![]() |
"PS. Do casspariego ( nie wiem czy on tu siedzi...) Nie krec walkow na paccach ludzia..."
Made my day... |
Cytuj:
a tak wogole to dorpaz jakis rok temu od wolfa padl so sdzisiaj to pamietam |
Panowie gratuluje wszelkich fragów i oby tak dalej :> Pephy paskudnie się co do ciebie myliłem dawno dawno temu, nietkórych tekstów po pijaku się do tej pory żałuje, wybacz...
BTW. Zniechęciłem się znowu do Tibii za sprawą nowego, "lepszego" Tibia.com I nie chodzi mi tu o sam layout, bo od pewnego czasu tibia podąża w tym kierunku i zdążyłem się przyzwyczaić ale: - Czemu to do cholery nie działa na Operze? Grałem w WoW'a, Silkroada i trochę w Guildwars i żadna z nich nie miała większego problemu z działaniem, ba ,stara Tibia.com również chodziła aż miło.. -Czemu to do cholery jest takie wolne?! Myślę, mus to mus wbijam na IE (brrrrrr!), włączam My Account i... no cóż minęło parę minut a ja ciągle czekam! Jeśli to mają być zmiany na lepsze i docieranie do klientów to ja dziękuje, i poważnie się zastanowie nad wydaniem 100 zł na następnego pacca Cya |
@up
Zacznij więc używać Mozilli, najlepszej i najszybszej przeglądarki |
@2up
Zgadzam sie z 1 up. Niedlugo pewnie wszystko bedzie ok, nie moze sie przeciez obyc bez problemow. ;> Na operze wkrotce tez bedzie smigalo. @down U mnie na Obsidii tnie, na Silverze tnie, na Arcanii to samo. :P |
odbiegne od tematu , czy tez macie takie masakryczne lagi i freezy ?? o dziwo na innych swiatach jest ok :l
|
Frags by MVP (NG) :
Master Imam Jan 09 2007, 11:15:21 CET Died at Level 102 by a demon skeleton Hayalet Jan 09 2007, 16:08:02 CET Died at Level 115 by a dragon Dorpaz Jan 09 2007, 21:07:57 CET Died at Level 165 by a dragon Wartex Night Jan 09 2007, 02:32:43 CET Died at Level 107 by a sibang Top Fraggers: 1. Dragon : 2 2. Demon skeleton : 1 2. Sibang : 1 |
Mysle ze najwiekszym skillem popisal sie sibank zabijajac 102 ek..
|
Pokazali jak zwykle ze po update zupelnie sobie nie radza bez bota. Auto UH nie dziala ? ;(
|
pomylili pewnie hotkey jak juz tam ktos mowil xD i walneli z "explo" zamiast uh :<
|
na innych serwerach tez niejest ok... juz raz padlem na nebuli przed cwila znow kick i ledwo przezylem... dzis cos neitak wrr .... ;s gz for Dragon! :D
|
tak wogole to dobrze ze evo~ padl doszedl do NG to ma haha :D :D
|
Cytuj:
Ludzie mówią różne rzeczy na temat Eva, tzn. jedni, że szpiegował dla Et, drudzy znów że nie, a niektórzy to nawet twierdzą że Evo'Hawk = Don'Hawk bo zawsze kiedy jeden daje loga, drugi się pojawia... No właśnie jak to z nim jest?;) |
Memy Chemics
Jan 11 2007, 00:06:04 CET Killed at Level 97 by Yunichi |
no i macie reca :P
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16744 |
a mowilem ze damy rade :D 11-8 :D bedzie ok :D:D:D
Wuja Kiroy :D :cup: btw. taa whisky mnie zabilaa :D |
pephy skad wyruchales tibicam 7.92 ??
|
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links szukaj w Tools B) |
@up
jest tylko 7,9 ;/ |
Wujku Kiroyu wojny sie nie wygrywa fragami:]. Bo jak dla mnie moze byc 500do 1 ale gdy NG moga expic to oni wygrywaja;D. Jest 4;00 rano i to u mnie w vipach 4 z NG expi albo stoia w depo. a z Et nie ma nikogo;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |