![]() |
Buy Obsadian Knife ;p
jak tam wojna? padl ktos? |
heh
nie jestem w temacie, ale bardzo bym prosił o link do price listy z kyrki bo duzo sie o niej naslyszalem i chce z niej skorzystac:)
|
|
Wojna bedzie ciekawa, mysle ze obydwie strony maja szanse, ale blizej do wygranej ma WIW... Wydaje mi sie ze tym razem wygraja wojne i was wykurza z serva.. a jedyne co bedziecie mogli robic na kyrze to sneak attack
|
Ja mysle ze NF ma mimo wszystko blizej do wygranej, i ze to wiw bedzie robilo sneaki a nie NF ale zobaczymy :P
|
Cytuj:
|
<old owner> tak dalej chlopaki z NF ;)
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: zabić kurwuf:evul: 8o
|
<old owner> tak dalej chlopaki z NF ;)
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: zabić kurwuf:evul: 8o
|
@Olik
Moze ich bylo wtedy wiecej ,ale polowa nic nie walczyla (o OB nie wspominajac) i w ich szeregach byli szpiedzy(nie wiem jak teraz ;p) I co do tamtej wygranej to była ona raczej znikoma , skoro wojna zakonczyla sie rozejmem i 80% fragow zdobyliscie na noobach ktorzy poszli expic. A co do terazniejszego Open Battle to bym nie liczyl ze jak was bedzie duzo wiecej to oni wyjda na open...Wiec ta przewaga liczebna niewiele daje(chyba ze bedzie im latwiej zdobyc fragi) |
W ostatnim War z 50% Mo Murdy nie brało aktywnego udziału w walkach a Fg łapało fragi na nobach i tych co poszli expić np. taki foriuss padł 2-3 razy bo miał ten war gdzieś bo i tak wiedział że z kyrą kończy.Zresztą i tak przewaga Fg w fragach była nie duża...
|
@up
Bla bla bla nie wiesz nie udziela się... |
Cytuj:
|
LOL?
Może mi powiesz że rożnica we Fragach to ze 20 więcej na Fg? -.- Foriuss po wojnie był free wbił 2 lvle i poszedł na thorie... Dokładnie chyba 24:10 lub 9 było więc to jest ta twoja pięciokrotna więszka liczba fragów? |
Specjalnie przeszukałem zakamarki forum, aby rozwiązać wasz spór. ^^
Offical War Statistics Thread Family Guys vs Mo Murda (24:7) 24:7=3.4 (w przybliżeniu) |
Też to znalazłem i z tego co pamiętam Mo Murda mam tam nie wpisane ze 2 fragi i jeden na 100% pamiętam Herineeya na początku stycznia jak forum przez update nie działało nie zostało wpisane =)
Aaa i jeszce Geo padł na początku stycznia od kogoś z MM jak miał hacka =) Nie widzę tu zby miażdżacej wygranej szczególniej że skończyło sie bez paymentów nie licząc tych lamusów co odeszli i zapłacili :P Gdyby nie peace MM nie dało by tak szybko za wygraną i hu* jeden wie jak to by się potoczyło...Po któreś już tam z rzędu przez 2 czy prawie 3 tygodnie ostatniego waru Garlerdon nie grał... |
foriuss byl free? czlowieku chyba tylko dlatego ze do tibi sie nie logowalem przez 2 tygi lol
a forius na wojnie padl 2x, oba dedy w walce, a nie na zadnym expie w ogole kim Ty jestes? kolejna przestraszona cipka ktora zaklada sobie accounty na tibia.pl zeby sie dowartosciowac ale nie powie kim jest bo jeszcze by zlapala hunta!!!1? |
Uważaj sobie jak chcesz =) Możesz sobie o mnie myśleć co chcesz i tak to w dupie mam =)
Na Kyrze mam 85-90 lvl ale nicku się i tak nie dowiesz. |
z 85-90 lvlem to mozesz byc bohaterem kolegow na podworku, nie moim..
|
Jak ty masz 85-90 lvl to ja zbieram pokemony
|
Co ty masz do pokemonów ?
Żeby nie było off topa dam screena specjalnie dla Skibo ;] Cytuj:
I do tego doszły jeszcze 1 boszki ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |