![]() |
właśnie odbył sie zamach na mazura shady'ego
z 10-15 espów od 25-45 lvla go nawalało zlecieli sie wszyscy co mogli z dpft akcja toczyła sie w carlin |
Mlodzieniaszek:
Feb 22 2007, 17:41:40 CET Killed at Level 72 by Ethern and by Elvek Wyna fajnie chlopaki... podobno jestem calym z beach... zapewne ogladaliscie filmiki z wojny i mnie tam zobaczyliscie... fajnie ale jakby ktos nie zauwazyl http://foteka.pl/pokaz.php?id=5650 jakbyscie jeszcze nie wiedzili to 2 char Nocty ale to juz chyba kazdy wie... PiS... |
chlopaki jakbyscie kiedys mieli jakies klopoty z kims z Black Ice to wpierw napiszcie do mnie a nie "uuuraaaaaaaa" i jazda .... przez was ktos jest 50k w garba a promotor ofc nie zaplaci za aola a ziomek padl bez powodu co juz zostalo wyjasnione ....
|
Cytuj:
|
fakt jest taki ze biegales znimi na open battle na ankh stales w ich barwach miedzy nimi i lales nas wiedz nie nazekaj tylko pora sie pogodzic ze kto z polakami wojuje od polaka zginie
|
Cytuj:
|
Zajmę don;t panic !! :d tylko musi moj menager mnie wylansowac
|
lol ty juz jestes bardziej wylansowany niz ricky martin wiec do boju polish loverze
|
Cytuj:
|
musze zalozyc grupe taneczna :d i podbijemy damskie serca :D
|
no ba -> ja, maly, rexsi i pewnie mike tez, jestesmy zawsze gotowi ci pomoc w podbiciu swiata oraz damskich serc xd
|
Czemu Abyheari Zenor odszedl z bitchów ? I czy ktos jeszcze odszedł ?:confused:
|
bo to cygan jest !! do dpft dolaczy bo luki mu obiecal gdyz sa tej samej krwi
|
Jak zrboic zeby w avaterek wsadzic fotke postaci tako malo?
Bo koelga chce zebym wsadzil jego bo chce ssy dawac A ja nie wiem jak to sie robi pomoz ktos plx ;p Juz ;d |
Cytuj:
relax, relax, take it izzzzzzzzzzziiiiiii Ale wiecie, kapela po3buje jakiejś maskotki - co wy na jakiegoś alpaka? |
thesik sie zajmie dzika zwierzyna alpakami i strusiami bedzie dobry bissnes ale jesio potrzeba meskiego hurku jakiegos :d no i dziewczyny czekam na zgloszenia dziewczyn na balet :d
|
08:35 Lindlay [119]: log on aata and pwn him?
rofl :) 08:52 Tiuso [137]: im god, wont die jeszcze lepiej ;p |
@up
tez sie logam na ataa jak mi sie nudzi |
cos ci nie wyszedl ten joke ;o
|
dal rade....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |