![]() |
Taka jest roznica miedzy nami a wami. U nas jak jeden jest w trapie to biegniemy po niego , a wy jak zobaczycie mass loga to sie rozbiegacie jak pobite kundle Calh gz mapclicka.
@Webi jak widac na stronce jestem Faccem ale pobieglem na OF z OFa do kazz z kazz do AB o dezert tez zachaczylem jak tam Pyro palil gume za sobą i nie pisz tu takich cyrków, jezeli nie macie na statek to napisz do mnie w grze wysle wam troszke gp's ;* |
rofooooooofl owned xDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o 2 posty napisane przedemna xD! |
Prawda boli...
|
chciałbym mieć takiego przyjaciela w grze jak silver :) odwazny typ ;p
|
Jak sie władowac w trapa ??
Heh prawda vu wygra wojne
|
Wiem ze malo kto jest na tyle tepy.
Ale na wszelki wypadek napisze zeby nie sciagac tego :) |
Coś ciekawego się dzieje w wojnie, Shaelion odszedł z Ase~ i zrobił solo gildie, Gridlok na forum napisał, że już nie gra i ma nadzieje, że VU wygra i da spokój old Vanum. Zapowiada się ciekawie, ale mógłby opisac to ktoś bardziej wtajemniczony? Oczywiście bez bluzgów, rzetelną wypowiedzią.
Z góry thanks |
Cytuj:
|
Nie powiem fajnie sie czyta jak sie wzajemnie wyzywacie... Ogolnie zawsze bylem za Vu, ale odkad jeden z tejze gildii zrobil to co zrobil (ciekawy jestem tylko powodu...), to juz mi to zwisa kto wygra. GL & HF bo tibia to tylko gra...
@edit Kurde emilok no, to pewnie bylo do mnie a przez ciebie nie przeczytalem :P Moze ktos mi powiedziec co tam bylo napisane ? |
@koles co zalozyl temat.
skad masz tego pierwszego screen shot'a? jak to jest na twoim kompie zrobione to jestes nikim. |
@up
Jakiś szwed robił tego screena :p |
hehehe tak sobie czytam i czytam pierwsze strony tematu
"nie bedzie pa" itp jak to "polacy" sie pieknie 3mali razem hrhr a teraz zupelnie co innego.. ale polack to polack =D nie no niewiem po co to napisalem:p |
Stonnes nie wieżę w to ,że Lord Cię haknął i to z wielu powodów.
Fajnie przejebaliście wojnę ,byliście zbyt pewni siebie. /GL old Mi'ni |
Cytuj:
Cóź, nie wstydze się że jestem polakiem, ale wstydzę się za wielu "polaczków" PS może jednak ktoś odpowie na moje pytanie kilka postów wcześniej? :P |
Cytuj:
Te pajacyk a on tam gdzies pisal ze to jego ss? -.-' Juz po wojnie? |
Cytuj:
Po 2. nawet nie miałem być na tym mass logu, zalogowalem sie przez przypadek i jeden dureń kazał mi iść po Maledrusa, który juz był w temple... wiec dziekuje dla tego pana, on oczywiscie wie kto to. Wiem kto jest waszym szpiegiem, ale nic nikomu nie powiedziałem, chce zobaczyć czy wyeliminuja go z tsa. Po 3. nie mam tsa i pie....le taka wojne:) Nie bede nikomu płacił za granie na serverze;) Po 4. jeżeli ktoś jest zaiteresowany world tradem z Nebuli na Aurea to zapraszam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |