Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Omo 07-07-2006 23:49

Ku**a Męska decyzja Zostajemy czy idziemy jeśli idzemy to gdzie. napiszcie mi pm albo na forum

Kasztaniaczek 08-07-2006 00:10

To ja legolas/Markizek

Ostatnio dostalem bana za nicka na forum <lol2>
nie mialem ochoty zakladac 5(?) konta ale po przeczytaniu tego zrobielm na szybko maila i konto(nie mialem pomyslu na nicka)

Jesli planujecie odejsc z silvery to zapraszam na harmonie(non pvp) mam juz tam 25 ms z 29 mlev :>.
Niech nikt niemowi ze tam nooby, bo one sa wszedzie a to ze jest tam masa polakow to wiadomo ze po rooku chodza nooby z nickami np."r***** barbie az sie zgarbi" itp i dra sie ze jestes c***** to normalka =]

Leo postanowilem sobie wejsc na silverke na alegro(ale ja mam nosa) i zobaczylem 69 ek.... wiedzialem ze to ty jesli selujesz charam. Jesli chcesz przejsc na non pvp to zapraszam cie na harmonie, mowie ze bedzie super =]

Co do furory to sie zgodze z seba polacy tam rzadza to benda nas pl huncic(moze mniej ale...) a an silv br =]

Chyba sie 1 raz zgadzam z fantomem ze od na poczatku sie glupio gra na innym serv ale jak sie wbije 20 lev+ to chec jest duza =]

Co do fantoma no coz..... <przemilcze to> <30 znakow>
Jesli jestes takim super wy******* w kosmos graczem i znasz dobrze pvp to czemu nie udalo ci sie 2 razy mnie zabic(przeciez ja big noob...).

Wiec zapraszam na Harmonie i mowie ze bendzie super =]

EDIT: Dzisiaj byla inzwazja orcow na thais i lootniecie b-robe bardzo mi poprawilo humor =]

Piotrek Satan 08-07-2006 08:25

Gz Loota heh... A wracajac do swiata na ktory mamy isc z non-pvp Secura jest najlepsza, poniewaz ma swoje "Prawo Secury" a w nim jest napisane ze jesci thiefujesz, kradniesz expa, lurujesz potworki to trafiasz na "Black List on Secura" a to sie wiąże z tym ze nie dolaczyc do gildi porzadnych ani nikt cie nie bedzie bral na hunty itp... ten regulamin obowiazuje do conajmniej 2 lat i jest napisany przez wysokie levele.... a co do innych swiatow tez byl bym za askara tam graja moi kumple z miasta ktorzy odeszli z Eterni (tak jak ja) i gra tam w miare malo ludzi... Zastanowcie si i postnijcie albo GG: 1329493

Holu 08-07-2006 09:03

@Kasztan
no więęęc czy ja cie probowalem zabic?:evul:
nie mysl ze w ten dzien kiedy w ank cie atakowalem, chcialem cie zabic.:baby:
sam mowiles ze miales ~40hp, wystraczylo uzyc explo/exori 8o .
Mimo wszystko WASTE FRAG :D

Kasztaniaczek 08-07-2006 09:37

Wiesz no dziwne bylo na*******anie mnie za wszelka cene a to ze nie uzyles exori/explo no to akurat mialem farta(?) bo jesli niby chciales zeby oni mnie zaczelai nawalac i mieli pz no to czemu na*******ales na mnie z full atakiem z gs i obrywalme hity za 100(bo ja bylem z noob eq) moglec chociaz dac balanced albo full def?

Z reguly kazdy server non pvp ma swoja black liste.... jest chyba 1 albo 2 na pvp nawet...

Piotrek Satan 08-07-2006 09:48

No to jaki świat wybieramy?? ja proponuje Askare, Kyra. Kasztaniaczek napisz mi na GG: 1329493

Kasztaniaczek 08-07-2006 10:18

No ja proponuje Harmonie =]

Piotrek Satan 08-07-2006 10:21

Harmonia mogla by i byc ale, no wlasnie to ale... jest tam chociarz czarna lista albo jakis regulamin?? pls o kontakt!!! GG: 1329493

Holu 08-07-2006 11:01

Dobry wybor :P Kyra rlz:evul:

Piotrek Satan 08-07-2006 11:12

Dobra chlopaki ja gram na securze :P Rekin wejdz na gg mam pytania do ciebie :P

Narkoman 08-07-2006 11:50

@ lenidas

w tej aukcji na allegro wez wklej jeszcze swoje skile, bo tak ludzie nie beda wiedzieli co kupuja

Dolor 08-07-2006 13:44

Ja już zdecydowałem przenosze się na jaki server to wie Ariel i Rekin tutaj nie mam już czago szukać (dostałem hunta za to że jestem polakiem i mam skille jakie mam)
Miło mi było poznać tylu wspaniałych ludzi.
Sczegulnie dziękuje:
Rastmanowi, Dawergowi, Rekinowi, Lenidasowi, Moradinowi (niestety ostatnimi czasy urawaliśmy konatkt :(), Legolasowi, Anticalowi, Shory Shine (czy jaki ty masz ten nick skubańcu :P), Ryckowi i wielu wielu innym jeśli kogoś pominołem to sorki ale tych co pominołem to też jestem im równie wdzięczny jak osobą które bymieniłem.

Od czasu do czasu będę wpadać na Silvere aby porozmawiać albo coś :)
Z Arielem się nie zegnam bo on idzie ze mną chyba że zmienił decyzję :(

Żegnam :)

Michael Rzotkiewka 08-07-2006 15:19

Hummm tak tak Fantom nie jestes po niczyjej stronie yhy yhy no jasne oczywiscie w 101% sie z toba zgadzam -.-
To ze:
-w ogole nie rusza cie smiec Lea,
-blokowales Dawa zeby padl --> gdy chcial ubic escheusa team
-blokowales Rekina na dachu w ankh i chciales zeby padl --> gdy chcial ubic escheusa team
-ubiles drudia Rycka jak mial skulla --> gdy chcial ubic escheusa team
-biles Legolasa bo mial skulla i bys ubil gdy by Lego nie napisal utani hur i nie uciekl --> gdy chcial ubic escheusa team
-kazales uciekac Krzysiowi(Szycha) --> gdy chcial ubic escheusa team
-mi kazesz placic 30k dla tego bo nie jestem po waszej stronie
Humm wiecej nie pamietam ale wiesz co? smieszny jestes i tyle mam ci do powiedzenia, tak tak juz biegne placic ci 30k LOL

Next sprawa:
Oficjlanie mowie ze koncze z Silvera. Milo sie tu gralo. Specjalnie podziewkowania dla: DAWERGO SEWERY, BALIN THAM oraz Rekin Lord Vader, Ligus, Phoenix Sapphire, Moradin Miedziobordy, Rasta|Shortys|Circa Shine, Master Loczkin, Mie Ziomal, Krzysiu Szycha, Tiki Mahine, Kuba Narkoman, Rycerski Michal i wiele wiele innych osob.

Chodzmy all na jedengo serva i zrobmy rodzinke! :P Proponuje server Iridida i z Dawergo wymyslismy family Nick'Saian. Jeszcze all do uzgodnienia najwazniajesze jest zebysmy poszli na ten sam serv...

Dawergo 08-07-2006 15:28

Ja ide z michaelem :) ten server jest przegrany i tyle :(

cwaniak89 08-07-2006 15:36

Skoro tyle osbo juz odchodzi to przynajmniej przy koncu gry tutaj umiejmy sie zorganizowac.
Ustalmy jeden wspolny serv i grajmy tam
Albo chociaz niech kazdy poda swoj nowy nick.
Skoro juz sie tak znamy to napewno bedzie nam sie dalej tez dobrze gralo

Holu 08-07-2006 16:20

To tylko gra a robicie zamieszanie na maxa OMG N/C X(

@Michael
Wole byc z tymi ktorzy graja 4Fun a nie tak jak ty i reszta nabow bojących sie miec skulla...:evul:

-skad przypuszczenie ze mnie to nie rusza?
-Agreed
-Uhalem Rekina zeby nie padl
-Rycka od zawsze chcialem ubic
-Legolas wie dlaczego go bilem, z reszta w kazdej chwili moglem go dalej gonic
-Agreed
-nastepny ktory jest twardzielem jak konczy grac na silverze :baby:

Kasztaniaczek 08-07-2006 16:25

Fatom niestety nie dostaniesz tych uhow od barteza poniewarz :

Zabiles jego druta swoim drutem i gra ze mna na harmoni
Jestes naiwnym debilem...

Dziwne ze jak pelag przyszedl to nie wlaczyles go(skulla)? Co cykorek?

Nadal zapraszam na harmonie, narazie bende malo gral bo przyjechalem z nowym transporciekiem gierek =]

Omo 08-07-2006 16:31

Dobra Ludzie jeśli ktoś jest zainteresowany to ja i Ligus jesteśmy na obsidii i jeśli chcecie stworzyć taką małą rodzinkę to zróbcie sobie dopiske nick'Evil żeby siebie rozpoznawać kto jest za to już niech robi sobie chara na Obsidii :p

Pa Silvera Witaj Obsidio (a na silverze bede pkowac 4fun:p)

cwaniak89 08-07-2006 16:36

Z tego co widze to narazie sie wszyscy dwójkami grupuja po rożnych servach.
Mowa jest juz o 4 servach: Harmonia Obsidia Iridia Honera

Nie możemu poprostu grac wszyscy na jednym servie??

Zbierzmy sie i ustalmy gdzie będziemy grać

Hollygirl 08-07-2006 17:02

a ja tam zostaję, bo nie widzę sensu w przenoszeniu się na inny serwer :P chociaz mam ósmy lvl to skille są już 30/30, wtrenie zeby bylo minimum 60/60 i zacznie sie expienie. a poza tym nie chce zstawiac tu calego eq ktore zebralam juz podczas gry na innych charach :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06.