![]() |
wczoraj bylem swiadkiem jak nirek, wielki wojownik panoszyl sie po dp w Veno .Wcześniej dal hunta niewinnej osobie(moja przyjaciółka). Napisałem mu że ona nic nie zawiniła, na to on cyt "je** mnie to". Tak właśnie nooby zbierają pieniądze na wojne!!! LoL, jeszcze 2 tygodnie temu, ze niby lagi i nie można grać. Wielkie LOL dla takich graczy !!!
|
@up kolezanka ma hunta nic tego nie zminie ona wie za co a co do tych 2 tygodnie to nie 2 tylko 5-6 tygodni temu
|
tak to juz jest na morganie ;)
|
Corruption:
9 knightów - średni lvl 126 7 magów - średni lvl 118 2 paladynów - średni lvl 126 ŚREDNI LVL - 123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Super duper doeda niz: 10 knightów - średni lvl 116 5 magów - średni lvl 114 2 paladynów - średni lvl 105 ŚREDNI LVL - 112 |
10:40 Nirek Devilek [77]: kafar
10:40 Kafarotwaty Kafar [65]:ke? 10:40 Nirek Devilek [77]: wiesz ze masz p*****bane ? 10:40 Nirek Devilek [77]: nikt CI nie pomoze A ja za co mam "p*****bane" ? xD Pisze tutaj bo na tibi nie byłeś łaskaw odpisać=] |
Cytuj:
|
tak czy siak niewiele zdziala ;<
|
Cytuj:
|
Nirek to mastah o/ :p
|
Powinna być jakaś modyfikacja klienta tibii, aby dzieci poniżej 15 powiedzmy lat nie mogły grać ;p (pozdro nirek xd)
btw. thread nr 1551495 o; |
Ot taka cała prawda dzieci zapewne prześladowane w szkole mszczą się tu nabijając lvl, by potem pokazać swą świetność chociażby tutaj w Tibii.Takie persony baaardzo psują i gre i klimat panujący na Morganie.
|
Cytuj:
tak sie sklada ze z modyfikacja tez bym mogl grac ;s wiec lepiej wymysl cos lepszego a co do tego co robie jak sie wam to nie podoba to zapraszam na server non-pvp |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co tam tez zabijasz heheh ;p @up Jesli on Po angielsku Kuma 2 słowa XD Fuck You :P |
2 x up pisze sie jak ma to byc dla wszystkich ja chcialem zeby 1 osoba to przeczytala. A nawet jak gram na non pvp to nie placze chociaz tak jak ty jak ktos mi cos zrobi/napisze
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dobra nvm bb |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|