![]() |
Cytuj:
dajcie cama to i ja dam ;] |
Cytuj:
|
To flow dajcie i tyle...Albo mi na pw wyslijcie plx :p
|
Taaa, szkoda ze combo jakie polecialo w cinka jest niemozliwe odliczajac biorac pod uwage opoznienie venta :cup:
|
Dajcie ten filmik :p Nie wazne z którego teamu !!!!!!!
|
Cytuj:
;) edit : opoznienie praktycznie zerowe np ja mam 30pinga 1sec - > 1000ping z tego co kojarzę |
Tenshinkhan jeżeli chciałeś powiedzieć, że został użyty combo bot to dlaczego wcześniejsze sd nie leciały razem oraz podczas gdy Cinek padał ktoś kulował Master the Arrow. W sumie nie wiem ale może właśnie tak wygląda combo bot.
|
Cytuj:
|
Dajcie Ten Filmik
Dajcie Ten Filmik |
Cytuj:
|
Człowiekiem...
Chce tylko k..wa ten je..ny film...:) |
Cytuj:
@Tensz-in Bo Ab z Budasami to jak polaczenie Pokemonow z Power Rangersami, tak nooby w veno mowily.:cup: |
@up
Nie bij oki ;p? |
20:47 Drigona'sek [56]: Greetings from Morgana's Flow :)
20:47 Barryls [25]: :D 20:47 Barryls [25]: jajaj 20:48 Barryls [25]: bice 20:48 Drigona'sek [56]: ;) nie będzie mi nawet nooba fragować Xd |
Cytuj:
|
A ja po raz 3 NAPISZCIE LINK DO FILMIKU :P
|
Byłeś - widziałeś, nie byłeś - nie widziałeś.
Jak dla mnie takie materiały nie powinny ujrzeć światła komercyjnej publiki. Podpisano, ~Sky Post w dedykacji dla Karolka 'Ion ty forumfighterze' |
Ale pie..olisz :p dawaj filmik i nie gadaj...xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2gi owner potrafi zrobic najs waste nie zarabiajac ani gp xd z reszta.. nvm |
Cytuj:
|
Cytuj:
:mag: |
Jak widzisz, dużo osób wie, że skupujesz kasę na allegro, żeby być super w grze ( outfity, eq itp) , trochę lama z ciebie, no ale co tam, bywa :D
P.S. po co na forum przyznajesz się ze twój char ma 2 ownerów? albo powiedz mi jak głupi jesteś ty, lub 2gi owner, że wstawia zdjęcia na których widać działającego bota... |
O k..wa xd Kupilem gp , kupilem chara, nawet te konto na carlin.pl kupilem... a jak ci zaplace bedziesz moim znajomym na n-k ?
|
Skąd Wy wiecie kto od Was kupował, ode mnie wszyscy brali zawsze z noob acców :P
|
bo od noobow biora z noob accountow
adas <333 |
Ha, ha, ha :P
Artuś jaki dowcipniś, jeszcze trochę i nie będziesz musiał na trabanta wyrywać :p |
=/
Cytuj:
No nie wiem... nigdy nie dalem ani zł na tą gre.. moze mamy 3 ownera i on kupuje ? @scrater hmm.. niesądze zazdrosny jestes czy co.... ? a co ci do tego ze widac czy bot dziala czy nie moja sprawa ... lvli nie bije na bocie tylko ulatwienie .. moge miec i 50 ownerow i 13 lvl to wylacznie tylko i moja sprawa a jak ci z tym zle to ctrl+r i dalej juz wiesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
10 znaków |
Mam się z wami pogrążać i dalej kontynuować te obelgi?
Żałosne.. Podpisano, ~Sky |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie trzeba być idiotą żeby przyznawać się, że ma się 2 czy więcej ownerów i pokazywać, że używa się bota, ale to tylko moje zdanie. Nie, raczej nie będziemy, kolegami na nk, po co mi frajer w kumplach? :>
|
Cytuj:
Amen B)B)B) |
Hahaha -.- Get lost ;) chyba nie musze pisac kto tu jest frajerem, tak tak ;d Bierz do siebie moje ironiczne posty ^.- Zamknij jape i przestan tu spamic
|
@ Ion Sky
Fakt faktem,jak byłeś na wolności kozaczyłeś i biłeś każdego kto ci nie spasił a jak padłes na fibuli w trapie od naszych noobków 28+ lvle to chwile byłeś grzeczny ;) a potem prosiłeś o pomoc Arvene. Wiem że pewnie Ci to zwisa ale akurat ty dla mnie nie jesteś gościem wartym większej uwagi,elo. @Shadow midnight Hej wezcie troche pomyślcie,będziecie kupowac kase na waste i outfity i tak w kółko to stracicie krocie a wasza postac nie będzie warta pewnie nawet polowy tej sumy która w nia wpakowaliście.I tak zrobicie z tym co chcecie. |
@kafar
Gratz ogarniecia banshee xddd tylko 3h |
Cytuj:
|
Sail Entus
Jan 03 2009, 13:53:13 CET Killed at Level 94 by Nobi Chra |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |