![]() |
Cytuj:
jak złapałem wene to nstwierdizłem, że po co mi wiecej problemow przez to forum? ;o XD I tak Cie kocham;* |
Yamahati pkpkpkpk:
Feb 02 2007, 12:58:51 CET Killed at Level 45 by Yamahati (znowu) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ludzie oczekuja na twoje wyjscie z dp carlin:) zrob to dla nich xD |
Cytuj:
Wbiłem dzi¶ tylko 20% i nie doczekałem się Ciebie przyjacielu... |
Cytuj:
A tak na serio to jak nie będzie rs to nie będ± czekać? Ja nie czekam^^ |
A Ja Mam Usmego Knajta I Siejejejejeje Rozpierdol W Carlini I No I Was Zajebac Wszystkich Noooo Kisia Fir Ju Ten Post Gagaafaafafhaajajajahahha
|
Cytuj:
|
Ty placku nie kozacz bo ja wpadne moim 15 drucikiem-kogucikiem i cie ubije (lub sam padne).
Oo Yamabitch kozaczyla, ze mnie ubije, ale pod depo to cicha woda brzegi rwie(<-XDDDDDD uwielbiam to okreslenie). |
Cytuj:
|
Cytuj:
You Advanced to magic level 15. First knajt? :D |
Tylko nie ziemniaczany:(
Jest mi teraz przykro, zamnkne sie w sobie... Teraz jak ja ludziom w oczy spojrze:( Plecaku jeden =* |
Cytuj:
Sprosna sffinko! Ty jajcarzu Ty nie smiej sie juz ze mnie :( Powiem babolowi! |
Ty obierku ziemniaczany!!szescsetszescdziesiatszecz!!11111!!
hmm...ty pasztecie z kurczecia...noobskie txty :) Ty tornistrze ze slabymi skillami! chón ded masz kila od bubla i jej menrza gie ema oni cie dednom i masz ded moral? pisze sie dead! |
Nie odpowiem Ci juz na powyzeszgo posta... dlaczego?
|
Cytuj:
To ide sobie :( Papa Włodzimieżó:( |
a Weee nasrales mi do kapcia... cu... nie mam Ci nic do powiedzenia anymore... bibi
|
Cytuj:
Dziękuję wszystkim za życzenia :) mam nadzieje że doczekam tych następnych :p |
Phoenix, a odwazysz sie pojsc expic jak ja bede online?!!!!!!!!!! nowe zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsssssssssssssssssssssssssss s
|
Cytuj:
życzę ci wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń nietylko w ¶wiecie tibijskim, i wszystkiego naj... naj...:) ps. ifuller czemu nazwałe¶ mnie mleczakiem? blee;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |