![]() |
Cytuj:
Hmm i co chcesz przez to pokazac ? :D Niby takie kozaki z was a przejmujecie sie i chwalicie co pisze 85 lvl ? :D |
Cytuj:
@ Valeruis Vilum 15:21:20 08:54 Warning! The murder of Valeruis was not justified. ~Cut my life just into pieces~ eheuhueheuhe =D |
Stora sara, Vateriel, Wayne Silver, Ziripi, Dark Force Guardian, Sir David Arkero, Free acc czyzby ssobie odpuscili :<
Vat, Ziripi i Wayne napewno se oplaca a co z reszta |
polacy z eiv vs polacy z kazadum przed ss kto na to idzie? zadne inne osoby z eiv i alliance NIE MOGA BYC ONLINE.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Morita - przecież sam to zaproponowałem, tylko twoi koledzy wymiękli. Ale jest jedno ale, nie możesz grać na moricie, możesz sobie porzyczyć chara od kogoś innego, bo na moritę to potrzebujemy all sorców:P czterema sorkami to ci możemy zdjąć pół hp co najwyżej;]
|
Cytuj:
Btw. Character Information Name: Seq The Master Guild membership: Medicus of the Examination in Violation =))))) |
Cytuj:
|
Kurwa Nareszcie Seq , Kocham Cie Jestes Moim Idolem :*:*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
be the way. Morita nie moze grac na swoim charze LMAO!!!! hushaushau 8o |
22:56 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Pawel Wielki. He was killed by Nosferatu on titania. Af... 23:04 Genkotsu [100]: vilum, zajeb cos madrego na forum 23:04 Genkotsu [100]: na tibia.pl 23:04 Genkotsu [100]: trza pojechac szmate xd hmm... |
Jak Eiv pl vs Kaz Pl to all huj mnie obchodzi zen iemozecie go zabic i nie my wymieklismy tylko wy walczymy z morita i seqiem na was tak jak mowiliscie albo OA wiec decydujcie sie wymiekacie czy walczycie?
Gratz fraga na PAwle N/c co za noob kto nim gral jego kolega ? duren czy noob ? :< |
Ja wiem że musicie rekompensować swój brak umiejętności lvlami, ale 60-70 lvli to przesada;)
|
A ktoś mnie zapytał "wujek idziesz sie na*******ac z kazadumami?" - nie, wiec nie dzielcie skory na niedzwiedziu bo najprawdopodobniej w sobote to mnie nie bedzie.
|
Cytuj:
A co do tego opena EiV PL vs Kazadum PL Sądzę że obecność Mority niewiele wam da. Zupełnie jak ewentualna obecność SeQa Sorry za szczerość Jesteście ciotersami To mówię ja, mając 57 level. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bolter jak ty padniesz to też powiesz że to nie ty grałeś tylko ktoś inny ? :) @Seq Normalnie gratulacje człowieku nie wierze w to co widze! Przegrałem przez ciebie 1k bo sie założyłem z kolegą że max tydzien od kiedy padłeś to zapłacisz :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |