![]() |
@up
Zuch chłopak, nie damy zarobić JPF!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli cenzura polega na zmienieniu kadru, lub zasłonięciu jakimś przedmiotem, ręką, włosami lub osobą to nie będzie tak źle. Na pewno lepiej niż te nietoperze które rażą w oczy.
|
Kurde coraz większa robi się ta lista anime wychodzących na bieżąco:
|
Ja nie lubię strasznie Anime które nie są skończone.
Oglądnij Soul Eatera, fazowe anime :P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Czyli nie lubisz ogladac anime, ktore sa ciagle wydawane w telewizji, lub nie lubisz czekac na nie.A jak sie cale anime skonczy tzn. wszystkie odcinki zostana wyemitowane, to polubisz? |
Cytuj:
A takie które nie wiadomo jak się skończy to prawie każde, kto umie przewidywać przyszłość? : D |
Boże, załamałem się. Pamiętam jak bodaj Rayza szpanował na torgu, że wasz temat się rozwija w oszałamiającym tempie i dogania tego z torga. Pomijając to, że poprzednie na torgu zostały usunięte. To widzę, że 90% userów tu się wypowiadających to wierni narutofadzy i bleachtardzi.
Nie ma co - temat trzyma poziom jak ch*j.:D Ale nie przejmujcie się i róbcie swoje. Kontynuujcie rozważania na temat czy Sasuke zostanie zabity przez Naruto w 450 czy w 528 odcinku.:cup: Powodzenia! |
@Duskiness
A może frytki do tego? Jeśli na serio ci się wydaje że 90% userów wypowiada się o bleachu i naruto, to weź pod uwagę to że z 5 największych spamerów w tym temacie tylko 2 ogląda bleacha/naruto. Z tego 1 rzadko się wypowiada o tym. I raczej suma ich postów stanowi więcej niż 10%. A jeśli masz wrażenie że przez xx postów było gadanie o naruto znaczy to że wyszedł nowy chapter. Jak chcesz się wypowiadać co do poziomu tematu przeczytaj wszystkie 3,3k postów.... a nie ostatnie 30. Jeśli masz zamiar jeszcze pisać coś w tym temacie to pisz na temat mangi i anime. Co będzie w innym przypadku? Domyśl się. @DDoS Jeśli chodzi o Soul Eatera to jest to pozycja obowiązkowa ;p przynajmniej dla mnie. I koniecznie ściągaj w HD, bo w słabej jakości to anime wiele traci. PS. Normalnie tragedia... po formacie straciłem całą liste stron z anime i wszystkie zakładki T_T a było tam pare fajnych stron do których tylko ja z tego forum miałem dostęp.... Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw: to trochę inaczej ale nie będę offtopował |
Co jak co ale manga&anime to najszybciej rozwijający się temat na tym forum. Przez trochę ponad 3 miesiące napisaliśmy 2400 postów.... 2/3 tych postów prawdopobnie należą do Rayzy.
Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Na chwile obecna Rayza ma 477 postow, a ja 350 :P @Duskiness A kogo tu obchodzi jakistam torg? |
@corgar
Rayza 477 Grocix 350 Illya_von_Einzbern 277 Hazuma 218 Corgar Frizz 181 Nari 141 Tompior 110 no coś ty... @gro sekundy |
@Up
Minuta! :D @Topic Nikt tu nie oglada Jigoku Shoujo? |
@Corgar
Ach ten twój wyniosły język :P. @Grocix Ja nie, ale ponoć warto. Kto wie może kiedyś wpadnie w moje łapska |
@Otakuma
Oj warto ;) Ja wlasnie obejrzalem 20 ep drugiej serii. |
@Grocix
A są polskie suby do Jigoku Shoujo? http://i412.photobucket.com/albums/p...uma/logo04.jpg Wie ktoś z jakiego anime są te postacie? |
Ta z prawej jest z Black Lagoon
|
pierwsza to z tengne toppa guren langan
2 nie |
Cytuj:
@Qraś Chaos;Head - dorzucam do pozycji do oglądania na bieżąco World Destruction - jeszcze się zastanowię nad tym Próbuję ściągnąć Hellsinga, tylko po zamianie modemu Neo, na Livebox uTorrent coś świruje i nie osiąga poprzednich prędkości. |
Cytuj:
|
a gdzie mieszkasz?
|
@otakuma
Sa, na ANSI |
Ehhh zna ktoś jeszcze jakąś stronkę a tapetami w dobrej jakości na ekran 1200x800 oprócz http://www.animepaper.net/ bo poszalałem i ściągałem wszystko co mi się podoba a nie wiedziałem ,że są limity albo jakiś sposób na obejście tego niestety mam stałę ip.
|
anime wallpapers+google?
|
Cytuj:
Spróbuj tej. |
Stronek nie znam, ale znam sposób na obejście. Przeczytaj poradnik z pierwszego posta. Ten o AOL'u.
@Otakuma: Gdzie tam wyniosły język był;p Jak chcesz zobaczyć jak pisze gdy krew mnie zalewa poczytaj posty z kłótni z Illyą... tam to na serio niezłe głupoty pisałem. @Grocix: Z tym że Rayza napisał 3/4 postów to była ironia... Nipah! Corgar Frizz |
ah tamten illya vs rayza/corgar war ^^ pare stron flame waru i obrazków
|
|
teraz wiem ze to prawda zielonowłose jakoś tak na mnie działają czarująco xDD
|
Dzięki za tą odpowiedź i ta stronka się przydała bardzo polecam.
|
Cytuj:
A sam Hellsing jest mocno przereklamowany. Obejrzeć, obejrzałem - nie nudził, ale to wciąż nic nadzwyczajnego wbrew powszechnej opinii na ten temat. |
Cytuj:
No i pytanie ode mnie. Tales of the Abyss, brać się za to? Jak oceniacie (ofc mówie o mandze)? Klasyfikują to jako Action/Adventure/Fantasy, czego jest wiecej, action czy adventure? |
Cytuj:
|
Ludzie, litości. Dajcie już spokój Naruto i Bleachowi. Wiem, że to anime średnio ambitne, ale mają w sobie coś. I na prawdę, nie ma nic zdrożnego w ich oglądaniu, jeśli tylko człowiek widział oprócz nich coś więcej. Jeśli oglądał coś innego, to znaczy że taki ma gust, a o gustach się nie dyskutuje. Za to jeśli tylko te pozycje oglądał, to dopiero określa jakieś ograniczenie. Nie ma przecież nakazu czy zakazu oglądania konkretnych anime, a w/w to przecież anime, niezaleznie ile maja fanow/antyfanow.
Przepraszam że dość choatycznie, ale bylem w pracy, potem w knajpie i teraz mi sie troche swiat kolyzse ;) |
@Gangrel
nie zeby co ale rzadko ktoś tu gada o tasiemcach wiec niema sensu po xyz dawać swojej opinii przeważnie jeśli sie gada to chodzi o nowy odc. czy ch. wiec twój post to taki offtop... @sAw 10 ep spicie and wolf za mną może to dziś skończę ale wiem 3 rzeczy : -horo jest mega urocza ^^ -ending jest extra -oryginalna fabuła i akcja jak dla mnie ^^ i ps: widać ze świat ci sie kołysze ; D |
Cytuj:
Właśnie skończyłem TTGL, całkiem znośne anime 7 / 10 ocena. Ukryty tekst:
Co do Hellsing, możliwe, ale i tak je obejrzę. Anime, których nie obejrzę to romansidła, ecchi bez jakiejś ciekawszej fabuły (wątki walki o chłopaka i/lub dziewczynę nudzą mnie) - czyli takich jak np. RtV, Love Hina, Green Green, Lucky Star @Gangrel - racja. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |