![]() |
Finrod... Te miecze wygladaja jakbym je zgiol ;p
|
xD
Zrób mi samuraja ( z 2 katanami ... )
|
ktoś ma nowe potwory ( te na 10 lecie tibi) z 4 stron ?
jak tak to ja zamawiam ^.- |
na dziesięciolecie czy z zimowego update?
bo jakoś nie zrozumiałem :D |
Na dziesięciolecie tibii nei było żadnych new potforkóff xD Tylko na zimowy update :)
|
Ja prosze o faceta-pająk wytłumaczenie: barbarzynce tego z 4 jak by to ująć długimi ogonami scorpiona wyrastającymi z pleców
|
a to co ?
"z tego też powodu graczy czeka kilka miłych niespodzianek. Cipsoft postanowił obdarować graczy nie tylko losowaniem tysiącem premium account(które odbędzie się 29 stycznia), ale także nowymi potworami przedmiotami." |
Ponawiam prosbe o Princa, Sarix nie do konca o to mi chodzilo ale thx.
Mam prosbe zrobcie mi Altaira z Assassin's Creed. @down Dziex. Sezu kompletnie sie z toba zgadzam czekam z niecierpliwoscia na assassin's creed(PC)! Podobno dopiero za rok ma wyjsc! |
@Up
Heh zrobie Ci obu (Postaram się ^^ Ale będzie mieszania xd) Ps. Te dwie postacie wymiatają ^^ Niemoge się doczekac kiedy już wyjdzie Assassin Creed na PC... |
http://img48.imageshack.us/img48/9033/itr7.png
hehe prosze o niego :))))) z mieczem i bez miecza.(zeby byl z mieczem i ze schowanym mieczem lepiej) jesli ktos bedzie potrzebowal bardziej powaznych zdjec to moge wkleic: Jazda Rydwanem/Walka z Wezyrem/Walka z (''Tą rzeczą'') Ogrem. Edit@ O teraz patrze a tam Princa zrobil ktos(tylko niezbyt fajny) Sezowaty jak bys mogl to mi tez zrob Princa |
@Up
Zrobie... Ale z jakiej części Prince ma byc 1, 2, 3 ?? PS. Też oglądałem ten film Xd @Down Niebój się mam Screen'a Xd |
Prince of Persia The Two Thrones (3)
:) lap jeszcze jedno zdjecie http://img442.imageshack.us/img442/2140/iyk5.png |
to ja bym chetnie prosil o moze i tu to nie bedzie pasowac ale o:
mury,bramy zamkow a najlepiej juz gotowy zamek z wiezami :) |
@Krolon i Finrod
Prosze oto kolo z Prince of Persia Xd http://img407.imageshack.us/img407/7062/princeka4.png Może byc ?? Xd !! Nikt inny niemoże ich używac !! Chyba, że ktoś ładnie poprosi ! @Down Heh na kolana Xd Jasne, że możesz ;] |
Sezu piekny oufit :D Taki oryginalny... <pada na kolana i robi słodkie oczeta> Czy będę mógł użyć twojego outfitu??
|
sezu jestes wielki!!! to jest piekne!!!
|
Sezu ładnie, ładnie podoba mi się i teraz jeszcze : <na kolana i piękne oczka> rób pan taiego tylko "pół mroczniaka" i full "evula".
Pozdro :D Edit : Jagby co to chodzi o tego pół na pół w końcowej fazie gry a nie jak czasem jest na okładkach, że z jednej strony "ivul" z drugiej normal itp., jagby co to zapewno zdobęde screeny... Sorki za takie evul duże a wiec jest na "pokaż" Ukryty tekst:
|
@Up
Hmm... pół na pół to niewiem czy mi się uda. A na całego Ivul musze jeszcze pomyślec (Jak go zrobic...) bo już mam takie zamówienie Xd @Down Mnie zabardzo nieproś o takie rzeczy ja nie jestem aż tak dobrym grafikiem... Aby robic cuś tak dużego... |
Sezu, zrób mi takiego jakby mutanta minotaura z wielkimi rogami, i więżnia i wojownika. Dużo roboty;-P.
|
no wiec ponawiam prosbe o mury,wieze zamku
a jak nie moze mi dac to moze poda strone na pw z kad to wzias |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |