![]() |
u mnie II runda PP dzisiaj,w lidze zapomnialem takyki ustawic i dostalem ;p chhociaz normalnie tez bym dostal
|
coś mi się wydaje ze długo posiedzę w tej 8 lidze
|
u mnie jak na razie blizej do spadku niz do awansu x.x
|
FC Żary - Bobek football team 2 - 4
Tak oto jestem w nastepnej rundzie ;> Niby w rankingu jestem 2k miejsc za nim,ale jakos po 60 minutach bylo 4-1 wiec nie jest zle. |
pierwszy mecz w lidze wygralem 6-0 ale teraz pewnie dostane 5-0 bo koles ma taka druzyne ze na kazdej pozycji minimum 6 gwiazdek :/
|
Morsy Dębica - FC Manchester 11 - 0
z botem na picu :p capality@ 2 mecze za toba , 12 przed toba , jeszcze troche pkt masz do zgarniecia ;p |
2-1 w dupe -.- zegnaj 8 ligo :/
|
^^
U mnie się ładnie zaczyna(no wkońcu ostatnia liga :P)
FC Ursynovia - Delta Miłoradz 0 - 1 Delta Miłoradz - GKS Awaryjne 1 - 0 |
ja drugi mecz pod rzad 5-0 w dp~ co jest nie tak ze druzyny co w poprzednim sezonie ogrywalem tera 5-0 mnie jada...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw widzę , że mamy bardzo podobne składy , ja zagrałem max na 32.5 gwiazdki :P |
Kurde ja mam maxa na 36 gwiazdek :/
8 liga, 3 miejsce po 2 kolejkach, 2 mecze wygrane z czego jeden to istny cud nad Wisłą ;| I wogle nie mam pomysłu jak spożytkować moje 2,2 miliona ;| |
Cytuj:
|
Wkoncu odbilem sobie 2 porazki po 5-0.
Pętla Team - Bobek Football Team 2-10 :D |
Morsy Dębica - KS MAŃKI 6 - 2
W tym sezonie zaczyna mi się układać. :P btw. najlepsi strzelcy mojej ligi Zawodnik Zespół Goli 1. Lech Cibura Morsy Dębica 6 2. Jarosław Kołkowski Morsy Dębica 3 |
Jak patrzyłem na mój mecz, myślałem, że przegram.
Po 1 połowie 1:0 dla nich KS. Legionovia - Delta Miłoradz 1:2 I jak narazie mam 3 punkty przewagi nad 2 miejscem w X lidze. |
Ja wygrałem 10-0 z jakimiś słabiakami. Aktualnie 1 miejsce w 7 lidze, z 7 punktami po 3 meczach. Nie jest źle, szczególnie, że jestem beniaminkiem ;d
|
rotfl, a ja ni chuja nie moge wbic na swoja stara druzyne (od okolo 6-7 dni xd) zalozylem nową, 6 miejsce w 9 lidze, i dwie porazki, ale to sie nadrobi i awansuje w przyszlym sezonie czy za dwa ;)
|
pięciu liderów :D
http://img183.imageshack.us/img183/4...ickligatz6.jpg |
u mnie łatwa wygrana 8:0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |