![]() |
Cytuj:
|
ale bp dwarven shieldów jest warty 2k
20 x 100 = 2000 |
Farfi , posty się edytuje jak chce się coś dodać :baby:
|
Crystal ring + 77gp + dwarven shield + battle axe w ciele. :D
|
W ciele rata 19 ryb:]
|
:p
Na rokardzie to bedzie z 89 GP xD
A co do mainlanda to boszki :) (na fibuli) Zapewne się lali pochował ktos w rotach. |
a moj to ...
bag runek HMM beho shild w beho ktorego nie zabilem 8o stoje afk w dp przychodze a tutaj mi na skrzynce lezy p set k axe i dragon shild :cup:
|
??
Cytuj:
Moze mu chodzilo o dwarwenki :cup: |
Dragon shield
A ja w miejscu na strzaly mialem pusty parcel ,
Tuz nad nim znajdowal sie moj dragon shield , No i chcac wywalic pusty parcel do kosza , maly lag , a w koszu znalazl sie Dragon shield X( X( :( Zbieralem na niego 5 dni a tu taki pech :( :( :( :( Srry za offtop |
Spike Sword w depo na Edron .. :)
|
Ja znalazłem Weeding ring'a. I jeszcze 3 knife. Kto chce kupić, ale tylko knify.
|
Ja na poh znalazłem double axe i brass legi ( i jakies wędki itd.)
oczywiście noob charem |
ja noobcharem kroilem lootbagi i wrzucalem do mojego owczesnego gh riverspring (pomiedzy venore d-lair , a klanem minosow z poh'u) najwiecej oz mial bag z scale armorami ponad 60koz (koles szedl z veno,pewnie na tombach expil;p), 50k+ za to dostalem gdy sprzedalem u h.l , sprzedawalem przez prawie pol godziny :) to w sumie nie pasuje do tematu ale lootbagi bo ziemi sie tacha wiec ...
z itemow od tak to tylko p-arm w dedzie |
No nie wiem
Ja nie wiem. Niektozy to idioci. Jakis noob wywalil blue robe bo myslal ze to cape.:]
|
Na rooku znalazłem :
50 gp 3 Wolf Pawy 26 Robali Copper Shield Na Mainie : Dwarven Shield Crystal Necklacke Duble Axe DUŻO GP |
Cytuj:
Ja na foldzie znalazlem truba :evul: a atam cala gora forsy i dobrego eq niestety nie udziwigalem X( |
Ja znalazlem w dedzie crown legi na wyvernie 36 sorc padl a ja bylem wtedy 27 drutek :p
|
A ja koło wejścia na Ghostland znalazłem za pnączami Fire Sworda, dzięki temu
na 8 levelu miałem taki fajny mieczyk:D Best hit-99 in GhoulB) |
Jak pierwszy raz grałem w tibie to znalazłem B rope ( wtedy nie wiedziałem co to jest :P ) leżało sobie w depo więc wziołem xD
A jak grałem na arcani to w bp znalazlem P legi i C helm . |
najcenniejszy przedmiot jaki znalazlem to hmm
na mainie w trupku dragon scale mail na 39 lvlu ale mam za dobre serce i oddalem ;] a na rooku 3 katany + chain armor ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |