nie widziałem u niego żadnych umiejętności, które zasługiwałyby na miano najlepszego PvP na swiecie...

Smiem twierdzic, że jest on poprostu przeciętny8o

Mee 08-05-2006 00:40

Nie...

...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.

No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s

Protar 08-05-2006 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mee
...to ja jestem najlepszy na swiecie w pvp.

No k**wa mac jego, co nas obchodzi jakis liam. Temacik mowi 'wydarzenia z Furory' idzicie na jego serw i opie*dolcie mu palke i wmawiajcie mu ze jest najlepszy. Kazdego mozna zabic, kazda wojne mozna wygrac tylko sposob trzeba miec i tyle. Koniec z tym ;s PROSZE ;s

Popieram.
PS. Czy my sie nie znamy?

eben 08-05-2006 14:30

eh to czemu wszysy poalcy z aurery tak ie go boja? : )
lepiej zakonczmy ten temat..:)

Jojo Ninja 08-05-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben

Hmmm, po 1. nie wszyscy, po 2. może dlatego że jest na 1 miejscu w expie na tym servie, i ma nie przeciętną gildie?

Pozatym, to nie do jasnej cholery topic o Aurea, połowa z was gówno o tym wie, bo nawet nigdy tam chara nie miała, więc zakończmy ten temat i powróćmy do Furory.

~Yours Jojo

Kapucha 08-05-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eben

Spoxstera balo sie duss (do tego stopnia ze skorzystali z pomocy Harcesha...) , nie mial mocnej gilidi (bylo ich 5 vs 50), i zdecydowanie niemial najwyzszego lvla (taifun mial ponad dwa razy wiecej expa...). Ponad to nie mial nieograniczonych funduszy, wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp ;>

Risofek 08-05-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Spoxstera balo sie duss (do tego stopnia ze skorzystali z pomocy Harcesha...) , nie mial mocnej gilidi (bylo ich 5 vs 50), i zdecydowanie niemial najwyzszego lvla (taifun mial ponad dwa razy wiecej expa...). Ponad to nie mial nieograniczonych funduszy, wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp ;>

Skoncz bo ranisz.

Śmigiel 08-05-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Skoncz bo ranisz.

hehe :D przeciez nie napisal nic zlego :P

Aristo~ 08-05-2006 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
hehe :D przeciez nie napisal nic zlego :P

Jak nie.. przeciez spoxster ma pvp na poziomie 0, a to ze dal passy kolegą z olecka to juz inna historia.. ;p

Śmigiel 08-05-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
Jak nie.. przeciez spoxster ma pvp na poziomie 0, a to ze dal passy kolegą z olecka to juz inna historia.. ;p

Ale przeciez wyraznie napisal "wiec idac ta droga dedukcji to wlasnie on mial best pvp" to byla... ironia? albo cos spokrewnionego o blizej nieokreslonej nazwie :) ale wiem ze nie pisal tego na powaznie. (tak sadze B))

Bjoern Shu 09-05-2006 17:38

8 ml u Imargama ;p
pierwszy knight z tym magic lvlem
edit: na Furorze ofc XD

~Komar~ 09-05-2006 21:55

Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>
20:48 Bandyta Diego: no to jak dajesz ten adres :>
20:48 Imargam: ta
20:48 Imargam: Gdansk
20:48 Imargam: Grunwaldzka 36
20:48 Imargam: :>
20:49 Bandyta Diego: ok
20:49 Bandyta Diego: jutro bilet kupuje

Rolas el'Baq 09-05-2006 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Komar~
Ludzie! Wlasnie zdobylem adres Imargama :> wszyscy ktorzy chca wpie.dolic temu ****owi proszeni sa o napisanie domnie PW to zrobimy mu najazd na hate :>

Jestes kretynem jeśli sądzisz ze dal Ci real adres

~Komar~ 09-05-2006 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
Jestes kretynem jeśli sądzisz ze dal Ci real adres

Dobrze wiecie ze imargam jest skonczonym imbecylem wiec moze dal prawdziwy tak czy tak wpadne do Gdanska z Braniewa mam nie daleko :> moze akurat dal prawdziwy adres to dostanie przekope :<

Kapucha 09-05-2006 22:26

Cytuj:

Jestes fizolem, kretynem oraz wyjdz.

btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie.

@risofek
chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s

Risofek 09-05-2006 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Jestes fizolem, kretynem oraz wyjdz.

btw. "wjazd na chate" zabrzmialo by bardziej inteligentnie.

@risofek
chodzi mi o postac. Nie chce mi sie juz pisac nemtor etc. ;s

No to jesli nie masz zamiaru pisac Nemtor czy inny huj to po prostu nie pisz nic bo sam w sobie Spoxster był ciotą:o

Lord Wlodek 10-05-2006 09:40

Cytuj:

Dobrze wiecie ze imargam jest skonczonym imbecylem wiec moze dal prawdziwy tak czy tak wpadne do Gdanska z Braniewa mam nie daleko :> moze akurat dal prawdziwy adres to dostanie przekope :<

Czlowieku wyjdz i nie wracaj jak ty za gre chcesz kogos "pobic" w realnym zyciu, jesli dalej tak myslisz to radze udac sie do lekarza

TIBIA TO TYLKO GRA!!!

Protar 10-05-2006 11:07

Tibia przestala byc "tylko gra" juz dawno temu.Podam Ci przyklad(to tylko przyklad):expiles sobie gdzies tam masz 100lvl jakis noob cie wyzywa etc. Ty ignorujesz go na poczatku ale kiedy zabia twoje potwory ty go zabijasz. Pisze do ciebie ktos z rzadzacej gildji ze jestes hunted etc i ze masz zaplacic ~200k ty sie oczywiscie sprzeciwiasz i mowisz ze nie bedziesz placil za jakiegos nooba, w swojej zlosci wyzywasz tego kogos. Payment wzrasta do nagrody z ani~(np. sca lub sov wart jakies 700k) Nie chcesz stracic postaci nad ktora tyle sie nameczyles wiec jednak placisz. Udaje ci sie wyzebrac zebys zaplacil w kasie
(400k) i jestes wolny. (byly juz takie paymenty na furorze).

Te 400k wystawione na allegro to przynajmniej 200zl. O ile w rl life za wyzwiska dostaniesz po pysku to w tibi jestes w plecy spora kase. Zastanow sie teraz czy dla tych ludzi tibia to tylko gra.

Pozdro

Masywny_Titania 10-05-2006 12:42

No taaaa tu ci przyznam racje;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.